Snow report Valea Prahovei

22 January 2010, by alexosu

In sfarsit a venit zapada pe Valea Prahovei. Pot spune cu mana pe inima ca e cea mai buna zapada pe iarna asta si se schiaza peste tot. Sa vedem cum.

In moment asta cel mai bine se schiaza in Azuga, datorita instalatiei de zapada artificiala care a fost in sfarsit pusa in functiune. Oricum a nins in ultima saptamana, dar faptul ca si tunurile au bagat din plin si ratracele si-au facut datorita conteaza enorm, Deci Sorica ar fi prima optiune pentru acest weekend.

Urmatoarea partie pe lista e Kalinderu, din Busteni. Motivul - aceeasi combinatie excelenta de zapada naturala, artificiala si ratrac. Totusi, partia din Azuga e mult mai interesanta, deci iese cu un pas in fata.

Predealul e o optiune dar asteptati-va la un puhoi de lume. In plus, jumatate din Clabucet e inchisa pentru a face loc concursului Cupa Alfa (despre asta vom vorbi intr-un articol viitor). Altfel, zapada e buna, mai ales pe Subteleferic. Sunt ceva pietre in zona de jos, dar e ok. Pe Clabucet au aparut portiuni de gheata si ceva zone in care pietreele nu prea pot fi ocolite. Deci e fifty-fifty.

Sinaia e zilele astea ultima varianta. In Valea Dorului zapada e foarte buna, a fost batuta intensiv de ratrace si se merge pe toate variantele. Intre Cota 2000 si Cota 1400 lucrurile nu sunt foarte roz. Desi zapada e destul de mare, e foarte usoara si pietrele pot fi lovite destul de usor. Cu putina atentie se poate si pe aici, mai ales pe Tarle si Papagal.

Putin mai la Nord avem Poiana Brasov. Aici zapada e buna, dar cum aglomeratia e in general destul de mare, nu se stie ce se va intampla in partea a doua a zilei. Totusi, pare locul care se va aglomera cel mai greu, cel putin pana in pranz.

Cam astea ar fi, deci variantele in zona Valea Prahovei - Brasov. Daca aveti impresii de la fata locului, va asteptam sa le impartasiti cu toata lumea.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

47 Raspunsuri la “Snow report Valea Prahovei”

  1. andreiu on 23 January 2010 6:21 am

    hello,
    Sa va zic si eu de prin Poiana, unde am fost ieri (vineri).
    De dimineata zapada perfecta, toate partiile practicabile, batute de ratrac cu o noapte inainte. De pe la pranz incolo au inceput sa apara pietrele si gheata de la aglomeratie (care nu a fost cine stie ce, nu se statea nicaieri la coada), pe partile inferioare ale Drumului Rosu si Sulinar. A fost o zi superba de schi, azi o sa incerc din nou cateva ture la inceput zilei pana la aparitia puhoiului.

  2. alexosu on 23 January 2010 6:13 pm

    In Siana astazi nu a mers nimic din cauza de vant (doh!). Vom vedea maine cat de grave sunt urmarile vijeliei de azi-noapte si azi. Maine se anunta senin si vant slab.
    In Predeal zapada a tinut astazi nesperat de bine. La ultima tura, la ora 5, erau ceva portiuni mai dure pe Clabucet si tot aici si ceva pietre. Dar nimic grav. Subteleferic e cea mai buna variata ca zapada. Ccosul - nu stiu, nu frecventez. Partea proasta e aglomeratia dementa de dupa ora 11.30 si pana in jur de 15.00.
    La Azuga au aparut portiuni mari de gheata, dar probabil vor fi acoperite de masini.

    Pentru maine, prima recomandare ar fi Predeal, dar numai pana in 11.30.

  3. catalin on 23 January 2010 6:49 pm

    Azi in Sinaia, pana pe la 12:30 au mers doar gondola, cabina de 2000 si telescaunul din Valea Dorului. Pe la 12:30 au dat drumul la telescaun si am apucat sa fac vreo 6 drumuri de vara, inclusiv cafeaua. Partia rece, ratracata, pietre evitabile pana la 1500, de unde coborare prin tufisuri. Lume putina, mai multa prin Valea Dorului, dovedita de aglomeratia de la 16:15. Am avut experienta interesanta de a avea tot drumul de vara pentru mine si alti 3 rataciti. Mai dramatic e daca o sa mai dea drumul si maine la telescaun pentru 4 clienti. Frig, -14° la 1400, probabil -20° la 2000.

  4. cicafloare on 23 January 2010 10:10 pm

    nu stiu ce varianta a fost sinaia zilele alea, dar ziua asta a fost o varianta chiar buna.
    chiar daca dimineata a batut vantul si a fost f. frig, pe la 12.30 au dat drumul si la cabina si la telescaun, ca sa imparta coada care ajungea pana la baza de jos a scarilor de la 1400 (de ceva mai mult de 3,4 clienti rataciti, adica :)
    urmarile vijeliei de azi s-au vazut pana la urma tot azi si nu sunt chiar atat de grave.
    a fost soare, senin, vant foarte slab dupa-amiaza, zapada destula si s-a coborat bine de la 2000 pe o gramada de variante (de la calugar pana la papagal).
    asa ca… cine n-a fost azi in sinaia si comenteaza, ar putea sa-si verifice mai bine sursele.
    iar cine a fost si comenteaza, sa o faca cat mai aproape de realitate.

  5. alexosu on 24 January 2010 8:57 am

    Oh, cata ironie, cicafloare. Demna de o cauza mai buna, vorba diftonului.

    Ce-i drept, treaba cu Sinaia era pe surse, dar surse foarte de incredere.
    Pana ieri. Intre timp am incercat o reconstituire si a reiesit ca telecabina de 1400 nu a mers de dimineata de tot - in jur de 8.30. Sursa 1 a raportat, deci, ca treaba e imputita.
    Dupa care sursa 2 mi-a spus ca spre 2000 nu urca nimic. Asta in jur de 11.00. Deci treaba era cam nasoala. Daca jumatate din zi instalatiile merg impredictibil e o problema.
    Asta nu scuza informatia gresita, evident. Sau partial gresita :).

  6. x on 24 January 2010 9:24 am

    Daca vrei sa stai de vorba cu prieteni pe care nu i-ai mai vazut de mult , invitai la ski in acest week-end.Cozile infernale de masini de pe dn1 si cele de la instalatiile pe cablu iti vor oferii cu generozitate timpul necesar .

  7. duddd on 24 January 2010 11:51 am

    Tot din surse sigure confirm ce zice alexosu . Cabina spre 2000 (si am inteles ca si spre 1400) a inceput sa mearga pe la ora ~ 12:15 , asa ca la 9 cand am ajuns m-am indreptat si eu spre Predeal.
    Marginea Subtelefericului foarte atractiva , powder multicel , dar destul de tocat (mai mult de picioare si capace/colace/etc) la ora care am ajuns eu .
    La plecare am descoperit varianta unde pe margine erau peste 30cm de zapada , cu foarte putine urme , asa ca am mai bagat si acolo 3 coborari ca sa nu ramana intacta.

  8. barbosa on 24 January 2010 5:10 pm

    Ieri la ora 8 30 eram la cabina Sinaia !La 9 am ajuns la 1400!Am urcat de la 9 30 pe jos iar in jur de 1030 -10 45 eram inapoi la masina in Sinaia! La 11 45-11 50 urcam pe Clabucet ! La 12 si 17 minute, draga @cicafloare, am fost sunat de un prieten ca a dat drumul si la cabina 1400-2000 !Cum zice si @dudd bagat 8 bucati pe subteleferic mai pe langa braduti ca inca mai era virginica + bagat cu nesimtire in fata ca altfel maxim 2-3 puteai sa faci pana la 14 30 cand am plecat spre casa !Un alt prieten tocmai ne povesti cum fu la Azuga - multa lume si cam multi incepatori pe partie !Concluzie - ski adevarat sau macar normal - de tura sau de la 830- la 10 30 !!!

  9. Cristian on 24 January 2010 10:45 pm

    am fost si eu la Azuga sambata.Partia a fost buna pana pe la ora 12.de atunci pietre + gheata la greu.

  10. unu' care sta la rand on 25 January 2010 5:32 pm

    @barbosa, decat sa ma bag in fata mai bine renunt la aceasta pasiune… de ce oare tu vii sa specifici sus si tare ca te bagi in fata?

    profund dispret pentru acest gen de schior vechi, bun care considera ca este mai indreptatit sa schieze.
    probabil este acelasi gen care parcheaza si blocheaza alte masini sau chiar drumul ca sa poata schia mai mult..
    ..probabil ca este chiar genul galagios obositor care povesteste tuturor o gramada de prostii la coada si rade galagios deranjand tot.

    suces tie..

  11. barbosa on 25 January 2010 7:04 pm

    @unu care sta la rand - nu am specificat sus si tare -doar simplu am spus ce am facut pt a explica coborarile in timp atat de scurt !
    Acum 1 an am spus tot aici de ce si unde ma bag in fata ( in ce context ) si ca teortic candva am fost educat sa stau la coada !
    Dispretul tau , atat timp cat nu-ti dai numele, ma lasa rece si doar citesc ,,oftica” in ce ai scris !
    Nu am blocat in viata mea pe nimeni cu masina iar drumul ,la ora care ajung eu , nici nu am cum ( la 8-815 sunt la Sinaia , la 8,45 maxim la Predeal )
    Galagios , povestind prostii si razand ma regasesc !
    Daca ai avut recent un deces sau ai probleme de erectie , esec sentimental ,somaj , o ciuperca , o bacterie ce te streseza si te deranjeaza rasul meu de la coada ,imi cer scuze , nu-ti stiam starea !Iti dau un sfat - vino luni la ski , singur ,linistit ,meditativ …………
    Si ca tot ma lovi ora sinceritatii ; la Sinaia nu ma bag in fata + 70 % din coada e facuta artificial din prostie in Predeal -asa ca …..!
    Numara ,te rog, cati sunt in scaun cand e coada !
    Cam greu sa si povestesc la coada daca nu stau ,nu ?
    Dar cum zilele pe partie sunt reduse la minim ( tura + pe langa ) sanse sa ne reintalnim si sa radem ,pardon, sa rad la coada se reduc simtitor

    si tie mult succes……

  12. libelula on 25 January 2010 7:11 pm

    barbosa, nu mi-e rusine, am crezut ca se vede identitatea cata vreme imi trec emailul..
    sorry.. dar cata vreme te bagi in fata nu esti cu nimic mai bun decat cei pe care i-am descris mai sus.
    nu este “oftica”, oftica este o boala..si nu o am inca.

    cat despre predeal si din ce este formata coada..total de acord cu tine. :) si eu m-as baga, dar nu o fac.. cand alegi o cale si poti s-o pastrezi, pastreaz-o..

    dar suficient cu polemica, scuze daca te-ai simtit jignit.

  13. barbosa on 25 January 2010 7:32 pm

    @libelula - eu nu vad email-ul tau !Dupa cum ai scris se pare ca putin ma sau ne cunoastem ?Scuze si din partea mea! In esenta ,simplu,educational ….ai dreptate - NU se baga in fata ! Am doi copii si ii educ asa dar eu am prins un pic educatie de cartier (gresita recunosc ) !Asa e imi place la nebunie sa ma dau pe skiuri iar in afara de urcat pe munte si un trabuc + un rom bun nu prea mai alte pasiuni -si imi vei raspunde ,,asta nu scuza ” !Nici un argument nu sta in fata nesimtirii ,stiu ,constientizez dar ……..! Bem o bere si mai povestim ……….

  14. libelula on 25 January 2010 7:42 pm

    oamenii de caracter se impaca repede.. :) doar ca am prins ceva impotriva celor ce se baga in fata si deaceea reactionez uneori ..
    e posibil sa ne cunoastem, cine stie.. iar o bere sau un rom as bea cu cea mai mare placere.
    sambata la azuga mi-am scos schiurile si am stat asa..
    inchidem discutia ca incarcam forumul.. daca ne nimerim astept invitatia la bere.

  15. barbosa on 25 January 2010 7:49 pm

    Ok ! da un semn joi pe [email protected] si sambata dau berea !

  16. kojaak on 26 January 2010 2:17 pm

    ce misto, dupa ce beti berea va bagati amandoi in fata la telescaun..

  17. dana on 26 January 2010 4:17 pm

    :)) fooooarte tare barbosa vs libelula :))
    de acord cu kojaak! am deja in fata imaginea… :))

    dar ceva povestiri recente de pe partiile de pe valea prahovei mai are cineva??
    vineri… cand oricum nu va fi coada… pe unde credeti ca va fi suficienta zapada pt un schi decent??

  18. alexosu on 26 January 2010 4:31 pm

    Eu zic ca Predeal si Sinaia (doar in Vale) ar fi variantele bune. Busteniul ar trebui, de asemenea, sa fie ok.
    La Azuga nu stiu daca vor putea sa rezolve portiunile mari de gheata care au aparut in weekendul asta.

  19. dragos on 26 January 2010 6:42 pm

    La Azuga sunt convins ca se pot rezolva problemele. Nu era gheata lucie, ci doar zapada inghetata foarte tasata.
    Daca au reusit weekendul trecut (16-17 ianuarie) sa faca intr-o noapte dintr-un traseu de offroad inghetat bocna, o partie cat de cat dreapta, acum vor putea sa faca orice :)

  20. Anonymous on 26 January 2010 6:57 pm

    @koojak si dana - multumesc ! Daca doriti ceva mai tare aveti ALEX versus Dinutzu , iar pt m…sa-ti f….amenintari si propuneri de loc pt duel , bataie ,razboi aveti OTV sau bodigarzi de la BGS versus clanul Preda .
    Koojak -nu ai inteles ca Libelula are pricipii clare si nu se va baga in fata NICIODATA ! Eu promit un NU hotarat la Sinaia iar la Predeal in fuctie de fetele disperate ale celor ce vor sa urce in telescaun cu cartela invers sau cu cea de la metro sau vor sa urce 5 ca-s veniti impreuna ,sau numai 2 ca-s iubiti sau asezari in sir sa urce toti pe un scaun sau punem skiurile in picioare cand scaunul gol tocmai trece prin fata lor sau sau !
    La bere va astept si pe voi …….fara sa ne bagam dupa toti 4 in fata ,nu de alta dar s-ar face inca o coada ;) Va pup !

  21. Anonymous on 26 January 2010 6:59 pm

    scuze sunt Barbosa

  22. omidee on 26 January 2010 7:21 pm

    apropo de personaje ciudate care ajung si ei… cumva… sa umple partiile patriei noastre… weekendul acesta la Sinaia, la coada de la telecabina de la 1400 astepta un “domn” care isi tinea schiurile sprijinite in varf. Adica cu varfurile in jos si pe jos, si cozile in sus…

    Un pic mai tarziu, pe Drumul de Vara, o gashca de vreo 6-7 fani ai manelelor se dadeau pe punga si capace, acompaniindu-se de chiote ascutite…

    La 2000. domnul cu Plimbari in Bucegi facea ture cu ATV-ul.

    Si inca o chestie inedita: la fiecare urcare cu cabina de la 1400 la 2000 ma minunam de mirosul de mancare din ce in ce mai pregnant, care era prezent in interiorul cabinei…

    Duminica, la 1400, in fatza scarilor de la cabina (chiar prin fatza doamnei care cocea stiuletzii de porumb) se plimba un mare Jeepan. Nu stiu de ce, dar nu conteaza.

    Cam atat. In rest a fost un weekend foarte foarte frumos la Sinaia… atata timp cat eram in afara zonelor populate :)

  23. Jou-Jou on 26 January 2010 9:45 pm

    Sambata asta am injurat Clabucetul. O rusine!
    N-am cuvinte. Aia nu mai e partie. Cei mai multi se dadeau jos, cu skiliftul. Ce cozi, ce nesimtire… cat pe ce sa iasa cu bataie; multi se bagau in fata. Duminica m-am dat la Sinaia, pe drum de vara. Zapada era putina; pe alocuri buna. Dar mai sunt si vreo cateva zone cu probleme.

  24. perplex on 26 January 2010 10:30 pm

    …eu ii dau dreptate lui barbosa…pai aia vor sa bage cartela de metrou si nu oricum ci si cu fata disperata…bravo!!!!…
    …barbosa e mai vechi mai bun si are prioritate!
    …si uite asa mai vedem si noi uneori o bataie…
    …esti cel mai tare barbosa!!!!!

  25. barbosa on 27 January 2010 7:38 am

    @perplex - nu e vorba de vechi si bun + vorbesc de oameni ce nu au skiuri si dupa urcarea cu scaunul ei coboara cu punga , cu plasticul ala gen capac wc !!!
    Nu cred ca ai fi ironic daca ti-ar lua un pic picioarele de la spate gen Bumbescu acu 20 de ani la fotbal !Scaunul ala merge de 6-7 ani si tot poti scrie o comedie stand acolo deci cred ca am fost destul de indulgent ! Pt bataie -ne vedem sambata acolo - de o parte sau de alta ,nu ?

  26. perplex on 27 January 2010 12:02 pm

    …da foarte indulgent ai fost…ai dreptate cu cei care urca fara schiuri…dar in spatele lor sunt oameni care stau la rand cu schiuri….
    …ce te face sa crezi ca esti indreptatit sa te bagi in fata si sa te si lauzi cu asta, nu stiu…
    …presupun ca oricare din cei ce se baga in fata au un motiv pe care il inteleg numai ei…
    …ptr bataie nu m-ai nimerit sunt foarte pasnic…in fata mea poti sa te bagi linistit…
    …acum vreo 4 ani in predeal,seara ,la teleski un tip la vreo 1.90 care skia f bine si se tot baga in fata a raspuns in nas unui tip de peste 40 ani si mic de inaltime…ca el nu poate astepta dupa toti incepatorii…vreo 10 minute a fost tavalit si palmuit tipul ala la 1.90…cine avea dreptate?…
    …eu am tinut cu cel mic…

  27. Brejnev on 27 January 2010 12:24 pm

    -ma bag si eu in seama…apropo de bagat in fata! in Straja cu ceva timp in urma…o stimabila doamna era suparata ca cei de la jandarmerie si salvamont ca se baga in fata…”domnule,la predeal nimeni nu se baga in fata” imediat a inceput sa urle lumea pe ea (localnicii mineri :)))…mars la predeal,huo,ha ha… era sa-si ia ceva karata…noroc ca era o doamna…dar ce doamna!

  28. Brejnev on 27 January 2010 1:08 pm

    2/22/2009: BUSTENI
    PRICES FOR 2009-2010 SEASON

    The prices for the cable lifts available in the 2009-2010 winter season are:

    Kalinderu Chair-lift:
    - One ride: 16 lei for adults / 12 lei for kids
    - 5 rides ski pass (+1 free): 80 lei for adults / 55 lei for kids
    - 10 rides ski pass (+3 free): 160 lei for adults / 110 lei for kids
    - 20 rides ski pass (+5 free): 270 lei for adults / 160 lei for kids
    - All season ski pass: 2.700 lei for adults / 1.600 lei lei for kids

    Note: 1 € = 4.2 lei

    Source: Busteni City Hall (www.kalinderu.page.tl/)

    1. ce Aspen? ce Whistler? BUSTENI TATA!!!

  29. Brejnev on 27 January 2010 1:11 pm

    adica cam cat costa un SKIPASS PE SEZON IN DOLOMITI…12 STATIUNI/1200 KM PARTIE 450 DE SKI LIFTURI…INCREDIBIL…

  30. barbosa on 27 January 2010 2:08 pm

    @perplex - nu ma laud ca ma bag in fata !!!!ba chiar ma incearca un sentiment de jena fatade ce fac !Nu ma mandresc cu asta ! Clar ? Am scris asta ca sa inteleaga lumea de ce am facut 8 coborari in 2-2,30 ore ,nu ca am luat elicopterul!Am schiat in Straja si nu am simtit nevoia sa ma bag in fata !
    Si eu ca si tine sunt pasnic !Ca si tine as fi tinut cu cel mic si de 40 de ani (mai ales ca ma apropi de el ca varsta si ,deh , fiecare cu generatia lui )! La chestia cu indreptatitu e greu de raspuns aici dar parca faptul ca ma duc si in noiembrie la prima zapada si-m f— skiurile si la ultima in mai si inca in 4-5 zile in cursul saptamanii si ca vin cam primul la 8 sau 8,30 sau 9 ( depinde de ora de deschidere ) parca parca ma incita sa ma bag ; insa nici un caz pt ca sunt inalt , am parul cret sau am 30 de ski si inca cateva vai facute sau vf peste 5000 urcate!!!!Indeferent cate paleative , argumentute , circumstante atenuante , …..as cauta bagat in fata are legatura cu badarania , cu proasta crestere !!!!
    Si inca ceva , poate cel mai hotarator , daca nu s-ar baga nimeni , iti jur , 100% nu as face-o nici eu !Ce vrei mentalitate de cartier ,scuze !!!

  31. libelula on 28 January 2010 12:04 pm

    am fost eu ieri (miercuri) la azuga..
    am avut un strat de iarba inghetata peste care s-a depus un strat de gheata lucie, cu continut cu o distributie neuniforma de pietre mici si mari..granulatie intre 2mm si 18 mm.
    se putea schia semicivilizat in partea de jos a soricai, cu teleschiul pe care la ora 9,30 il reparau inca.

    @dana.. alege sinaia.. zapada excelenta doar in valea dorului drept la vale.. drumul de vara este dupa mine impracticabil..

    la alte provocari nu raspund..

  32. Horatiu on 28 January 2010 12:49 pm

    Scurt si la obiect, pentru cine e interesat: Babele - Pestera, 16 RON, deschis sambata si duminica, curse obligatorii din ora in ora. Momentan crusta + scoici + gheata, baza buna daca mai da ceva zapada.

  33. alexosu on 28 January 2010 2:44 pm

    Da, asta e o veste buna. Stiam ca urmeaza sa, dar nu eram sigur cand vor da drumul.

  34. perplex on 28 January 2010 3:10 pm

    @alexosu
    unde gasim informatii despre babele-pestera?
    merci!

  35. alexosu on 28 January 2010 3:11 pm

    Ce fel de informatii? Despre cum e cu schiul pe acolo? Bubulu si Horatiu cred ca pot sa ne ajute.
    Ce zici, Horatiu, ai timp de un articol mai cuprinzator despre cum e in zona?

  36. aghidusu on 28 January 2010 6:24 pm

    @Horatiu: zapada este asteptata la inceputul sapt ce vine in cantitati “onorabile” :) Sa vedem daca se confirma asteptarea!

  37. Horatiu on 28 January 2010 6:50 pm

    Pai in primul rand trebuie amintit ca Babele-Pestera este o telecabina ce ofera un transport rapid intre cele doua locatii pentru doritori si atat, fara obligatii sau interes despre ce fac respectivii pe acolo. Trebuie inteles ca nu este vorba de un domeniu, partie sau zona de schi, sub nici o forma. Doritorii de coborare pe schiuri trebuie sa fie constienti ca este vorba de o activitate intr-o zona alpina neamenajata, ceea ce implica toate riscurile si raspunderea personala - avalanse, prapastii, zapada de calitate indoielnica, etc…
    Despre ce si unde se poate schia acolo, nu sunt in masura sa spun prea multe, deoarece cabina aia nu a mai mers de pe la inceputul anilor 90 si, in mod evident, nu am avut ocazia sa ma dau prea mult, cei mai “batrani” stiu cu siguranta mai multe. Un traseu de inceput ar fi chiar pe poteca turistica, iar la fata locului, in functie de cantitatea de zapada si beneficiind de privelistea din cabina, fiecare schior va avea discernamantul sa-si aleaga o linie. Exista si posibilitatea unor trasee un pic mai lungi, cu intoarcere pe piei de foca cateva zeci de minute, dar care vor fi cu siguranta mai putin tocate. Una peste alta, huuuuoooo Sinaia (da, stiu ca e aceiasi firma, dar 16 RON pe traseul asta parca e mai cu sens decat pe Valea Dorului).

  38. perplex on 28 January 2010 10:31 pm

    @alexosu & horatiu
    am inteles,merci!

  39. chef-de-ski on 29 January 2010 10:53 pm

    buna, stie cineva cum se schiaza pe Carp sau celelate trasee 2000-1400? M-ar tenta o cursa la siania doar in acest scop. thnks

  40. Radu on 30 January 2010 1:44 am

    @ chef de ski
    E bine. Am dat o multime de ture pana la 1400 fara sa dau santuri in talpa. Nu ca n-ar fi pietre dar poti sa mergi binisor daca stii pe unde (10x Mita ca ai fost ghidus bun). Spre exp. la releu au aparut pietre noi inainte de curba. Zice-se ca au pus unii pietre drept in partie. M-am dus sa vad si eu cu ochii mei si am gasit ditamai pietroaiele prinse in stratul de zapada. Incredibil…
    Cert e ca daca iti pasa de schie, nu se poate merge decat de la Valea cu Brazi direct pe langa vechiul teleschi. Sau cu ele in spate. Daca am timp pun si poze pe http://blog.taberecusuflet.ro/

  41. chef-de-ski on 30 January 2010 6:19 pm

    @Radu . Multumesc pentru indicii. Poate mai ninge un pic si saptamana care vine, sa mai consolideze un pic stratul de zapada. La cate pasaje cu schiurile in spinare am la activ, cred ca nu mai conteaza :) Cablurile sa functioneze.

  42. alexosu on 30 January 2010 7:44 pm

    De luni ninge sustinut, teoretic. Deci cine e in zona s-ar putea sa aiba parte de ceva surprize placute la mijlocul saptamanii viitoare. Numai de nu ar bate vantul.

  43. Nicu on 30 January 2010 8:51 pm

    Azi pe la pranz s-a oprit telescaunul in valea dorului din cauza vantului. Oricum a fost foarte frig. Am vazut coborand schori si pe drumul de vara si pe carp. Daca le ai cu schiul te descurci io m-am dat pe valea soarelui! Ma interesez mereu de la tipul de pe http://buceginatura2000.wordpress.com cum sunt partiile in Prahova.E nenorocire cu pretul la cabina si cu tupeul celor angajati! Iar in telescaunul de la Cota 1400 mori cu zile!

  44. perplex on 12 February 2010 4:48 pm
  45. duddd on 13 February 2010 7:46 pm
  46. perplex on 13 February 2010 11:49 pm
  47. app sinaia on 15 February 2010 10:34 pm

    In ciuda cetii, jandarmilor montani (cei ce au patit-o rog spuneti o vorba doua), si pentru unii telecabina , pot spune ca asa zapada (pow pow) nu am mai prins in 10 ani de schi, poate ceva asemanator in padure la poiana. Perfect ski day!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free