Din noiembrie pana in iunie

30 June 2011, by bubulu

Din pudra de decembrie, pe gheata dura ca betonul din ianuarie, in crusta de martie, in firnul moale de mai pana in zapada tare de iunie… Tari ca niste zei, lupi nu miei, pe văile din Bucegi. Cu genunchii praf, cu ligamentele rupte, cu orteza stransa, cu gleznele bandajate, cu spatele in suruburi, cu depresiile si angoasele dupa noi, am invatat să fim NEMURITORI. Zamolxe ne-a învatat.

Filmul nu se termina aici…urmeza IULIE ;)


  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

2 Raspunsuri la “Din noiembrie pana in iunie”

  1. catalin on 30 June 2011 11:42 am

    salut, ai calculat cate zile de schi ai in sezon, oricum par a fi destul de multe dupa filmulet, mai schimba locatia un fagaras, retezat,oricum stiu ca e aproape bucegiul,te inteleg intr-un fel,ca nu are rost sa stai pe drum, mai bine schiezi, da si alte locuri sunt frumoase. spor la schi daca urmeaza si iulie.

  2. Bubulu on 30 June 2011 2:50 pm

    In filmulet sunt doar 60 la suta din zilele de schi;). Pe aici pe vale e cam fomica asa ca nu prea cred sa am buget de alti munţi prea curand ;).Si asa bugetul e la limita. Din pacate pe langa schi mai am si alte damblale catarat,bita,si mai nou speo.Oricum daca fac rost de bani si as avea de ales mai degrabă ma duc in Apuseni. Chiar imi este dor de Humpleu acolo unde putini pot ajunge. Evident frumos ar fi sa mergi si in Apuseni si in Făgăraş din pacate e cam greu.Daca totul decurge comform planului o sa va plictisesc tot cu Bucegi ;) . Avand in vedere ca sezonul 2010 a inceput tarziu la sfârşit de noiembrie, fata de alti ani cand aveam 7 ture date la sfârşit de noiembrie,normal in octombrie se poate schia bine in caldările de sus, sezonul asta am sigur vreo 80-90 poate 100 zile.

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free