Dew Tour, etapa pe municipiu

8 February 2011, by alexosu

Sambata a debutat Dew Tour, concursul pe care il anuntam saptamana trecuta. Desi a avut de depasit probeme majore aparute pe ultima suta, desi a fost foarte cald afara si zapada se ducea de la o ora la alta, evenimentul a iesit mult peste asteptari.

Initial concursul trebuia sa se desfasoare pe celebrele scari din Parcul Carol. Vineri seara organizatorii au fost nevoiti sa schimbe subit locul de desfasurare, asa s-a ajuns la Parcul Tineretului, langa skate-park. Desi nu pare o treaba complicata, faptul ca toate elementele au trebuit instalate in cateva ore intr-un loc in care nu s-au facut nici un fel de masuratori le-a dat batai de cap serioase organizatorilor.

Nu stiu cat s-a simtit treaba asta la concurenti, banuiesc ca destul de putin, totusi. Mult mai importante au fost vremea excelenta (desi un pic cam calduroasa pentru un inceput de Februarie) si zapada de primavara de pe panta unde au fost puse elementele.

Asadar, cu muzica in urechi, zambetul (sau ranjetul in cazul unora) pe buze, placa/schiurile in picioare si casca pe cap, oamenii au inceput sa se dea. Intai de antrenament, apoi pentru calificari, totul pentru finala. Si pentru highest ollie, a nu se uita.

Pentru cine nu stia despre ce e vorba, nu parea ca acolo se tine un concurs. Intr-o miscare browniana, 20 si ceva de boarderi, 2 borderite plus 3 schiori se dadeau si se tot dadeau la elementele instalate. Care au fost multe, variate, si au lasat mult loc de imaginatie.

Premiile au ridicat mult miza concursului (7.500 de euro in bani si produse, de la Moutain Dew, Armada, Bern, Bodega, Burton, K2, Lowriders

In fine, dupa finala tinuta intr-o atmosfera la fel de prietenoasa ca tot restul concursului, juriul a deliberat si s-au anuntat castigatorii.

Locul I – Vladimir Brezovszki
Locul al II-lea – Daniel „Alifie” Teodorescu
Locul al III-lea – Sebastian Gusu

Premii speciale:
Best Babe: Sonia Nicolau
Best Rookie: Mihnea Groseanu
Amateur Killer: Elod Gyorgy
Best Skier: Paul Broccoli Les

Vededele zilei au fost “veteranul” Vladimir, foarte relaxat si cu chef de dat, Alifie, care a castigat si concursul de ollie, si Mihnea “best rookie” Groseanu, care la doar 11 ani ne-a aratat ca pustiise pot da cot la cot cu cei mari. De urmarit micul Mihnea in cotinuare.

Dupa ce s-au pozat toti castigatorii pe podium, voia buna s-a mutat in Goblin, la after-party.

Povestea continua pe 19 februarie in etapa de la Predeal-Varianta (ce va fi inclusa in TTR) si pe 5 martie la Sinaia. Revenim pe subiect. Pana atunci, enjoy ze pictures.


  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free