Campionatul National de Freeride 2010

16 January 2010, by alexosu

black swan summary

Astazi vorbim despre un eveniment mai putin cunoscut publicului spectator, dar care aduna cei mai reprezentativi oameni din freeride-ul romaneasc. Evident, Campionatul National de Freeride. Dupa o discutie cu echipa din spatele intamplarii, am aflat mai multe lucruri care merita spuse mai departe. Deci:

2 Aprilie a marcat Vinerea Mare, care cu timpul s-a transformat intr-o intalnire intre pionierii freeride-ului din Romania si newcommers in ceea ce se cheama Campionatul National de Freeride.

Aceasta intalnire se sarbatoreste cu cateva viraje sau linii in premiera, dar intr-un cadru restrans din motive de avalanse, stanci si alte pericole. Riderii invitati sunt singurii responsabili pentru faptele lor, in caz de pericol ei fiind primii pentru acordarea primului ajutor. Din aceste motive toti participantii aveau obligatoriu AviKIT si experienta necesara in mediul in care erau expusi.

Asadar anul acesta iarasi o intalnire restransa intre : Gabi Litoral, Iulius,Teo Costa, Bim, CataRoto, Domi, Campionu’, Q-maker (snowboard) si Joe Indianu, Ion Trandafir, Alin Gavozdea, Atilla Covacks, Atilla “Cojak” Szas, Ferencz, Stefan Mirescu, Ginok, Jola Tokos, Atilla Tokos (pe schiuri).

Am avut si o echipa de interventie rapida in cazuri de accidente sau alte evenimente neplacute. Nu a fost cazul, asa ca toti participantii, cu zambetul pe buze, au facut bivuac la poalele muntelui incepand cu vineri seara.

Titlul de campion este inca in curs de deliberare si va fi anuntat in urma studierii atente a tuturor probelor video.

Si vestea mare pe final: pentru sezonul viitor Echipa CNF doreste sa organizeze o versiune OPEN a evenimentului, dar cu o sesiune de calificari inainte si alte masuri de precautie. Asa ca stati flexati si bagati un ochi pe poze.

Mai multe imagini pe Facebook (credits: Pushoc/ABigQuestionMark). Asteptati-va curand si la o filmare pe masura pozelor, revenim deci cu un update.

let me in movie online
  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

4 Raspunsuri la “Campionatul National de Freeride 2010”

  1. Radu on 16 April 2010 1:07 pm

    ce faina e poza cu figurile geometrice:)

  2. mihai on 17 April 2010 9:18 am

    Unde e locatia din poze?

  3. brejnev on 18 April 2010 10:25 pm

    Ak…din Romania ;) Balea…

  4. Recapitulare de sezon de dat de povestit de repetat | test.derdelus.ro on 29 June 2010 11:20 pm

    [...] uitam pe cele pentru tineret-sperante (Sinaia Freeride Challenge, Five-O JibStars, Cupa Malinului, Campionatul National de Freeride, Sinaia Freeride Fest, Cai VS Oameni Putere, Try 2 Fly, Inferno), campuri – (FreshMeat la [...]

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free