Echipa

  • Echipa_derdelus

Derdeluș a început în 2007, pe la mijloc de octombrie, la inițiativa a doi schiori dedicați: Bogdan Coman (aka alb_ca_zapada) și Alex Borșan (aka alexosu). După mai multe runde de discuții pe diverse forumuri sau bloguri, am decis că avem nevoie de un loc de exprimare. Și cam asta a fost scânteia.

Știm ce vrem să fim: cea mai buna resursă online când vine vorba de zăpadă și sporturi de iarnă. Așa că toate informațiile sunt la prima mână – nu publicăm comunicate de presă fără sens, nu dăm știri despre care nu știm sigur că sunt pe bune, nu vorbim din auzite. Chiar cu riscul de a avea mai puține articole, preferăm să aveți conținut de calitate atunci când ajungeți aici.

Scriem despre siguranța pe pârtii și în afara lor, despre alegerea corectă a echipamentului, despre locuri bune de dat în România și în lume, concursuri la care participăm sau măcar asistăm.

Când scriem despre echipament, scriem după ce am testat intensiv (dacă nu precizăm foarte limpede că nu e așa). În cazul în care echipamentul este primit de la un importator/ distribuitor/ producător, vom anunța dar asta nu ne va schimba abordarea. Cu alte cuvinte nu vom scrie advertoriale. Vreodată.

Încă un lucru important: e foarte posibil ca ce ne place nouă în materie de schi (locuri, echipamente, tehnici, etc) să nu fie pe placul tuturor. E un lucru pe care ni-l asumăm. Mai mult, recomandările pe care le vom face sunt pur subiective și orientative, nu trebuie luate niciodată de bune.

Tindem să fim subiectivi, chiar cu riscul de a mai supăra din când în când pe cineva, dar de fiecare dată cu argumente.