I Got Shot - AMR 2 zile

21 October 2010, by alexosu

Ieri s-au terminat inscrierile si pentru filme, deci acum putem vedea chiar toate materialele care au intrat in concurs. Foto, long clip, short clip. Nu sunt asa multe noutati fata de data trecuta. In schimb am obtinut pe cai oculte si numai de noi stiute componenta juriului.

Colajul de mai sus nu face parte din concurs, nici macar pozele din colaj, ci sunt membrii juriului pusi prima data in acelasi loc. Despre cine vorbim?

Luciana Neacsu, pe care ar trebui sa o stiti destul de bine, pentru ca e colega noastra de derdelus.ro. Probabil ca nu prea mai are nevoie de prezentari, dar trebuie sa spunem ca Luciana sta pe munte mai mult decat cei mai multi dintre noi. Fie ca schiaza (pasiunea numaru 1), fie ca e in tabere cu copii, in teambuilding-uri, concursuri de bicicleta sau face alte lucruri.

Sebastian Moise (fotograf)

E pasionat de fotografie de peste 10 ani, dar o practica excesiv de vreo 8. Desi a lucrat si ca designer, momentan se axeaza pe foto. Pe langa foto mai am si o mare pasiune pentru scutere, asta doar de vre-o 4 ani. Ca dragoste pentru fotografie nu prea are legatura cu tehnica ci cu frumosul pe care-l poti regasi in orice zic eu, daca ai o perspectiva suficient de cultivata, la mine este deja obsesiva nevoia asta de frumos. Daca trece o saptamana si nu am vre-o fotografie deosebita deja e o problema!!

“Fotografia este o arta, asa ca trateaz-o ca pe o arta! (nu ca pe un job sau utilitate)”

Sorin Craciun (desenator)

Sorin deseneaza electronic sau analog pentru a-si satisface pasiunile oarecum scumpe, pentru ca pana la urma, diferenta dintre baieti si barbati consta doar in pretul jucariilor. Off-work, de peste 4 ani, se ocupa de proiectul personal www.subasalt.ro, un site dedicat street-art-ului (dar nu numai) in Romania si ii mai da o mana de ajutor lui Marcu cand vine vorba de igotShOt. “Eu fac un site, un poster, un banner, ceva, da si el o bere, merge treaba”.

Iarna - snowbordist, vara - mai mult biciclist decat alpinist, ziua - web-designerist, noaptea - somnambulist.

“NO CHUTE TOO STEEP, NO POW TOO DEEP!”

Tudor Petre  (Editor & Sound Designer)

Născut în 1977, la Bucureşti, Tudor a absolvit în 2006 cursurile facultăţii de film din cadrul UNATC I.L.Caragiale, secţia Multimedia: Montaj-Sunet. Din 2008 este inscris la cursuri de MA la National Film and Television School , din Marea Britanie - secţia Post producţie sunet.

Andrei Mortila (snowboarder, skier, fotograf)

“Sunt un pasionat de natura, sport si mai ales provocari. Si pentru asta o sa fiu mereu multumitor parintilor mei care m-au indrumat in aceasta directie. Nu cred ca exista om pe lumea asta care sa invete ski de la parinti la varsta de 3 ani, si sa nu ajunga sa iubeasca natura, senzatia de libertate, si mai ales muntele.”

Fost sportiv de performanta pe snowboard pentru cativa ani,cu cateva participari la Campionatele Mondiale, Shepty e acuma instructor de ski si snowboard tocmai in Whisler, si mai nou, vara, de kitesurf.

Ii dam din nou cuvantul: “aceste job-uri mai purtat peste tot prin lume si pot sa zic ca ma simt foarte norocos ca pot sa-mi castig existenta facand ce-mi place”

Cum Shepy e si pasionat de fotografie, ocazional lucreaza ca fotograf freelance. A avut numeroase aparitii in reviste de profil din Romania (inclusiv in Playboy) si Canada precum si fotograf la diverse evenimente sportive de anvergura mare.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Un Raspuns la “I Got Shot - AMR 2 zile”

  1. Pariuri pe Internet on 22 October 2010 11:28 am

    Inseamna ca de maine, 23 Octombrie, se deschide “oficial” sezonul de iarna.

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free