Incepe Cupa Mondiala

17 October 2011, by alexosu

Weekendul viitor se da startul Cupei Mondiale la Schi Alpin cu obisnuitul slalom urias de la Soelden.Antrenamentele sunt in plina desfasurare, mai jos cateva imagini de la sesiunea lui Lindsye Vonn. Cursa va fi transmisa de Eurosport, sambata cea feminina, duminica cea masculina.

Sezonul trecut, competitia feminina a fost mult mai intensa, mai disputata si mai spectaculoasa decat ce au reusit baietii. Asa ca ma astept si anul asta la lucruri asemanatoare.

Pentru cine nu gusta comentariul postului TV, avem vesti bune: Pinguilde va comenta online cursele. Luati linkul de aici (atentie, e pe IP variabil, deci se va schimba la fiecare cursa), dati click in timpul cursei, dati TV-ul pe mute si aia e. Sa vedem ce iese. Personal sunt foarte curios. Daca Pin reuseste sa transmita pe vorbe  ca in scris, o sa fie un succes. Mai multe detalii aici.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

2 Raspunsuri la “Incepe Cupa Mondiala”

  1. pinguilde on 17 October 2011 11:52 am

    Hei! Merci de reclama. Totusi linkul nu e bun, de aceea am si facut pagina separata de LIVE. Am IP variabil si linkul corect va aparea acolo de fiecare data inainte de cursa.

    Cat despre urmarit cursa cu Eurosportul, iar nu stiu daca se va potrivi, din pacate serverul asta care face streaming introduce un decalaj de cel putin 10-15 secunde. Dar e bun de urmarit cursa direct de pe schiuri de exemplu. Atunci cand nu sunt eu la schi, desigur.

  2. alexosu on 17 October 2011 11:59 am

    Aha. N-am stiut. Am modificat si in articol. Abia astept sa vad ce iese :).

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free