Jeremy Jones’ DEEPER @ White Evenings v3.0

30 November 2010, by gore

Exact, a venit timpul sa ne mai vedem si noi la un film, sa mai bem un ceai, un Jäger, o bere, doua, trei… A venit timpul deci pentru al treilea sezon de White Evenings!

Incepem in super-forta, cu un film despre care am mai vorbit, un film foarte-foarte asteptat. Avem deci DEEPER, by Jeremy Jones & TGR.

Teton Gravity Research (TGR) prezents Jeremy Jones’ Deeper - A Snowboard Adventure Into The Unknown

DEEPER este un proiect la care Jeremy Jones lucreaza de doi ani. Un proiect curajos, un film asa cum nu s-a mai facut si cum desigur nu ati mai vazut.

Follow Jeremy Jones and other top freeriders as they travel to the world’s snowboarding meccas and venture past the boundaries of helicopters, snowmobiles, and lifts to explore untouched realms. Hang on tight as Jeremy faces the biggest challenges he has ever encountered in snowboarding. All night hikes, sleeping on peaks, camping 65 miles from civilization, 20 below temperatures, 10 day storms, and 20 mile days bring the adventure back into riding.

Unde si cand?

Ei bine anul asta ne vedem intr-un loc nou, pt ca nu-i asa, ne place diversitatea. Serile albe din sezonul asta vor alea loc la Base Coffeeshop in conditii tehnice de exceptie: trei proiectoare si sunet super-smecher.

Pentru deschiderea sezonului, vom avea o exceptie de la regula - vineri in loc de joi. Asta pentru ca Fane-Platane de la partipipal.ro ne-a pregatit o petrecere in stilu-i caracteristic.

Deci, vineri, 3 decembrie, ora 20:00, Base Coffeeshop (Str. Sepcari, Nr.22 - in centrul istoric, in spatele Hanului lui Manuc) ! See you there ;)

 

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

3 Raspunsuri la “Jeremy Jones’ DEEPER @ White Evenings v3.0”

  1. snowtrip on 1 December 2010 4:35 am

    Noroc ca l-am vazut pana acum, altfel m-as fi suparat daca il ratam. Nu se poate sa incepeti seria white evenings cu deeper. Personal nu cred ca veti reusi sa depasiti acest film indiferent ce va rula acest sezon. Se intampla ca vinerea asta sa fiu plecat din tara dar de incepand de vinerea viitoare o sa fiu un participant constant :).

  2. alb_ca_zapada on 1 December 2010 7:56 am

    @snowtrip:
    Stim ca Deeper este cel mai cel. Dar noi nu vrem sa primeze filmul ci atmosfera si feelingul. Deci avem o deschidere smechera, apoi tine doar de noi sa “ne simtem bine”. Iar filme capabile mai sunt, avem o colectie intreaga de DVD-uri.

    ATENTIE: vineri este doar acum la deschidere, de sapt viitoare intram in normalitate, adica de JOI!! (simbata tre’ sa fim la prima cabina, nu?)

  3. Jap jap on 2 December 2010 9:59 pm

    Jap Jap snowpark la Straja…detalii in curand ;)

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free