Revolver, Base, Rolling Stones

22 December 2010, by alb_ca_zapada

Joia devine o zi din ce in ce mai interesanta (stiti cu siguranta, avem White Evenings in Base Coffeshop). Dupa ce saptaminile trecute ne-am distrat de minune cu fime si muzici bune, miine, 23 Decembrie avem iarasi o combinata de zile mari: Revolver by PoorBoyz si Rolling Stones (The Max Steel Wheels Tour 1991).

Vom vorbi aici doar despre frumosul film de schi, caci Mick Jagger e pina una-alta mai rockstar decit Simon Dumont (himself). Asadar, insasi casa de productie, Poor Boyz Productions, este un motiv indeajuns de bun pentru a-ti dori sa vezi filmul.

Abia mai apoi discutam despre concept, despre evolutia sportului pe zapada in decursul anilor, despre ceea ce inseamna trecerea de la deja legendele JP Auclair, Julien Regnier, Pep Jujas, Sammy Carlson la mai tinerii si motivatii Riley Leboe, Dane Tudor samd.

Filmul are segmente foarte tari atit pe zona de super-mega-free-ride cit si pe cea de freestyle. Am cascat ochii si am vazut chestii unice pe care nu le-am mai intilnit in alte productii de gen. Deci merita, fara indoiala.

Ah, si inca o remarca: coloana sonora (pe care o deslusiti aici).

Deci, repetam, sa fie clar pentru toata lumea: joi 23 decembrie in BASE Cafe, Strada Sepcari 22, ora 20. Avem filmul de ski Revolver, proiectia concertului Rolling Stones (The Max Steel Wheels Tour 1991) si ceva muzici after-screening cu Fane cel Platane.

*White Evening este un eveniment organizat de Asociatia pentru Promovarea Sporturilor de Iarna cu sprijinul partipipal.ro, Base Coffeshop si derdelus.ro

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free