Freeski Awards

22 January 2009, alexosu

Freeskier Magazine a decernat premiile de excelenţa in industria de freeski. Armada a câştigat unanim şi la mare distanţa de ceilalţi competitori cea mai importantă secţiune, Favorite Ski Brand. Pe locurile urmatoare s-au clasat K2, Volkl, Salomon, Line si Dynastar.

Tanner Hall, fondator Armada şi multiplu medaliat la X Games, a câştigat cam tot ce se putea: Male Skier Of The YearBest Male Movie Performance şi Best Style.

S-au mai făcut remarcaţi Sarah Burke (Female Skier of the Year), Ingrid Backstrom (Best Female Movie Performance), Sage Cattabriga-Alosa şi Seth Morrison.

La categoria film, premiile au fost adjudecate de către Claim (Matchstick Productions) şi Turbo (Level 1 Productions).

Premiile sunt acordate in urma votului a 300 de “industry professionals” si a 3000 de cititori.

Freeskier este revista cea mai citită şi respectată in comunităţile de profil din intreaga lume. Freeskier a devenit în ultimii doi ani dintr-o revistă tiparită şi citită in Statele Unite, o revistă globală. Numărul de cititori se situează la un nivel de 400,000 lunar.

[NB]: conspiratiile sint deliciul romanilor. Mai ales daca este vorba despre cei puternici. Iata asadar conspiratia Armada: Retallack, un operation base de catskiing in British Columbia, cistigator la categoriile “Best Heli/Cat Operation” (inaintea mult mai cunoscutelor H2O Heli si Valdez Heli din Alaska) si la “Best Powder Segment in a Movie”, apartine lui Tanner Hall (ma rog si lui Seth Morrison, dar nu mai conteaza ca-i conspiratie). Conspiratie, spaga, ma rog. Prea cistiga astia tot.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.