Imprieteneala de Primavara

12 January 2010, by alb_ca_zapada

Dar iata  ce-am aflat: se zice ca weekendul ce vine se string niste oameni draguti la Balea sa dea mina peste problemele eterne gen snowboard vs ski si newschool vs oldschool, sa se bucure de primavara, de zapada si de ceva alunecare.

Pentru ca ideea oamenilor astora (Armada Outerwear si Wintermag.ro) pare misto, prezentam aici invitatia pe care am primit-o. Ne vedem acolo, derdelus out.

WHOPE - In mitologia indienilor Sioux, Whope este zeita pacii si sotia vintului de sud. Cand ea a vizitat pentru prima oara pamantul a daruit popoarelor Teton o pipa ca simbol al bunei intelegeri.

BALEA - In mitologia noastra a romanilor pe zapada alunecatori, Balea este locul in care mereu ne dorim sa ne intoarcem, locul in care zapada si muntele sunt mai presus de micile noastre frecusuri pur omenesti. Balea este mereu inceputul si continuarea Povestii.

Gata, introducerea fiind facuta si anume lucruri lamurite, detaliem: in weekendul 16-18 aprilie ne strangem noi, cativa apropiati si prieteni (boarderi, skieri, air maniacs, jibberi, freerideri, skinny tourers, fete si cativa baieti) la o sueta de primavara. Si pentru ca ideea ni s-a parut mult prea tare pentru a nu fi impartasita lumii largi, am zis s-o facem cunoscuta.

Asadar, cine va fi pe zona in weekendul 16-18 aprilie e binevenit la sueta noastra. Nu conteaza cat de lung ai parul, cat de ingust e schiul, cat de rocker e boardul, cat de colorat sau bicolor e outfit-ul, important e sa ne “simtem” bine si sa dam citeva linii faine la super relax. Sincer, nu conteaza nici daca nu te dai precum marii specialisti - conteaza starea de spirit, vibratia, feeling-ul…

Vor fi p-acolo si prietenii de la Efectul 981 care vor filma tot ce misca ori zboara precum si nea Fane-platane de la partipipal.ro. Mai pe seara or sa-si faca aparitia si ceva carnuri zemoase intinse pe gratar, niste pet-uri de palinca aduse de la Baia Mare de insusi Ghitzuca si… si cine mai stie ce…

Despre asta vroiam sa discutam. Ne vedem pe zona, everybody’n valea mare.

O idee asumata de Armada Outerwear si Wintermag.ro

the king’s speech movie hd download

Nota: prognoza meteo pe urmatoarea perioada arata ceva ninsori. De aceea facem un apel la atentie si respectarea regulilor de baza in ceea ce priveste deplasarea in zonele cu risc ridicat de avalansa (minimum de necesar: kit DVA + mult antrenament).
















film the big mommas: like father, like son

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

15 Raspunsuri la “Imprieteneala de Primavara”

  1. mitza(tm) on 13 April 2010 4:43 pm

    ah ce mi-e dor de o urcare in creasta si balea si o tura pe doamnei sau pe dincolo cu revenire prin tunel :)
    have fun baietzi si fete!

  2. radubu on 13 April 2010 4:58 pm

    ce stiti de cabina? sugestii de cazare mai lesne? simbata spre duminica?

  3. alb_ca_zapada on 13 April 2010 6:00 pm

    @mitza: dap multora le este dor… inclusiv mie :P… vom fi deci cu bagare de seama atit la fun cit si la zapada. alea bune!

    @radubu:
    cabina e in aceeasi stare. cel putin astea-s informatiile mele… intrebi daca urca? as usual, in fct de vreme si nr de clienti.
    cazare este la neamtul de la lac (camera cea mare ceva mai convenabila decit paltinu), paltinu (care este 95% ocupata; daca te grabesti mai s-o aranja de-un loc) sau la ref salvamont cu sac de dormit adus de acasa.
    mai multe detalii pe mail daca esti interesat.

  4. Radu Solo on 13 April 2010 9:21 pm

    se mai poate sta si la dormitoru mare (35 locuri) de la cabina (cred) cu vreo 50 ron/noapte ;)

  5. alb_ca_zapada on 13 April 2010 10:02 pm

    pai eu de fapt la ala ma refeream… ca dormitorul tot al neamtului este. asemenea si cabina, nu?

  6. Radu Solo on 14 April 2010 11:31 am

    asa-i :D

  7. Armada Team on 14 April 2010 1:06 pm

    Gratarul @Paltinu fiind sub cca 4m de zapada compactata avem urmatoarele alternative:
    a) il facem kicker
    b) ne dedicam licorilor si crutam animalele
    c) ne mai gandim

    Cat despre lista finala de confirmati, avem deja 38 de oameni de super angajament. Ihaaaa. :)

  8. alexosu on 14 April 2010 1:39 pm

    Blestemul vegetarienilor a lovit la momentul potrivit :)).

  9. Adina on 16 April 2010 2:04 pm

    unde ma inscriu si eu ?:D

  10. radubu on 16 April 2010 7:55 pm

    @alb_ca_zapada: as veni si eu ajung insa mai tarziu. Aud de la klingeis ca avetzi tot rezervat. Sint singur mai e vreun loc de dormit si ptr mie? Multumesc

  11. Radu Solo on 18 April 2010 7:18 pm

    cel mai fain weekend! o initiativa f faina! la cat mai multe astefel de event-uri! excelent!!!!

  12. alb_ca_zapada on 18 April 2010 10:32 pm

    @adina:
    nu era cu inscriere, veneai si ne imprieteneam. mesajul tau a venit oricum putin tirziu, noi eram deja plecati vineri

    @radubu:
    actiunea s-a intimplat in jurul cabanei paltinu (ocupata in exclusivitate de grupul fantastic). la neamtu a fost o alta intimplare, cica niste unii duminica cu o cununie la biserica de gheata transmisa live la rude in moldova… vezi, d-asta evit eu locul ala cit pot de mult.

    @radu solo:
    ihaaa, daaa, yep, ura!!

    @all:
    in max 1-2 zile avem poze, povesti, poate si citeva minute de filmari

  13. marcu on 19 April 2010 4:15 pm

    Balea Whope a fost din punctul meu de vederea cea mai tare iesire “amicala” a anului. Nu prea stiu cum sa rezum totul intr-un singur cuvant… as putea spunea ca a fost o armonie om, natura, sport. Am redescoperit cat de mica e lumea, am cunoscut oameni noi, am povestit, am glumit, am invatat unii de la altii si cel mai important eu cred ca am cinsitit si respectatat locul acela. Balea este si va ramane, cel putin iarna un loc sfant pentru toti iubitorii de munte… Pentru mine acest weekend a insemnat o regasire de sine si am redescoperit de ce imi place sa ma dau pe placa si ce inseamna snowboardingul pt mine. Ar mai fi multe de zis… sper insa sa vorbeasca pozele care or sa apara.

  14. radubu on 19 April 2010 5:26 pm

    fost vazut placut. mai ales coborirea pe valea balea (partea dreapta direct din capra). si valea doamnei (dar tinetzi mai bine in dreapta apei ca puntea de la stana e cam subreda. cu mine s-a rupt).

  15. Balea Whope - the morning after : derdelus.ro on 26 April 2010 3:55 pm

    [...] despre ce trebuia sa fie la Balea in weekendul 16-18 aprilie am scris inainte de eveniment. “Eveniment” este cam mult spus totusi, ar fi mai potrivit termenul de [...]

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free