Trick Me Out @ Straja

21 March 2011, by alexosu

E clar, anul asta e anul evenimentelor si concursurilor de jibbing. Febra se extinde si se tot extinde, si atinge si Straja, la Jap Jap Burn Snowpark. Asa ca pe 26 martie, echipa Jap Jap te invita la un Jam Session unde un trick bine executat este recompensat pe loc!

Formatul este o sesiune deschisa si continua de ski si snowboard pe elementele din parc, iar premiile - 3000 ron cash + alte surprize la fata locului. Destul de simplu, nu?

Startul se da la orele 12.00 pm si oricine e binevenit sa arate de ce e in stare. Organizatorii recomanda folosirea echipamentului de protectie!

Si cum treaba nu e treaba fara un afterparty, distractia continua la Club Montana, cu muzica buna, atmosfera prietenoasa si multa distractie (intrare: 5 ron).

Pentru atmosfera, animatie si voie buna, ii avem invitati pe: Rapala / Mofo / Djubei / Phla / Lemurian / Jigga / Flowerstepper

Fueled by Burn, Powered by Jap Jap

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

9 Raspunsuri la “Trick Me Out @ Straja”

  1. Maximilian on 21 March 2011 10:42 am

    Stick-A-Trick is gaining Momentum! ;) Thank you for royalties!

  2. Vlad on 21 March 2011 2:50 pm

    ma bucur sa aflu de concursul asta! Exact cum ii spuneam si lui Alb intr-un comentariu mai acum cateva zile, sunt sponsori interesati sa fie expusi si in alte statiuni, nu numai pe valea prahovei. uite ca s-a adeverit ce spuneam. ma bucur pentru cei ce vor fi acolo. Genaratia 16-30 ani trebuie sa se mute un pic din valea prahovei (includ aici si poiana bv).
    Distractie in zona Sinaia - Predeal, s.a. face de acum elena udrea si oameni de genul asta. Vorba aia Stolojan e filamt la Predeal, Copos la Poiana, udrea si basescu la taverna Sarbului dar oamenii misto care au o alta mentalitate au un suflu proaspat au altceva in cap se duc in alte parti gen Straja la “Jap Jap Burn Snowpark” s.a.m.d.
    Daca lucrurile vor merge pe trendul asta si lumea normala va pleca si se va distra in locuri cum am mai zis, in timp se va putea schimba ceva si pe Valea Ph. Si sper ca se va modifica si mentalitatea socialista de prin primarii si consilii locale.

  3. Dan on 21 March 2011 4:30 pm

    mai baieti, din pacate derdelus a ajuns exclusiv o mare jibareala, trickareala, shootareala, etc… , parerea mea, poate gresesc, sau poate doar am imbatranit….

    Bubulu, sa ne traiesti lupule, felicitari pentru filmele superbe pe care le faci! Toate cele bune!

  4. alexosu on 21 March 2011 5:02 pm

    @Dan
    In mare ai dreptate. Dar la iarna de pana acum, au fost 2 variante mari si late: jibbing sau tura. Si cam cu asta ne-am ocupat pana acum.
    Au mai fost iesirile de prin tari straine, dar nu tin prea mult de cald, nu?
    Chiar asa, tu ce ai facut sezonul asta?

    @Vlad
    Si cu tine sunt de acord. Ne bucuram foarte mult si sprijinim pe cat putem evenimentele de la Straja, Baia Mare, Balea si pe unde s-or mai tine.
    Asta nu inseamna ca nu imi doresc ca la Sinaia sa fie tare.

  5. radubu on 23 March 2011 10:42 pm

    dau si io cu parerea ca ma plicti pe net…

    chestia cu shootareala m-a distrat. dar se poate si mai si.. ca sa vedetzi ce ne asteapta…

    duminica zi de pulver la sportgastain valea nordica (catre mautstelle) - opt smecheri cu lataciuni (hellbent, sumo, arg si sevun parca). ma bag si io timid dupa ei sa nu ma pierd. jumate din ei cu televizoras pe casca de parca era robocopi. il intreb pe unu _ de ce filmatzi ?_ raspuns : punem pe youtube!. erau si tipe! asa ca ma ramas la coada… sa nu stric cadrele

    se pare ca merge asa.. platesti ghidu -itzi arata traseul si te filmeaza sa ai cu ce te lauda la apresski. oricum daca ii dai drumu dupa 8 jumate urmele sint gata facute asa ca fara chestia cu shootareala nu prea mai ai de ce sa plateshti bergführerul….

    asa ca datzi-i inainte baietzi… io zic ca sintetzi pe drumul cel bun

    stie careva de unde se cumpara televizoras de ala de casca?

  6. alexosu on 24 March 2011 7:51 am
  7. radubu on 24 March 2011 7:15 pm

    ala e … dank.schee

  8. alb_ca_zapada on 24 March 2011 10:46 pm

    @radubu:
    o fi asa rau ce faceau de ii luam peste picior? eu nu cred ca e treaba de laudat la apreski, ci doar de frumoase amintiri. btw, tu faci poze?

  9. radubu on 25 March 2011 9:54 pm

    ce sa-i iau peste picior ca mergeau al dreaq de bine …. si era un amestec de tabla cu tocatura… aia s-au dus ca glontzu si io am zburat pe la mijloc in cap ca submarinu cu sfecla sub zapada… doar schiurile au ramas afar ca snorchell

    eu mai am muuult pina sa merite sa fac ceva poozee…

    nici acuma nu stiu cum deaq intorceau schiurile alea ca pareau moi si sus e o buckelpiste ca la moguli. mai jos se facea cioafla, in nici un caz pulver de plutit.

    asta e. unii au cu ce si in pantaloni si sub talpi. de aia is pun televizorash la casca

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free