World Snowboard Day @Paltinis

24 November 2010, by alb_ca_zapada

Dar iata ca se anunta lucruri grozave acum la sfirsit de vara. Despre noua fata a statiunii Paltinis am tot auzit in ultima vreme numai de bine. Nu am scris nimic pentru ca obisnuim sa povestim doar chestii pentru care am baga mina in foc. Promitem insa sa ne documentam la fata locului si sa relatam cum se cuvine. :)

Pe oamenii cu initiativa de la Xventure ii cunoastem de la Inferno mai ales. Este vorba despre neobositul Martin Freinademetz fara de care sporturile de iarna mioritice ar fi cu siguranta si mai mioritice. Asadar le dam cuvintul pentru o super-initiativa:

Xventure revine in sezonul 2010 - 2011 cu doua evenimente organizate in noul Complex de Ski si Snowboard Arena Platos de langa Paltinis. Este vorba de aceasta data despre freestyle… stiu ca pana acum v-am invitat doar la freeride - Inferno - dar acum schimbam putin locatia si genul concursului.

Pe data de 19 decembrie vom serba pentru prima data in Romania World Snowboard Day, zi celebrata in peste 30 de tari din intreaga lume.

O sa fie o zi plina de activitati, demmo-uri, concursul de freestyle unde sunt invitati si skiorii, chiar daca e ziua mondiala a snowboardului, vizionare de film documentar si bineinteles un party.

Nu se plateste nici o taxa de participare iar urcarea cu teleskiul este libera pentru cei care participa la concurs. Snow-fun parkul din complexul Arena este gazda voastra in aceasta zi.

O sa fie si ceva premii, vom anunta pe parcurs.

Va asteptam duminica 19 decembrie 2010, fie in calitate de concurenti, fie de privitori (nu prea cred)… la Arena Platos sa serbam impreuna deschiderea sezonului si ziua mondiala a snowboardului.

Inscrierile sunt deschise incepand cu…. acum… pe adresa de mail [email protected]

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Un Raspuns la “World Snowboard Day @Paltinis”

  1. Maximilian on 25 November 2010 5:34 pm

    Ceva frumuos! ;)

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free