BlackCrows Challenge Sinaia 2010

8 February 2010, by alb_ca_zapada

Nimic nu e mai placut ochilor nostri decit un inbox plin de comunicate precum cel de mai jos. Va las deci sa cititi si desigur sa va pregatiti… Un astfel de contest TREBUIA sa se intimple si nu ascundem faptul ca si noi am avut planuri in sensul asta. Dam cuvintul organizatorilor, copy/paste, be there.

AbsolutOutdoor, BlackCrows Romania si Primaria Sinaia vor colabora luna aceasta pentru organizarea unui concurs de freeride dedicat schiorilor in Sinaia. Calugarul a fost zona aleasa pentru concurs deoarece ofera foarte multe trase cu grad variat de dificultate, si o lungime care permite aprecierea tehnicitatii si conditiei fizice a participantilor, fara a-i solicita peste masura.

Perioada de desfasurare a concursului este 27-28 februarie, weekendul ramane insa deschisa in functie de starea vremii si a stratului de zapada.

Varsta minima admisa, 18 ani.

Scopul principal al concursului este descoperirea de noi talente. Echipele Black Crows si Movement vor fi cu ochii pe participanti, cautand noi colegi de echipa.

Regulamentul oficial al concursului va aparea saptamana aceasta pe site-ul AbsolutOutdoor, dar va putem spune inca de pe acum ca la punctare vor conta: linia aleasa, controlul si fluiditatea. Sariturile se vor puncta separat, contribuind cu puncte la scor, dar vor aduce si minusuri in anumite cazuri: aterizare ratata, pierderea fluiditatii sau a controlului.

Inscrierea se va face pe www.absolutoutdoor.ro imediat dupa aparitia regulamentului.

Taxa de participare va fi de 50 lei/pers. O cerinta obligatorie va fi o declaratie notariala de participare pe proprie raspundere.

Premiile se anunta bogate. Dintre acestea, premiul intai la baieti e un schi BlackCrows Navis 186 si la fete, un BlackCrows Navis 175.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

8 Raspunsuri la “BlackCrows Challenge Sinaia 2010”

  1. Starea zapezii in zona de nord-est : derdelus.ro on 21 February 2010 8:54 pm

    [...] ori mai vine o ninsoare ca weekend-ul trecut. Pana atunci stati on-line pentru detalii despre Black Crows Challenge Sinaia si Ski Test Armada de sambata [...]

  2. Inferno 2010 : derdelus.ro on 23 February 2010 11:03 am

    [...] in calendare si data de 13. Pe langa concursurile deja anuntate sau care vor fi anuntate curand: Black Crows Challenge Sinaia 2010, Sinaia Freeride Fest (care s-a redus la proba de Chinese Downhill), Ecoul Malinului, JibStarts [...]

  3. anonim on 23 February 2010 7:42 pm

    care e starea zapezii pe Calugarul?

  4. shosho on 23 February 2010 11:24 pm

    inca e multa zapada. azi dimineata la prima ora a fost inghetata, dura, iar la pranz a devenit moale si un pic greoaie.

  5. alexosu on 24 February 2010 11:36 am

    Pentru sambata vremea se anunta inchisa, eventual si o ninsoare light, temperaturi in jur de -3 grade, vant usor. Sa speram ca va fi vizibilitate buna si ca vantul nu se va intenti.

  6. AbsolutOutdoor on 25 February 2010 9:51 pm

    Cu doua zile inainte de concurs….
    Stratul de zapada pe fata de concurs este in continuare consistent si stabil si se prezinta in conditii excelente pentru concurs.
    Intalnirea concurentilor de la ora 9:30 va avea loc in varful Carpului (pilonul 2 de la telecabina 1400-2000). Locul de intalnire va fi marcat cu steaguri.
    Va asteptam!

  7. mariusica on 26 February 2010 1:19 am

    sa inteleg ca echipa derdelus participa?

  8. Despre “Black Crows Challenge Sinaia” : derdelus.ro on 1 March 2010 11:15 pm

    [...] a fost concursul pe Calugar. Pe care l-am anuntat si noi, parteneri media fiind. Asta nu ne impiedica insa sa fim obiectivi - inca de la inceputurile [...]

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free