Snow Makes Us Happy
 

Și câștigătorii sunt…

În urmă cu vreo 3 săptămâni anunțam că dăm 2 perechi de schiuri – un Voelkl Snowwolf de tură, nou-nouț, în țiplă, și un Voelkl Mantra mai trecut, dar încă în formă. De ce facem asta? Pentru că suntem de părere că schiurile trebuie să fie pe pârtie cât de mult posibil. Sau pe pereți când pârtia e prea mult pentru ele. Cu Snowwolf e clar – are foarte mulți ani până să ajungă la pensie. Mantra, pe de altă parte, va fi un schiu grozav încă 2-3 sezoane, sunt sigur. Iar apoi va sta foarte bine pe un perete. Cred că modelul ăsta e unul dintre cele mai bine desenate schiuri pe care le-am văzut.

De ce le dăm e clar, dar de ce așa? Pentru că vrem să fim cât mai siguri că ajung la niște oameni care și le doresc mult, le vor schia așa cum trebuie și vor avea grijă de ele.

Ca de obicei, nu a fost ușor să luăm decizia. Au fost mai multe comentarii bune sau foarte bune și am fi vrut să le premiem cumva pe toate. Partea bună e că suntem destul de imaginativi și activi, dar să nu anticipăm. Pentru Mantra au fost mai puțini candidați, probabil că cei 191cm ai schiului v-au cam pus pe gânduri. De fapt e un schiu foarte prietenos după ce te prinzi de particularitățile sale.

Tudor este câștigătorul pentru că a fost ceva mai convingător decât Andrei și ceilalți; reiau aici comentariul său.

Salut,
Am mai scris si la concursul de anul trecut si se pare ca trebuie sa-mi incerc norocul din nou.
Va spuneam atunci ca ma dau de vreo 7(acum 8) ani pe niste schiuri pe care producatorul lor le-a facut probabil la betie, intr-o noapte pe vapor. Insa, cu toata originea lor “nesanatoasa”, ne-am inteles destul de bine pana acum si pe partie inca se descurca rezonabil, dar la viteze nu prea mari.
Necazul e acuma ca, de vreo cativa ani, am inceput sa merg cu ele in afara partiilor si aici au cam inceput sa iasa la iveala neajunsurile schiului: pulver-ul e bun da’ sa nu fie prea adanc, pe zapada tare flutura de nu te vezi, fereasca sfantu’ de crusta, iar de gheata nici sa nu auda.
E drept ca poate fi putin (da’ putin de tot! :p) si din cauza schiorului si ca prin tehnica poti compensa unele lipsuri ale echipamentului, dar am inteles ca acum cer prea mult de la schiul meu.
Ce pot sa spun e ca, indiferent de conditiile pe care le-am intalnit pe sus, a meritat fiecare urcare cu schiurile pe munte si simt ca in directia asta vreau sa evolueze treburile pe viitor. Cred ca un schi de offpiste mai lung, rigid si o legatura mobila sanatoasa ar usura mult lucrurile in privinta asta.

Felicitări și să le folosești cu bucurie și încredere. Te rog să îmi spui dacă le vrei cu legături sau fără.

Pentru Snowwolf a fost și mai greu. Emi, iuliae, Florin, Gabriela, Darin și Viorel, cu toții ați fost foarte-foarte aproape de perechea de Snowwlolf.

În particular rândurile scrise de Darin și Viorel mi-au dat motive de bucurie că am pornit concursul. Dacă vreți să scrieți vreodată pe Derdeluș despre experiențele voastre la schi, aș fi extrem de încântat. Vă ofer în schimb lecții de schi gratuite oricând ni se suprapun calendarele. E o invitație căreia vă rog să îi dați curs fără nici o reținere. Sunt convins că dacă sunteți la fel de hotărâți pe pârtie ca și în scris, o să meargă extrem de ușor.

Iar perechea de schiuri merge către tatăl Iuliei. Ne bucurăm că putem să fim de ajutor unui om pentru care vârsta nu e un obstacol sau o scuză. Comentariul Iuliei a venit și cu un film.

hm, chiar mi-ar placea le Snowwolf pentru ture lungi, in familia mea amatoare de ture ar fi numai bun…cred ca cel mai bucuros ar fi tatal meu, care, in prezent are un fischer de tura destul de lung si prea ingust pentru coborari placute in pudra
uite aici un filmulet dintr-o plimbare de a mea cu tatal meu de iarna trecuta…asta-i lumea noastra interioara
in filmulet, el e cu schiurile pe care le iau eu la ture mai lungi :)

Ăsta a fost concursul în care ne dăm schiurile din sezonul 12/13. Vă mulțumim pentru participare și sper să ne vedem la o tură curând. Câștigătorii vor fi contactați pentru detalii organizatorico-logistice.

Pe același subiect:

Comenteaza cu Facebook

comentarii