Cu GoPro pe Cerb

16 January 2011, by bubulu

Vinerea trecuta pe Malin mi-am intins un pic genuchiul bun asa ca sambata si duminica am stat acasa, mai ales ca nici vremea nu a fost grozava. Pe joi facusem planu cu Horatiu si Spencer sa mergem pe sus.

Horatiu se retrage in ultima clipa datorita masini aflata in service, asa ca joi dimineata echipa era formata doar din mine si Spencer. Pe sus treaba sta cam la fel ca acum o saptamana, zapada tare cu putina crusta mult mai prietenoasa  fata de 31 decembrie, cand am fost pe Cerb ultima oara.

Pe Cerb vantul a batut destul de tare, sub varful Bucura exista ceva placi de vant, asa ca e bine de coborat pe versantul dinspre Morar si atentie marita cand se face traversarea pe sub Bucura spre Stana din Cerb. Pe urcare sub varful Bucura imi pierd o manusa. Am o pereche de schimb in rucsac, din fericire sunt patit, dar vroiam sa mentionez treaba asta pentru cei care merg pe munte in conditii de iarna doar cu o singura pereche. Daca se intampla sa o pierzi poti avea mari probleme.

Cobor jumate din caldare din Cerb si reusesc sa recuperez manusa apoi cu pioletul in mana urc varful Bucura pe o zona safe, fara zapada. Zapada la fel ca data trecuta pana in Pripon si se poate cobora ok pana la 1650m. Deci vreo 850m diferenta de nivel.

Filmuletul a fost facut de o combinatie de 2 aparate: Sony-ul meu H55 si camera GoPro a lui Spencer - o camera care filmeaza super interesant. Poti practic sa reconstruiesti acasa tot traseul pe unde mergi, o scula buna pentru proiectul “Masina Invierii”. Dar despre povestea asta cu alta ocazie… ;).

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free