Derdelus saluta Burn Action Team

2 November 2010, by alexosu

Incheiam sezonul trecut intr-o nota pozitiva. Constatam atunci ca sezonul 09/10 a fost unul bun pentru o industrie totusi mica si macinata de recesiunea economica. Avem motive sa fim increzatori pentru viitor, din moment ce branduri serioase intra in joc. Si nu cu vorbe si planuri, ci cu oameni seriosi, bugete serioase, evenimente serioase.

Concret, vorbim de Burn si proiectul lor The Oven. O parte din ce inseamna The Oven este Burn Action Team, “prima echipa de action sports profesionista din Romania”. Nu stiu daca e neaparat prima, nici nu cred ca e esential, dar ca imagine si expunere e clar prima.

Burn Action Team e formata din: Adolf “Bobo” Gherghelah (skate & snowboard), Tudor “Tudorel” Cristea (snowboard & moto), Demian “Barni” Barnabas (BMX), George Barbulescu (skate), Kinda Geza (snowboarding & mountainbike downhill). Sunt indrumati de legendarul lor team-manager, Ciprian “Popo” Popescu.

Ce urmeaza? The Oven zice “promitem un vulcan de filme, trofee, party-uri si mult mult fun”. Ce asteptam noi de la Burn Action Team? Macar un schior talentat. Sunt ceva zvonuri cu parfum intens de credibilitate ca treaba asta urmeaza sa se intample pentru la iarna.

Si, zicem noi, asa ar fi normal daca tragem cu ochiul la ce se intampla pe la fratii nostri austrieci, elvetieni, francezi si tot asa, unde in ultimii ani schiul “liber” (freeride, freestyle, backcountry) si snowboardul impart frateste tortul.

Stiu ca Romania are un mic delay, dar lucrurile se schimba si aici. Dovada sunt evenimentele care pana de curand erau acaparate de boarderi, si care s-au democratizat si ele. Jibstars, IGotShot, Inferno, SumerJib si tot asa.

Asadar, reluam: derdelus saluta Burn Action Team si The Oven!

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

5 Raspunsuri la “Derdelus saluta Burn Action Team”

  1. alb_ca_zapada on 2 November 2010 3:41 pm

    un salut voios si de la mine. caci poate intelege lumea ca schiul nu mai este demult sportul prafuit practicat doar de mami si de tati :)

  2. Maximilian on 3 November 2010 12:50 am

    …iar eu ii salut pe copywriterii talentati din McCann! Prietenii stiu de ce! ;)

  3. marcu on 3 November 2010 12:14 pm

    Eu il salut pe Maximilian!

  4. alb_ca_zapada on 4 November 2010 11:54 am

    si eu il salut pe maximilian!!

  5. Stefan on 8 November 2010 6:07 am

    traiasca maximilian!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free