Wintercamp @ RideHouse

25 October 2010, by alb_ca_zapada

Anuntam o treaba, dupe cum urmeaza. Hai baietii, hai atletii, mai sint vreo 4 locuri libere.

Perioada - 13 noiembrie -19 noiembrie
Locatie - Schladming - Dachstein (350km din Viena)
Cazare - Pensiunea RideHouse(parcare,internet,fussball,bucatarie utilata cu de toate)
Costuri :

  • cazare + mic dejun - 150 euro
  • drum - 150-180 euro/masina
  • food&drinks - BILLA,SPAR etc(situate la cateva sute de m de cabana)
  • skipass - 7/zile -194eu

Bugetul total ar fi undeva la maxim 450-500eu/pers, in functie de necesitatile si dorintele proprii.
Pentru rezervare se achita un avans de 50 de euro, numarul de locuri disponibile este de 20.

Locuri de dat

Horsefeathers Super Park (2700m) - unul din cele mai faine snowpark uri din Europa (si cel mai apropiat de noi) Include un parc mare cu elemente super bine intretinute si pe care il upgradeaza in fiecare an si un parcul de incepatori cu elemente mai usoare, multe boxuri de diverse forme si 3 kickere unde poti sa iti exersezi toate trickurile.
Pe langa parc exista cateva partii, dintre care una mai maricica… cu telescaun si teleski (fara coada bineinteles).

Evenimente

Horsefeathers Pleasure Jam 12-14 noiembrie - concurs de 4*TTR din care putem prinde 2 zile. Vei avea aici o sa ai ocazia sa ii pui piedica lui Eero Etala sau Elias Erhardt (castigatorul de anul trecut) sau sa te dai cu Gigi Ruf in teleski… Evident, dupa concurs, de luni incepand, parcul si partiile de langa vor arata perfect.
Mai multe detalii aici.

Locatie

Pensiunea Ridehouse - situata dupa Schladming (mai precis dupa iesirea din Schladming si dupa benzinaria Agip). Este evident o casa pentru rideri cu o atmosfera deosebita unde atunci cand nu te dai iti gatesti ce vrei fara stress, balauresti pe internet sau PSP sau sa joci un fussbal. Sau poate iti ceruiesti placa, iti reglezi diverse, naiba stie, treburi sunt multe :)

Programul campului

Trezirea se face dimineatza, micul dejun e pregatit dupa 7 si ne asteapta, dupa care urmeaza imbarcarea in masini si fuga la ghetzar unde vom avea parte de instructaj si freestyle impreuna cu Kinda Geza (hai, cine nu-l cunoaste pe Geza, cel mai titrat si experimentat rider de pe la noi).

Pe ghetar exista un restaurant unde se poate manca la pranz sau poate vrei sa iti aduci sandwichuri si sa stai la ‘chill ‘ langa parc sa iei o pauza printre ‘pros’.n Urmeaza intoarcerea la baza, eventualele cumparaturi, masa de seara, etc, viata grea. :)

Plecarea din Romania va fi vineri dupa amiaza, cu o eventuala pauza pe drum, in Viena, mai vorbim. La Schladming ajundem sambata, iar plecarea spre casa va fi sambata urmatoare, pe 19.

Pt orice informatii:
Geza: kindageza/hopla/yahoo/pct/com, 0743554283
Flo: flo26fly/hopla/yahoo/pct/com, 0721295879, 0758800820

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Un Raspuns la “Wintercamp @ RideHouse”

  1. radubu on 7 November 2010 8:53 pm

    azi am fost p-acolo (pe ghetzar). n-a mai nins de vreo doua sapt dar de miine s,ar parea ca incepe. ca atare e cam tabla. dimineatza se rup in figuri cu portzi de slalom tot felul de echipe care se cara la 11,30 (scoli cluburi japonezi macedoneni croatzi samd). nima in parc,uri. dupa amiaza s#au animat amindoua cu boarderi si ceva freestyleri pe schiuri. pe la 15,30 s-a cam incheiat. am vazut o gramada de slide-uri dar fara halfpipe sau front-uri la kiker. nu ca m#as pricepe. saptamina viitoare se anuntza bal mare insa cu muzici samd. daca va inscrietzi la concurs poate vin si io sa casc gura si sa strig hai. de schiuri s#ar parea ca va fi fun cind vine zapada. acuma nu era. telescaunul n,a mers. detalii la http://www.derdachstein.at/dachstein/de/dachstein_aktuell/Situationsbericht.html

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free