Două vorbe despre SkiCenter

21 December 2011, by alexosu

SkiCenter e magazinul unde îi găsiți pe Luciana si pe Ovidiu atunci când nu sunt în taberele Himalaya Adventure. Echipa e mai numeroasă, normal, dar lumea cam așa a auzit inițial de SkiCenter.

Magazinul a pornit dintr-o idee aparuta peste noapte si din dorinta de a completa aventurile HA din toate anotimpurile si cu servicii de consiliere in privinta achizitionarii si intretinerii unui echipament de calitate.

“Ne-a venit ideea, ne-a placut, si a doua zi ne-am pus pe treaba. Am inceput mai timid sezonul trecut, pentru a continua in forta toamna aceasta printr-o comanda consistenta de produse si echipamente pe care le-am testat si in care credem”.

Service pentru schiuri și plăci

În vara asta magazinul s-a dotat cu o mașină Reichmann de ultimă generație care repară talpa și cantul schiului sau a plăcii. Deși nu sunt neapărat fanul acestor mașini, din când în când e nevoie de o reparație majoră. Important e ca mașina să fie bună, oamenii să știe ce fac cu ea și să nu o folosească în exces. Sunt sigur că la SkiCenter lucrurile vor sta întocmai. Oricum, service-ul se poate face în continuare și manual.

Timpul de reparație depinde de cât de aglomerată este perioada, de la maxim două zile în decembrie-ianuarie până la 30 de minute în restul lunilor de iarnă. Pentru service-ul manual, timpul e mai lung și depinde și de complexitatea reparațiilor.

Ce găsesc la SkiCenter?

Noutatea principală sunt manusile Hestra. Sunt concepute și fabricate în Suedia, iar cusăturile, materialele, modelele și produsele de întreținere asociate îi determina pe producători să susțina că Hestra e cea mai bună manușă de pe piața europeană.

Hestra a reuÈ™it să rămână un business de familie, relativ mic, dar cu standarde extrem de ridicate. Familia Magnusson a început să producă mănuÈ™i pentru pădurarii din nordul Suediei, iar de aici până la mănuÈ™i de schi nu a mai fost drum prea lung. RecunoaÈ™terea a venit în anii ‘70 o dată cu perioada de glorie a lui Stenmark, primul star din echipa Hestra.

Astăzi Hestra e furnizorul de mănuși pentru Seth Morrison, Mike Douglas, Henrik Windstedt Kaj Zackrisson dar și Anja Parson.

Apoi veți găsi o selecție de schiuri de la Volkl, Fischer, Armada, Movement și Black Crows, clăpari (Dalbello, Tehnica, Fischer), bețe de ski si telescopice (Komperdell), căsti și ochelari (Julbo, Bern, Zeal), protectii de spate de la Scott (bune și pe timp de vară pentru bike, role etc), huse de schiuri, snowboarduri și clăpari plus alte accesorii.

În perioada Sarbatorilor, pana la 31 Decembrie beneficiezi de o reducere de 5% pentru toate produsele din magazin, si 10% la service.

Unde?

Magazinul si service-ul profesional SkiCenter Bucuresti
Soseaua Stefan cel Mare nr. 15, sector 2, Bucuresti (intre IGP si alea Circului)
tel./fax.: 021.210.40.32
email: contact(at)skicenter(dot)ro
www.skicenter.ro
Program: Luni - Vineri 09:00 - 19:30, Sambata: 10:00 – 17:00


  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free