Incurajari pentru Vali

9 February 2011, by alexosu

Tomai am primit o veste oribila: Vali Caciula e internat in stare critica la Spitalul Universitar din Bucuresti. A trecut prin doua operatii pe creier pentru extirparea unui hematom de mari dimensiuni, care se pare ca a aparut la o accidentare mai veche si s-a marit. A doua operatie nu a mers foarte bine, au aparut niste complicatii si acum Vali e in coma…

Pentru cine nu stie, Vali este cel mai cunoscut monitor de schi din Romania. Si as indrazni sa spun ca e si cel mai bun monitor de schi din Romania. Pe langa faptul ca este un schior senzational, este si un om cu un suflet cat China de mare.

Vali, fa-te bine repede!

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

10 Raspunsuri la “Incurajari pentru Vali”

  1. Bubulu on 10 February 2011 8:41 am

    Caciula ESTE unul din cei mai eleganti si tehnici schiori pe care i-am vazut vreodata…acum 20-25 ani nu cred ca era schior in Ro sa se tina dupa el in cruste si zapada nebatuta, pentru mine si multi de varsta mea, gen Fane sau Alexandra, Vali ESTE UN IDOL in materie de schi, acum 25 ani cand totul se rezuma la zapada batuta Vali era unul din putinii oameni pentru care schiul nu se rezuma la tabla din valea Dorului.Si acum imi vin in minte imaginiile cu el si Schiul Volant care il avea pe atunci.. Acum multi ani Vali a mai avut un accident cand a sarit peste cabana vf. cu Dor …la o filmare pentru un film a lui Nicolaescu, drop care nici acum nu cred ca sunt 2 raideri in Ro care sa aiba curaj sa il dea, atunci a trecut cu bine peste incercare, SPER CA SI ACUM O SA FIE TARE SI O SA TREACA SI PESTE BUSEALA ASTA! La sprit glumeam acum cativa ani cu Vali…cand nu o sa mai putem sa ne dam o sa merge in Hymalaia pe un varf sa ne dam dea berbeleacu ;)..asa ca Vali fa-te bine…CA MAI AVEAM TREABA PE AICI!…macar sa mergem pe Cho Oyu..sa ne dam dea berbeleacu :)

  2. ion on 10 February 2011 9:11 am

    eu nu insir amintiri cu Vali… o sa-si revina si-o sa mai bem la sinaia ceai ultimul tip.

  3. Axi on 10 February 2011 11:58 am

    Il astept pe Vali in Sinaia cat de reoede, am un client pentru el.

  4. oldrocker1950 on 10 February 2011 5:51 pm

    nu-l cunosc dar ca iubitor al muntelui,al sportului in general ,nu pot decit sa-i tin pumnii si sa-i doresc insanatosire grabnica.

  5. barbosa on 10 February 2011 7:21 pm

    Sa-l ajute Dumnezeu sa se faca bine !unul dintre putine monitori ,localnici mereu vesel si fara fite desi la ce viraje facea cu spatele cu un picior pe spate si ce sarituri avea tot dreptul sa fie arogant!hai Vali pe vale ca-s multe fete ce vor sa-nvete sa se dea !!! Sanatate

  6. Dragos on 10 February 2011 7:45 pm

    Vali, ne rugam pentru tine…

  7. wolferl on 10 February 2011 8:10 pm

    Nu-l cunosc personal insa mergand destul de des la ski la Sinaia l-am vazut aproape de fiecare data “la datorie”… asa ca a devenit cumva o figura foarte familiara. Ii tin pumnii sa se faca bine… si sa-l vad in continuare transmitand si altora din “stiinta” sa…

  8. barbosa on 11 February 2011 4:09 pm

    azi am incercat sa-l vad dar nu era voie .un dr tanar ce-l stia mi-a confirmat ca e in coma si ca ,, nu e bine deloc” !ramanem doar cu Doamne Ajuta!

  9. Vlad on 11 February 2011 7:18 pm

    De saptamana trecuta e in coma indusa.
    Inca situatia nu arata bine de loc.
    in plus ar mai fi si probleme de ordin tehnic de gen contributii la CAS si cacaturi d-astea.
    Ar trebui pusa ceva presiune pe Radu Mazare care ar fi promis, in numele prieteniei dintre cei doi, ca se va implica inclusiv financiar in ajutarea “Marelui Ruginit” cum ii placea lui Vali sa zica. Inca nimic pana azi dinspre Constanta……….
    Ne rugam pt Caciula sa-l aiva in paza D-zeu si sa se refaca.

  10. alb_ca_zapada on 12 February 2011 1:46 am

    ete fis, radu mazare… astia sint cu tine doar cit se pot afisa…
    la cite ginduri bune se indreapta intr-acolo, sigur putem face ceva.

    cont ING RO82INGB0000999900635852 pe numele Codrut Constantin Caciula

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free