Armada - colectia 09/10

11 March 2009, alexosu

Noile colectii de iarna sunt de ceva timp pe piata (normal, doar a trecut ISPO). Am scris aici despre cateva chestii hot din sezonul 2009-2010. Acum hai sa vedem ce pregateste Armada.

Nu sunt multe noutati, dar sunt de luat in seama. In primul rand - modelele noi.

Alpha2 e un fel de “prima derivata” a lui Alpha1 - mai de gasca si mai bun la toate. E un schi de park/all-mountain si e rocker (!!!). E de remarcat aici modul in care Armada se straduie sa vina cu modele noi, pe care le strecoara intre nise. Si cum JJ e un powder/all-mountain rocker, uite ca apare Alpha2 drept park/all-mountain rocker. Viitorul suna rock(er)!

Incepand cu noul sezon, Armada aduce un model nou pentru kinderii cu atitudine (3-7 ani). E vorba Bantam. Evident, pentru plozi asa mici nu mai poate fi vorba de o specializare clara: park, race sau carve. Indiferent de producator (producator serios - sa nu se inteleaga altceva), schiurile au in mare cam aceleasi trasaturi. Deci sunt twin-tip :). Daca pustiului ii place grafica Armada, go for it.

Nava amiral a flotilei Armada, ANT Pro, va veni in doua variante de lungime. 191 ramane, dar apare si 185 181. Desi nu pare mare lucru, asta echivaleaza aproape cu lansarea unui nou model pentru ca schiul devine astfel accesibil si schiorilor mai putin avansati. Asa ca brusc exista inca o varianta de big-mountain. Pentru un schior bun caruia ii place o plimbare cu JumboJet-ul, ANT e o varianta de luat in calcul.

Cam astea sunt noutatile majore. Evident, toate modelele vin intr-o noua grafica, la fel de radicala ca si pana acum. Asa cum se poate vedea si din noul logo Armada, exista un trend foarte puternic “back to the ‘80″. In Romania vedetele vor ramane probabil ARV si ElRey si in noul sezon. Deh, piata la noi e inca la inceput. Cert e ca cele doua modele sunt printre cele mai interesante pentru cineva care vrea sa vada care e treaba cu twin-tip-urile.

Vestea buna am pastrat-o pentru sfarsit. Pana la sfarsitul lunii martie, importatorul Armada pentru Romania primeste pre-comenzi. Asta inseamna o reducere de 25% fata de pretul din sezon. Pentru mai multe detalii dati un mail la contact(@t)armadaskis(punct)ro sau cereti detalii aici.

Gama completa de schiuri poate fi consultata in catalogul hardgoods. Este disponibil si catalogul complet, cu haine, treburi, accesorii (atentie, 176 mb). Enjoy!

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

24 Raspunsuri la “Armada - colectia 09/10”

  1. trainspot on 11 March 2009 9:53 am

    sunt foarte curios de JJ-uri. : )

  2. ghitzuca on 11 March 2009 10:24 am

    f tare designul la JJ eu mis tare curios de alpha 2 rocker huh tre sa fie fain..

  3. cosminII on 11 March 2009 11:03 am

    catalogul complet are si el 54 m

  4. cosminII on 11 March 2009 11:06 am

    ala hardgoods. sorry :).

  5. ANT fan on 11 March 2009 11:07 am

    Motto: The burly ANT Pro’s will put some hair on your chest, Nancy boy.

    La ANT, noul model nu e de 181cm?

    Imi place mai mult designul de la perechea mea, model 07-08.

  6. alb_ca_zapada on 11 March 2009 11:24 am

    @ant fan
    da, ai dreptate! 181.

  7. omidee on 11 March 2009 7:09 pm

    nimic nou pt fete? :(

  8. alexosu on 11 March 2009 7:11 pm

    Cum sa nu? :). Oferta cu discountul e valabila si in cazul modelelor Cantika, ARW sau ARVw - le poti admira in catalog :). S-a schimbat doar grafica, fata de sezonul asta.

  9. omidee on 11 March 2009 7:20 pm

    @alexosu:
    danke :)

  10. Sorinescu on 12 March 2009 7:42 pm

    El Rey arata mult mai bine ca anul asta. E mai cuminte (pe placul romanilor… reticenti in general la ceva mai putin obishnuit) si totusi e cool! Numai bun pentru cineva care acum face pasul spre genul asta de ski.

  11. Maximilian on 12 March 2009 8:49 pm

    Da-da, stai să vezi ce o să se mai înghesuie rumânii la El Rey-uri! Normal! Or să bată la curul gol toate vopselurile (sic!) de race de pe Atomic Epsilon CaRRRv 2012 pro-model Elena Băsexu, de pe Fischer RC4 Beryllium-Satanium-Unobtainium-Idontcarium 24ZX36M420 model 3030 (de la DelTron cu drac!) sau Voelkl ălea de mers într-un picior (cum dracu’ le zice?), întru liniştea sufletească a uan-tu-friraidărului de Bradu.

    În altă ordine de idei, trebuie să recunosc: design-ul este decisiv în alegerea unei perechi de schiuri! Iar dacă se-ntâmplă ca producătorul favorit să gafeze esenţialul design pe un sezon (nenorociţii!), atunci mi-e teamă că nu ne mai rămâne decât să recurgem la cea mai de jos metodă: spray-ul, şablonul, pensula, cutter-ul şi sticker-ul! Sincer, nu vă doresc aşa ceva! Cum şi-au permis să facă aşa ceva cu ANT-ul?! Nemernicii!

    “The only real drug problem is scoring real good drugs”
    Mx

  12. Sorinescu on 12 March 2009 11:30 pm

    Nu stiu ce sa inteleg din mesajul tau… Nu stiu daca sa ma simt ironizat ca am scris ca El Rey arata bine.
    Cum nu puteam vorbi de detalii tehnice (nu de alta dar nu aveam cum sa ma dau cu schiul de anul viitor) nu m-am putut abtine si am vorbit despre estetica schiului respectiv, se pare ca am gresit cu ceva.

    In fine… TRAIASCA ZEII !!!!

  13. Maximilian on 13 March 2009 12:55 am

    Sageata ironiei nu se poate expedia prin definitie unui camarad, unui om care sta de aceeasi parte a baricadei. Mai degraba incerci sa vezi ce poti face cu ea in oglinda… Ne putem juca insa un joc destul de amuzant, care se numeste in engleza “word-association”, cu subiectivismul si atitudinea asumate, desigur!

    schiori romani - “Carve, frate!”
    freeski autohton - munca de convingere cu copii de gradinita
    schiuri de Race - custom-made pe bune
    schiuri “de race” din magazin - tristeti rigide decorate lamentabil
    Atomic - “Nein, danke! Lieber nicht…”
    Fischer - nume stupide kilometrice
    Voelkl - RennTiger tarcat
    3030 - un an bun in istoria muzicii!
    1-2-3 - Pamela vrea copii
    Bradu - cuib de monitauri
    schi intr-un picior - elogii exagerate
    gear asortat - mofturi de Dorobanti
    interfata grafica a schiului - [your name here]
    schiul “de anul viitor” - schiul de anul trecut, disponibil anul acesta la suprapret
    design esential - Sir Francis Bacon 07/08
    vopsea/sticker/cutter - droguri legale
    Boronowski - inca subapreciat
    NoFX - verde-n fata!

    Another powder-day keeps more jobs away!
    Mx

  14. trainspot on 13 March 2009 12:29 pm

    @maximilian
    hmmmm…. eu as incerca niste Volkl Grizly. : )

    deci ANT de 181 it is! : )

  15. alb_ca_zapada on 13 March 2009 12:45 pm

    @maxi:
    trebuie sa recunosc ca m-am distrat teribil… super tare, o sa invat numele asta sa-l rostesc dintr-o suflare si sa intreb smecherasii in v dorului “cum le zice la schiul lor”

    Fischer RC4 Beryllium-Satanium-Unobtainium-Idontcarium 24ZX36M420 model 3030
    :))

    cit despre sorinescu, nu trage, omu’ e in primele rinduri ale luptei cu clientu… stie exact care sint habit-urile comsumatorului de dorobanti… asa ca din pct asta de vedere o grafica inspirata conteaza mai mult decit sidecut ori alte chitibusuri tehnice

  16. Radu on 13 March 2009 3:04 pm

    Din categoria: “vorbim ca sa ne aflam in treaba”. Felicitari

  17. alb_ca_zapada on 13 March 2009 3:40 pm

    @radu (&all):
    am mai rugat p-aici de citeva ori - PLS, doar comentarii on-topic!!
    aici se fac comentarii la articolul publicat, nu postari pe thread intr-un forum.

    si pin’ la urma si la coada omul si-a exprimat o opinie (ontopic) despre schiuri, grafica, denumiri…

  18. Maximilian on 13 March 2009 5:21 pm

    Asa-asa! Fiindca tot “vorbim ca sa ne aflam in treaba” despre graphics de schiuri, ia zi-ne tu, Radu, ce se vede in imaginea de mai jos si mai ales cum au reusit sa ajunga “alea” acolo!

    Se pun la bataie o pereche de twintip-uri pro-model din stash-ul personal pentru un raspuns corect. Ai la dispozitie 24 de ore, atat tu, cat si cine mai are chef sa isi puna mintea la contributie. Daca tot e sa ne luam atat de tare in serios, atunci si treaba asta e ca se poate de serioasa! Sa vedem!

    Imi cer scuze in avans din partea fotografului (pe care nu il cunosc de fel) daca distanta focala sau poate WB-ul nu corespunde exigentelor tale!

    http://www.bilder-hochladen.net/files/14wy-gj-jpg.html

    Time is ticking away (http://www.youtube.com/watch?v=xdur7odHUfE)
    Mx

  19. Radu on 13 March 2009 10:38 pm

    http://www.lineskis.co.uk/images/LINE_UK_Sir_Francis_Bacon_2007_2008_b.jpg

    Line Sir Francis Bacon… 2007-2008…. . e ok white balance-ul

    Banuiesc ca nu s-au dus cele 24 de ore…

    Imi cer scuze Bogdan, nu cred ca am fost singurul deplasat, o sa ma abtin…. mai ales acum ca am schiuri noi.

    Radu

  20. Radu on 13 March 2009 10:43 pm

    si.. evident niste abtibilduri.. si legaturile….naxo 21

  21. Maximilian on 14 March 2009 7:05 am

    Corect, dar incomplet, cum spunea o gluma proasta pe care am auzit-o in liceu. Mai tastam undeva acolo sus <>. E usor sa dai un search cu amicul corporatist Google si sa afli ca e vorba despre un SFB de sezonul trecut, cu tot respectul, dar o pereche de schiuri nu se castiga chiar atat de usor.

    M-ar interesa sa imi spui, pe langa “ale cui” sunt schiurile alea din poza, si ce reprezinta decorul de pe schiuri si, mai ales, cum s-a intamplat sa se foloseasca ASA CEVA pentru respectivul design. Lucrurile frumoase au o poveste, iar pe derdelus (virtual sau ba) ar trebui sa ne spunem povesti frumoase inainte de a ne arunca head-first in Chestia Aia Alba; cam asta ar fi rationamentul meu. Toate informatiile sunt destul la indemana, trebuie doar sa le gasesti liantul! Deadline-ul se extinde pana duminica dimineata la ora 6:06 AM. Repet: this is dead fucking serious!

    Pana una-alta insa, va rog sa ma scuzati, dar daca pe gardul de peste drum sunt deja 10 cm de fresh, inseamna ca eu nu am ce cauta pe net la ora asta.

    Elementar, draga Radu! ;)
    Mx

  22. Flipper S on 14 March 2009 3:21 pm

    ca tot e zapada afara si eu mi-s nevoit sa stau departe de derdelus citesc macar derdelusul virtual si ca sa ma bag si eu in acesta discutie, ca un profan ce sunt in legatura cu grafica de ski sau de placi (stiu doar ce-mi place si ce nu :-p ) as putea spune amintirile mele si SFB -ul prezentat se intilnesc la loc de cinste in Brasov si acuma sper ca amintirile sa nu ma tradeze si cineva sa spuna toata povestea ca-s curios :d.

  23. Maximilian on 14 March 2009 5:11 pm

    Vroiam sa scriu:

    Mai tastam undeva acolo sus “[...]si mai ales cum au reusit sa ajunga “alea” acolo!”

    Cred ca mi-au fost editate automat din motive de vreun cod, sau asa ceva…

  24. Sa moara Bibi on 17 March 2009 1:17 pm

    Maxi, aia cu P-ta Sfatului, Biserica neagra…. mai e cum e… dar faza cu “My other Ride is your Mum!” mi se pare bestiala…..

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.