Joi aprindem fitilul TGR

12 January 2011, by gore

De Teton Gravity Research am mai auzit anul asta cu ocazia productiei Deeper (despre care am si povestit, pe care am si vizionat-o). Oamenii insa nu s-au oprit aici, iar noi ii urmam :)

Asadar, joi aprindem un nou fitil, vizionam Light The Wick.

There’s a point where you make that decision to do it.. and at that point you’re lighting the wick.. you’re running towards the explosion, not away from it :)

Si stim ca TGR face filme cu bugete imense, dar pentru Light The Wick chiar s-au intrecut. Filmul a fost “tras” pe pelicula, HD si 3D. Vom avea o ora de senzatii tari cu Sage Cattabriga-Alosa, Seth Morrison, Kye Petersen, Ian McIntosh, Dana Flahr, Dylan Hood, Sammy Carlson si tot asa….

Deci, repetam, sa fie clar pentru toata lumea: joi 13 ianuarie in BASE Cafe, Strada Sepcari 22, ora 20. Avem filmul de ski LIGHT THE WICK si ceva muzici after-screening cu Fane cel Platane.

*White Evenings” este un eveniment organizat de Asociatia pentru Promovarea Sporturilor de Iarna cu sprijinul partipipal.ro, Base Coffeshop si derdelus.ro

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

3 Raspunsuri la “Joi aprindem fitilul TGR”

  1. alb_ca_zapada on 12 January 2011 1:10 pm

    vazind trailerul asta stau si ma gindesc filozofic, “pina unde?”… pare-se ca omul este o masinarie care poate constant si continuu sa evolueze, sa se autoimpuna in noi teritorii si limite… este chiar blow mind ce se intimpla in schiul actual (si vb aici de toata constructia branduri, atleti, case de productie, sponsori, etc… dar toate astea au la baza omul, fie el prorider sau simplu consumator)

  2. Stefan on 13 January 2011 1:58 am

    Pana unde? Eu zic ca deja am ajuns la limita fizica a omului. In schiul alpin oamenii isi rup coloana din dorinta unor babalaci de 60+ de a face un cacalau de bani iar riderii au inceput deja sa se rupa atat de rau incat isi pierd un intreg sezon.
    Viitorul dupa mine este filmul tip story asa cum o facut-o jeremy jones si asa cum o fac skaterii de ceva vreme.
    As a side note: Tot respectul pentru acesti rideri si pentru trickurile pe care sunt capabili sa le dea, si cu singuranta o sa fiu joi seara prezent sa ma minunez de ce sunt in stare schiorii cu stil liber :p.

  3. alexosu on 14 January 2011 9:36 am

    Bai, ce film… Teroare!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free