ARMADA e cu noi!

19 December 2008, alb_ca_zapada

Am primit astazi stirea oficiala: Armada, schiurile cult ale unei intregi generatii sint disponibile in Romania.

Ma rog, noi p-aici pe derdelus stiam ceva-ceva despre chestia asta dar nu ne-am incumetat sa vorbim despre asa stire mare pina cind nu am avut comunicatul de presa.

Lucrurile sint foarte clare si explicate cum se cuvine in textul de mai jos. Noi insa remarcam un fapt cu totul special si demn de lauda: armadaskis.ro este singurul (ok, dupa stiinta noastra) site de producator complet localizat in limba romana. O initiativa mai mult decit laudabila care nu putem decit spera ca va fi urmata de cit mai multi.

Si mai remarcam ceva: ski 2.0. Nu stiati? Luati de cititi!

ARMADA – un brand născut din dragoste pentru schi

Povestea este simpla: cu ceva ani in urmă, câtiva dintre cei mai respectaţi si premiaţi atleţi ai scenei de extreme & freestyle skiing s-au întilnit, au discutat si s-au hotărât: “De mâine ne apucăm de treabă! Vom face Armada, schiul ce va revoluţiona schiul“.

ARMADA este întruchiparea visului unei generaţii, este ceea ce mai târziu a primit si un nume: newschool. Armada este însa in primul rând SCHI, este SCHI mai presus de orice altceva. Construite din cele mai bune esenţe de lemn, schiurile Armada au dimensiuni atent studiate si testate. Le testează oamenii care le-au si proiectat: Tanner Hall, JP Auclair, Julien Regnier, Anthony Bronowski.

ARMADA – o manuşă aruncată unei intregi industrii

După cinci ani de la lansarea primei colectii, sloganul “what skiing will become” şi-a îndeplinit promisiunea: întreaga industrie a introdus deja inovaţiile tehnice propuse de acei băieţi fantastici. In momentul de faţă, tehnologii precum geometria inversată, (reverse camber, reverse sidecut) dar si conceptul de schi lat au devenit standarde in industrie, iar producătorii tradiţionali le introduc din mers în producţie.

O altă caracteristică inovativă a schiurilor Armada este abandonarea graficii specifice segmentului competitional. Echipa Armada are, pe lângă rideri de top si ingineri de mare valoare, şi o super gaşcă de artişti. Câţiva dintre cei mai apreciaţi artisti pop-culture au fost provocaţi sa înlocuiască pânza şevaletului cu o pereche de schiuri. Rezultatul? Un ski-art, o cultură.

ARMADA – mai mult decât schi: SCHI 2.0

Lumea se schimbă. La fiecare pas, la fiecare secundă.
Armada este un schi creat de schiori pentru schiori. Fără intermediari, fara prea multă birocraţie. Schiurile sunt proiectate de cei care conduc compania, fiecare model poartă o semnatură. Schiul si bucuria de a schia sunt pentru Armada principii fundamentale.

Freeski, newschool, 2.0? Nu contează numele, contează ca totul a inceput si continuă cu ARMADA!

Detalii suplimentare:
Companie
Echipa
Artişti

Începând din această iarnă, brandul Armada este prezent pe piaţa româneasca in magazine din Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca si Baia Mare. De asemenea, produsele sunt disponibile şi prin comandă pe siteul armadaskis.ro.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

7 Raspunsuri la “ARMADA e cu noi!”

  1. alb_ca_zapada on 19 December 2008 10:31 am

    ma rog, comentez si eu ca n-am ce face
    newschool-ul s-a nascut ceva inaintea lui armada.. adevarat este insa ca ei l-au consacrat

  2. ghitzuca on 19 December 2008 11:05 am

    bv, bv! Acum nu o sa mai trebuiasca sa facem comenzi peste oceane la skiurile visate, sa stam cu frica ca o sa ajunga :? sau sa asteptam cu saptamanile ca cei de la posta romana nu au trimis instiintare sau “Nu va putem da pachetul, trebuie sa fie vamesul de fatza. Va rugam sa revenitzi marti d la 9-11″ :)).

  3. alexosu on 19 December 2008 11:38 am

    Chestia tare e ca JJ, de exemplu, cam la aceeasi bani in magazin la noi si pe site la ei. Mai rar asa ceva.

  4. mitza(tm) on 19 December 2008 12:22 pm

    huh, vin vremurile in care boarderii o sa se apuce de ski :)

  5. Snowboard Day : derdelus.ro on 19 December 2008 2:30 pm

    [...] este ziua comunicatelor si anunturilor. Dupa marea veste Armada, baietii strasnici din Brasov ai FlavaShop ne anunta ca organizeaza ceva-ceva in weekendul asta. [...]

  6. Maximilian on 19 December 2008 8:17 pm

    It’s D Day! :D

  7. Freeski Awards : derdelus.ro on 22 January 2009 6:12 pm

    [...] Magazine a decernat premiile de excelenţa in industria de freeski. Armada a câştigat unanim şi la mare distanţa de ceilalţi competitori cea mai importantă secţiune, [...]

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.