DePow - Ischgl

14 February 2010, by cr-iulius

La Ischgl inca mai vedem sticle de sampanie in apreskiuri “skiorii milionari” de aici mai au cateva generatii pana sa ajunga in Lech. Cat despre “champain powder”… keine!

De fapt am fost surprinsi de zapada de la Ischgl: desi mai multa decat in Hintertux, este total diferita de cea a vecinilor din Montafon.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

5 Raspunsuri la “DePow - Ischgl”

  1. Andrei on 14 February 2010 11:02 pm

    Pentru mine Ischgl e cea mai faina statiune din Austria. Nu atat dpdv al partiilor, care oricum sunt excelente si cu destule varianta de off-piste, cat mai ales pentru atmosfera de dupa si pentru apreski-uri ca Schtazi sau Kusthal (posibil sa le fi pocit putin :P)

  2. Bogdan on 15 February 2010 12:02 pm

    Este o statiune marfa. Andrei are dreptate cu apres ski. Am fost si anul trecut si anul asta aici. Am rupt partiile in doua si anul asta am gasit multe variante de offpiste. Chiar si unde aveau indicatorare cu pericol de stanci, era ideal pentru powder si coborari pline de adrenalina.
    Durerea este ca nu stiu ce sa fac la anul. Imi poate recomanda cineva o statiune in Austria cu peste 150-200km de partii? Ischgl are 220km de partii.

  3. ChooseRiding on 15 February 2010 1:07 pm

    Cu siguranta Ischgl are foarte multe de oferit: partii, park, teren foarte intins de offpiste,apreski si petreceri…. si desi ne plac petrecerile modul in care DePow crew vede muntii si statiunile este poate diferit de alte abordari.
    Mai multe detalii despre statiunile vizitate in povestea DePow care va sosi in curand.

  4. mitza(tm) on 15 February 2010 3:28 pm

    ar fi frumos sa ne recomandati niste statiuni mai mici si nepopulate pe unde ati unmblat, gen montafon caci sunt unii pe aici care nu sunt prea fani “uzine de ski” :)

  5. alb_ca_zapada on 15 February 2010 6:08 pm

    @mitza:
    stai tunat pe rubrica “ski with us” :P

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free