Tanner Hall & The Massive

15 September 2008, alb_ca_zapada

Mda, inca o realizare de exceptie… M-am tot intrebat cum naiba sa mai evolueze industria asta de snow film, ce sa faca ea sa vinda fara sa intre in repetitii suparatoare? Am tot crezut ca ce era de inventat s-a inventat, ca filmarea din elicopter s-a facut, gata…

Iata ca sint pe picior de lansare creatiile sezonului 0708 si nu ma opresc din uimire. In timp ce ma gindeam cum sa fac sa pun mina pe mult asteptatele Journal si Reasons (despre care, normal, am scris tare demult) dau peste noul film Tanner Hall.

Asadar, domni si domnite, prezentam pe minunatul si legendarul T-Hall… Baiatu’ asta nu numa’ ca-i tare cool si cistiga cam tot ce misca la pipe, dar se da minunat prin padure si stufaris… Plus ca e unul dintre bazatii de la Armada, labelul ala independent si tare-tare smecher (da, Armada zica-se ca este o “riders owned company” care se autocaracterizeaza cam asa: “We are Armada. We are what skiing will become.“).

Cum ziceam, ce sa se mai inventeze in materie de film? Pai dupa experienta Journal si teaserul asta Massive as zice ca se intra in era lucrurilor de mare finete: muzica super atent si inspirat aleasa, sicronizare, multe camere, super pelicula si muuult montaj.

Iata mai jos deci teaserul “Massive” plus doua making-off-uri de atmosfera obtinute prin amabilitatea redbullskiing.com (pe care va si invit sa-l vizitati pentru mai multe filmulete si alte acareturi cu apa-n gura).

Flexati tata, flexati, batista sub barba nu uitati! :) … avem de vizionat ceva pipe, ceva trick-uri marete si ceva din noua stea a schiului, backountry freestyle.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

2 Raspunsuri la “Tanner Hall & The Massive”

  1. icee on 18 September 2008 12:27 pm

    aaaah! la naiba! mi-am udat tastatura :((

  2. they got shot : derdelus.ro on 19 November 2008 1:45 pm

    [...] aaa da, Tanner Hall & “The Massive”. adica asta. Publicat in: Evenimente, [...]

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.