Winter Season Appetizer - Două premiere All Inclusive™ şi ceva în plus!

5 October 2011, by alexosu

Ta-da! A venit primul comunicat cu iz de nou sezon competițional hibernal. E primul semn că trebuie sa mă gândesc la scos schiurile din dulapuri, dat cu ceară, făcut canturi si tot asa.

Bun. 13 octombrie, Cinema Pro (Universitate), ora 21.00 - filme È™i voie bună împreună cu Boarder’s, Burton, Surmont si Burn. Și È™tiÈ›i regula, nu publicăm comunicate oficiale decât în cazul în care ne plac. AÈ™a că dăm cuvântul mai departe organizatorilor.

O iarnă proaspătă stă sa înceapă – minunat! Şi cum ne putem face poftă de dat mai bine decât cu o seară de film tematică, plină cu trufandale de sezon? Burn şi boardersshop.ro vă poftesc la bufetul nostru delicios. Meniul este îmbelşugat, deci poftiţi de gustaţi!

ÃŽncepem cu o tocană straÅŸnică de rădăcinoase. Pentru că nu ne uităm rădăcinile ÅŸi pentru că nu ne putem uita în viitor fără a ne cunoaÅŸte trecutul. Pus la învechit ca un vin bun, filmul evenimentului Balea Freeride Open 2002, care a circulat o vreme bună doar printre participanÅ£i, se prezintă acum publicului larg. ÃŽn sală vor fi prezenÅ£i, ca invitaÅ£i de onoare, protagoniÅŸtii acestui film istoric de freeride care va aniversa 10 ani, la fel ca ÅŸi Boarder’s, primul boardshop specializat din Å£ara noastră. La mai mare!

Aye, capt’n! Continuăm cu felul principal, filmul “Bottom Line” de la Pirate Movie Production, susÅ£inut de sponsorul principal Burn. Åži Pirates aniversează 10 ani de când fac filme, curat coincidenţă! Ca de obicei, piraÅ£ii tirolezi navighează în derivă controlată prin oceanul de pow ÅŸi pun la cale rebeliuni succesive de trick-uri urbane. Format 16:9, puritatea peliculei, montaj cu suflet de Blackbeard ÅŸi stindardul sus, aÅŸa cum cere onoarea de pirat! Yaaarrrrrr!

Digestiv de interlude: ultimul scurtmetraj cu membrii Burn Units, numit “Human / Machines”. Gigi Rüf, Arthur Longo, StÃ¥le Sandbech ÅŸi Mathieu Crepel îşi pun imaginaÅ£ia la încercare.

Ce avem la felul doi? Bucate alese ÅŸi săţioase de la Burton, mai precis “Standing Sideways”. Yummy! Ingrediente? Snowboarding pur ÅŸi atât. Condimente? Terje, Nicolas, Jussi, Jeremy, Fredi, Keegan, Mikkel, Kazu, Stephan ÅŸi restul confraÅ£ilor lor. Calitate absolut previzibilă. Mai mult chiar nu e nevoie să spunem…

De la sine înÅ£elese pentru desert: goodies ÅŸi surprize de la Burn, Burton, Boarder’s ÅŸi Surmont, inaugurări de noi colecÅ£ii, revederi absolut necesare ÅŸi poveÅŸti nemuritoare între prieteni.

Bon appétit!

Crew-urile reunite Burn ÅŸi Boarder’s


  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free