Ieri în Poiană

20 January 2012, by alexosu

Doru a fost ieri în Poiană și vine cu o serie de noutăți. Mâine ajung și eu și mai completăm.

Zăpada mi s-a părut incredibilă (…). Noi ne-am dat mult prin pădure prin stânga Lupului, mai jos de cabana Postăvaru, spre o variantă care dă în Teleferic, în dreapta Kanzel-ulu, cu intrare exact pe sub staÈ›ia telecabinei mari, È™i chiar È™i pe Kanzel, pe marginea cu teleschiul (tot dreapta cum cobori). Peste tot pulver fără fund, la un moment dat È™i-a pierdut Dana un schi È™i am stat 20min să-l găsim.

Pârtiile bătute impecabil; mai sunt pietre, însă în general ocolibile, și unde dădeai prin ele erau mici și libere, nu făceau daune în talpă. Foarte diferit față de acum 2 săptămâni când am fost dezămagit total. Oricum, mie începe să-mi fie din ce în ce mai clar, Poiana merită doar în timpul săptămânii, nu și-n weekend.

A, și hoții continuă să nu dea cartele de 1 zi/4h, cu aceeași scuză că instalațiile care se pot opri oricând din cauza vântului. Noi am reușit să luam la prima oră de la o tanti bine dispusă, după ce am insistat că ne asumam răspunderea în caz că se opresc cablurile, însă Tibi, care avea ceva puncte de weekendul trecut, n-a mai reușit la prânz să înduplece vânzătoarele, și a încheiat ziua cu 90 de puncte consumate.

Poze aici.


  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

8 Raspunsuri la “Ieri în Poiană”

  1. Ionut on 20 January 2012 2:51 pm

    Salut! Cat costa cartela pt o zi?
    Thx!

  2. Andrei on 20 January 2012 3:01 pm

    arata foarte bine!

  3. alexosu on 20 January 2012 3:25 pm

    Ionuț, prețul unei cartele de o zi e 120 de lei. Sau 85 lei / 4h. Asta dacă se vor pune în vânzare.

  4. Mateo on 20 January 2012 3:54 pm

    Marti (17.01.2012) s-au dat cartele de 4/8h. E drept, am ajuns dimineata, pe la 9.30 cred.

  5. raduac on 20 January 2012 4:05 pm

    Chestia asta cu refuzul de a vinde cartele de o zi incepe sa devina enervanta. Ma intreb daca este legal sa iti refuze sa iti vanda un “produs” care este pe “raft” si are eticheta de pret. Propun sa scriem un mail la OPC, consultativ deocamdata, nu reclamatie, cred ca trimis din partea APSI ar fi mai mari sanse de raspuns.

  6. Ionut Tudorica on 20 January 2012 5:44 pm

    Pai cam asa e cu cartelele. Iti opresc cablul cand ti-elumea mai draga. Am ratat de mai multe ori “ultima urcare” Pentru ca in loc de 4 inchideau la far un sfert. Ca daca e mai putina lume, cum e in timpul saptamanii cand ma duc io, pierde Copos bani. Si nu vrem sa piarda Copos nici 5 bani, nu?

    E bine ca i-ati zis aleia “pe propria raspundere”. Ski heil!

    Apropo de poze: dementiale :)

  7. foxtremnoname on 21 January 2012 7:55 pm

    Am fost azi!
    Ceva ceata, pentru cei ce ii deranjeaza, si nu stiu pe unde se dau, sau trebuie sa vada glodurile, dar mai bune partiile…..tot destul de pietroasa Doamnei, sus, pana in canal…..buna de ocolit prin padurea dintre ea si Ruia, ca au trecut multi si au batatorit zona :)
    La 8.20 am ajuns si am parcat, am pozat trupa de ratrace, care si-au facut treaba, peste zapada ninsa aseara, si am stat fain frumos pana la 9, cand au dat drumul la Cabina Mica. Pana am ajuns sus au dat drumul si la gondola. telescaunele au mers toata ziua fara coada, si pe cel de jos, am avut si vizibilitate destul de buna….dar e cam scurtut, vorba unui prieten care la si botezat asa: “Hai bai mai plecam si noi de la Minigolf de aici” :)))
    Cartele de zi au dat, cu mentiunea ca nu se vor returna banii daca se opresc instalatiile, am luat si la 14 cand am plecat am facut pe altul fericit ca i-am dat-o cu 25 de lei, ptr cele doua ore jumate care mai erau, si eu am iesit la 100, pe cele 5 ore, asta e :)
    Multa lume, nebunie la parcare, dar surprinzator, o coada care arata ingrozitor, pe la 12 si ceva, am facut-o cam in 15-20 min, la gondola, si fiind si cu prietenii a trecut repede.
    Pietrele au mai disparut, padurea era ca noua, dupa zapada de azinoapte, excelent ptr ca sau mai acoperit gropile, radacinile….etc, dar trebuie avut grija in continuare, ptr cei ce nu stiu terenul, ca sunt multi copaci cazuti, iar crengile lor rupte sunt adevarate pericole, iar de unde au scos altii din radacina, sunt gropi periculoase. Traseele cunoscute, vechi, au parut cele mai bune….

  8. Any on 22 January 2012 2:05 pm

    Vacs

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free