S-a deschis Skicenter

10 November 2010, by alexosu

Sunt foarte convins ca in Bucuresti sunt prea putine magazine de schi/snowboard. Pentru un oras cu aproape 3 milioane de locuitori, sau cati om fi, 5-6 magazine specializate e prea putin. Asa ca salutam orice noua aparitie. De cateva saptamani s-a deschis Skicenter, pe Stefan cel Mare in cadrul magazinului Mos Ion Roata.

De Skicenter se vor ocupa Luciana si Ovidiu, oameni seriosi cand vine vorba de schi si de facut lucruri. Ei vor sa faca din Skicenter nu doar un magazin in care puteti gasi echipamente pentru sezonul de iarna, dar si un loc unde sa fiti intotdeauna bine primiti, un loc unde puteti primi consiliere pentru achizitionarea si utilizarea echipamentului de schi/snowboard. Exista si service pentru reparatii si intretinerea echipamentului, montatul legaturilor si alte lucruri de genul asta.

O parte din spatiu a fost transformata in cafenea, asa ca vom aveam unde sa stam de vorba sau sa vizionam un film.

Ce e de gasit, deci, la Skicenter, in afara de oameni simpatici? O selectie interesanta de schiuri de la Volkl, Fischer, Armada, Movement, Blackcrows, clapari Tehnica, Dalbello, Fischer, bete, legaturi de tura (Marker, Dynafit), piei de foca, manusi (Mammut, Armada), casti (Julbo, Bern, Trans), placi si booti de snowboard (Trans), ochelari (Zeal, Trans, Julbo).  Foarte important: multe din brandurile de mai sus se gasesc in Bucuresti doar la Skicenter (Tehnica, Volkl, Movement, Blackcrows, Zeal, Dynafit).

In aceasta perioada, Skicenter ofera reduceri de 10-20% la schiurile din anii trecuti si de 20% la placile de snowboard. De asemenea, la cumparaturi mai mari de 3000 ron veti beneficia de discount.

Veti mai gasi si produse second hand, inclusiv pentru copii.

Skicenter este locul care va poate conecta cu oamenii care se ocupa de cursuri schi/snowboard, tabere, excursii, vacante de schi.

Cum si cand ajungeti la Skicenter? Soseaua Stefan cel Mare, nr 15 (intre IGP si Parcul Circului), de luni pana vineri 9:00-19:00 si sambata 10:00-17:00.

Pentru alte informatii, exista site-ul www.skicenter.ro, adresa de mail contact[at]skicenter[dot]ro sau numarul de telefon 0212104032

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free