Snow Makes Us Happy
 

Redbull UltraNatural: surprize pe podium

Concursul UltraNatural s-a finalizat cu ceva surprize, cea mai mare fiind chiar faptul că Travis Rice, campionul de anul trecut și cel care a creat competitia, pista și obstacolele, mastermind-ul din spatele competiției, s-a plasat doar pe locul 10 în acest sezon.

Anul acesta austriacul Gigi Rüf, așa numitul “the Benjamin Button of snowboarding”, pentru că este omul care aparent nu îmbătrânește, a obținut binemeritatul loc 1, cu o cursă aproape perfectă (vedeți și în video-ul de mai jos). A fost urmat îndeaproape de elevețianul Nicolas Müller, numit “Men’s Rider Of The Year” în 2013 de TransWorld SNOWboarding Riders’ Poll, cel care “makes snowboarding look better than sex” (Danny Kaas). Americanul Bryan Fox a ocupat locul al treilea, urmat de legenda snowboardingului, Terje Haakonsen, care are în spate peste 15 ani de snowboarding.

Mai jos rezultatele competiției:

1 - Gigi  Rüf
2 - Nicolas  Müller
3 - Bryan Fox
4 - Terje Håkonsen
5 - David Carrier Porcheron
6 - Mark McMorris
7 - Eero Niemela
8 - Pat Moore
9 - Lucas Debari
10 - Travis Rice
11 - Jussi Oksanen
12 - Bode Merrill
13 - Jake Blauvelt
14 - Wolfgang Nyvelt
15 - Torstein Horgmo
16 - Mikey Rencz

RedBull ne-a pus la dispoziție cursele câștigătoare ale lui Rüf, Müller și Fox pentru întreaga competiție va trebui sa așteptăm începutul lui aprilie (este difuzată pe 30 martie pe NBC, urmând să fie publicată pe youtube după):

Gigi Rüf:

Nicolas Müller:

Bryan Fox:

Pe același subiect:

Comenteaza cu Facebook

comentarii