Fuerteventura Surf & Kite Camp 2010

6 September 2010, by alb_ca_zapada

Cu toate ca apa ne place mai degraba in starea ei cristalizata, cu toate ca nu prea sintem practicanti de jocuri pe apa cu zmeele, si cu toate ca specificul siteului este cam exclusiv de sporturi de iarna, uite ca am aflat despre o initiativa pe care trebuie neaparat sa o facem cunoscuta. Asta din cauza ca ne plac lucrurile bine facute de oameni care stiu despre ce vorbesc.

Asadar Shepty si Geza va invita la kite si surf in insulele Canare! Go for it, pe bune…

Daca inca va mai ganditi la caldura, soare, valuri si vant, atunci Fuerteventura is the place to be!

In perioada 1-16 Octombrie sunteti asteptati in oraselul Costa Calma, din sudul insulei Fuerteventura (Insulele Canare), ptr lectii de surf si kite, intr-o atmosfera relaxata, ca intre prieteni.

In pachetul de 450 euro intra 10 zile de cazare + 9 zile de scoala de surf sau kite si transferurile aeroport hotel si hotel-spoturi surf/kite. La cazare se poate adauga si mic-dejun la barul scolii de surf (care este chiar langa hotel) ptr 3,5E/zi. In plus de asta o sa facem si fotografii profi, si fiecare cursant va primi un cd la sfarsitul camp-ului.

Pe partea de surf se vor face sesiuni de lectii de 4h pe zi,cu instructori experimentati si calificati, in grupe de 8 persoane/instructor. Lectiile se vor desfasura in diferite spot-uri din zona, in functie de conditiile din ziua respectiva.
Sunt incluse deasemenea si inchirierea echipamentului de surf, wet-suit, etc.

Pe partea de kite, campu-l este destinat intermediarilor/avansatilor, cu echipamente proprii. Lectiile se vor desfasura pe plaja din Sotavento, in sesiuni de 3h pe zi, intr-o laguna cu flatwater si apa de 30cm-60cm si toti elevii vor fi certificati I.K.O la sfarsitul cursurilor.

Ruta cea mai buna de zbor este Bucuresti-Madrid-Fuerteventura. cu EasyJet cu plecare de pe Otopeni biletul costa aprox 200-250E dus-intors. Zborul de la Madrid in Fuerteventura este f ieftin (50-70E), iar din Bucuresti in Madrid se pot gasi si curse mai ieftine.

Acesta este un pachet de baza.
Se pot oferi pachete ptr fiecare persoana in parte. Daca cineva este incepator si doreste curs de kite sau doreste mai multe/putine zile de cazare sau cu/fara scoala de surf sau kite, ne puteti contacta pe e-mail…

septysnowpro (lala) yahoo -(pct)- com - Andrei Mortila
kindageza (lala) yahoo -(pct)- com - Kinda Geza

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

4 Raspunsuri la “Fuerteventura Surf & Kite Camp 2010”

  1. marcu on 7 September 2010 4:53 pm

    Foarte tare, eu m-as duce daca as avea liber! Sper sa se umple camp-ul pentru ca si shepty si geza sunt tatici in ale lor :) si induc atitutidinea care trebuie in sporturile astea. Go go go!

  2. mitza(tm) on 7 September 2010 6:41 pm

    hai ma marcu ca ma duc si eu :)

  3. alb_ca_zapada on 7 September 2010 8:34 pm

    mai se putea mai mitza sa ratezi tu sansa sa ne umpli de spume? :)
    have fun!

  4. shepty on 8 September 2010 7:57 pm

    thanks for the positive comments:)

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free