Daniel Albrecht ar fi fost unul dintre favoriti la Campionatele Mondiale

6 February 2009, radusavin

La startul Campionatelor Mondiale de Schi Alpin ar fi trebuit sa se afle si Daniel Albrecht. Din pacate, elvetianul a cazut urat la antrenamentele de la Kitzbuhel si nu a revenit pe partii.

Am fost intrebat de multi despre starea sa de sanatate, ca urmare am intrebat si eu la randul meu. Si am aflat vesti nu prea bune. Daniel este inca (sic!) in coma, la peste 2 saptamani de la accident. Doctorii sunt hiper optimisti, este a nu stiu cata oara cand declara ca Daniel este “better and better” dar nimeni nu stie cand va fi trezit din coma. Deocamdata este tinut sub control in aceasta stare pentru ca doctorii nu vor sa riste trezindu-l.

Dl. Dirk Beisel, seful Federatiei elvetiene de schi, spune ca starea sa este din ce in ce mai buna, rana de la cap nu mai sangereaza, mai este o rana la piept, insa  nu se stie cand va fi scos din coma indusa artificial.

Intrebat daca Daniel va mai schia vreodata, dl. Beisel a spus: “Nu stiu. Trebuie sa asteptam pana se trezeste si asta nu stim cand se va intampla.”
Sanatate multa, Daniel!

Pentru informatii si comentarii de la Campionatele Mondiale, inclusiv despre schiorii romani, intra pe http://radusavin.blogspot.com/

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

4 Raspunsuri la “Daniel Albrecht ar fi fost unul dintre favoriti la Campionatele Mondiale”

  1. Solo Radu on 10 February 2009 7:33 pm

    ce se mai aude de el? a iesit din coma?

  2. Radu on 11 February 2009 2:29 pm

    iata comuniactul oficial de acum 2 zile:
    Dani Albrecht is still being weened from the medicine to get him off the artificial coma. He developed some fluid in his lungs and had to have a mini operation to remove it. He is still describe as in a stable condition. The waking up process continues.
    Deci raspunsul este nu. Iar daca ma intrebati pe mine…situatia nu e prea roza.

  3. Solo Radu on 11 February 2009 3:56 pm

    sa speram ca medicii stiu ce fac si Albrecht va reveni sezonul viitor …multa sanatate!…

  4. radu on 13 February 2009 8:48 pm

    Vesti bune: Dani Albrecht smiled and reacted by pressing his fingers to say he was understanding. He cannot speak after 3 weeks of tubes his vocal cordes are inflamed. He even sat in his bed for a little while.
    He didn’t follow anything of Janka’s win. (Carlo Janka, colegul lui de camera, a castigat GSul astazi)

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.