Freeride Challenge Tour - prima etapă

6 February 2012, by alexosu

Weekendul trecut a avut loc prima etapă din Freeride Challenge Tour. O echipă numeroasă a pus umărul la ce se aude a fi unul din cele mai reușite eventuri de gen.

Locul de desfășurare - vârful Gărgărlău (Borșa). Competitori: 16 băieți + 1 fată. Nu orice fată, ci chiar Sonja care în lipsa competitoarelor s-a luat la trântă cu băieții. Având în vedere ca a terminat pe 10, zic că nu e deloc rău, dar se și poate mai bine. GG Sonja! Și mulțumesc pentru foto.

După cele două manÈ™e, s-a laut în calcul cea mai bună coborâre, s-a tras linie È™i s-au dat premiile. Câștigătorul a fost Sorin Pârău, iar Cătălin NătăraÈ™ È™i Mihai “ȘoÈ™o” Țârea au terminat la egalitate de puncte împărÈ›ind locul 2. Celelalte probe nu s-au mai È›inut pentru că nu s-a făcut numărul minim de concurenÈ›i.

Ion Trandafir și echipa au menționat de multe ori sprijinul pe care l-au primit din partea autorităților din Borșa. Nu pot decât să apreciez implicarea logistică și materială și mă bucur că există fonduri pentru asemenea sporturi.

Următoarea etapă va fi cu siguranță mai populată cu competitori, pentru că se ține la Sinaia. Data s-a modificat, și prima încercare va fi pe 17-19 februarie. După cât a nins în ultima perioadă, pare o decizie bună. Să sperăm că va sta și vântul pentru a avea un concurs cum trebuie.

Până primesc imaginile și edit-ul oficial, iată linia cu care Sorin a câștigat locul 1 și o pereche de Movement Super Turbo 202 (care, btw, sunt de vânzare - mai multe detalii la Sorin pe Facebook).

Din Sinaia promit să revin cu impresii mai personale și cu un tricou de concurs.

LE: A ieșit edit-ul oficial. Elegant.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free