Boarder’s ne invita la double-feature!

26 October 2009, by alb_ca_zapada

In buna traditie a ultimilor ani, Boarder’s ne cheama la deja obisnuita intalnire de clasa, inclusiv seminar extraordinar de film tematic.

Vom avea deci “The B Movie” si “ Romania With Love” (despre care, desigur, am scris). Adica un film by Burton about snowboard si unul by snowboard about Romania. Chestie smechera, garantam.

Anuntul facut, dam cuvintul PR-ului Boarder’s si comunicatului lor de presa. Be there!

Ce era sigur ca avem pe teava si pe rola din proiector era lung-metrajul actual de la Burton, botezat “The B Movie”, care deja face furori prin cinematecile si drive-in-urile planetei. Totusi, avand in vedere titulatura productiei, la ultima sedinta cu parintii ne-am decis sa va oferim un double-feature de exceptie.

Beautiful, Bail, Banger. Noul film de la marele B nu are nimic in comun cu declasatele si jumatatile de masura. Daca e film, film sa fie! Actorii principali ai “B Movie” sunt de data aceasta Jussi Oksanen, Nicolas Muller, Fredi Kalbermatten, Shaun White, Jeremy Jones si Keegan Valaika, cu evidente aparitii cameo ale celorlaltor membrii din team. Van Damme si Seagal nu le ajung nici pana la spoilere! Din Noua Zeelanda si pana in America de Nord, pipe, park sau backcountry, prestatiile eroilor nostri dau fum in nas celor Rapizi si Iuti si-l fac pe switch pe Bruce “Die Hard” Willis. The B Movie trebuie vazut ca sa fie crezut si nici atunci nu e sigur ca nu o sa cautati trucajele din clasicele cu Bruce Lee si Chuck Norris…

A doua rola de film vine din Germania pentru a ne vorbi despre snowboarding-ul din Romania. “From Romania With Love” este un documentar, o marturie pasionala si personala despre cum au alunecat la noi lucrurile in ultimele 25 de ierni. In distributie: Andy Fazekas, Ciprian Popescu, Iulius Miklos, Kinda Geza, Martin Freinademetz, Radu Lungu si alti actori ai scenei locale care spun o poveste inedita si improbabila. “Behind the Scenes” si sesiune “Questions & Answers” cu regizorul René Eckert la fata locului.

Proiectiile au loc Vineri, 30 Octombrie, de la ora 20:00.

Atentie: premiera nu va mai avea loc la Cinemateca Union, ca in anii trecuti, ci la Cinemateca Eforie din strada Eforie nr. 2, Bucuresti, adica pe zona cu Boarder’s, sau mai precis prima la dreapta dupa intersectia Calea Victoriei/Bulevardul Elisabeta. Pe sensul legal de circulatie se-ntelege! Intrarea este libera, incepand cu ora 19:30, insa in limita celor 250 de locuri disponibile.

the b

from romania with love

Link-uri:

www.boardersshop.ro
http://www.youtube.com/watch?v=6Mi2hL1U5ag&feature=player_embedded
www.blickinsfreie.de
www.bucuresteni.ro/harta/strada/eforie
http://vimeo.com/5916300

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

4 Raspunsuri la “Boarder’s ne invita la double-feature!”

  1. alb_ca_zapada on 26 October 2009 11:17 pm

    Filmul “From Romania With Love” nu va fi doar in Bucuresti prezent.
    Pina acum oficial mai este confirmata o avanpremiera la Brasov, intr-un loc cit se poate de decent, Deane’s Irish Pub.

    Dar iata instiintarea baietilor de la Flava:

    Marti, 27 Octombrie, Flava Shop & Friends ii invita pe entuziastii zapezii la avanpremiera filmului “From Romania With Love” la Deane’s Irish Pub pe strada Republicii nr. 19 incepand cu ora 20:00.

    “From Romania With Love” este primul documentar despre snowboarding-ul din Romania si a fost filmat in primavara acestui an in locatii precum Cavnic, Baia Mare, Brasov, Balea, Sibiu si Parang. Starring: full-time legends, local heroes & smooth guests.

    Hai la Deane’s Irish Pub marti seara pentru a afla ce nu stiai despre scena de snowboarding si pentru a bea un halfpint de Guiness cu prietenii de dat!

    Teaser aici: http://www.blickinsfreie.de/backmovies/projects-and-films-fromromaniawithlove.html

    Ora 20:00 SHARP, fiindca irlandezii nu intarzie!
    Luck o’ the irish,
    Team Flava Shop
    Pass it on!

  2. mitza(tm) on 27 October 2009 10:27 am

    o sa fie pus si online filmul dupa lansare?

  3. Maximilian on 27 October 2009 4:23 pm

    Stai asa, ca nu-i chiar asa!

    Ar trebui sa explicam putin de ce facem treaba asta, adica avanpremiera.

    Premisele initiale au fost “sau se face la hala sau nu se face deloc”, iar varianta aleasa a fost destul de evidenta. Filmul asta ne-a pus putin pe foc, pe unii dintre noi cel putin, dintr-un sentiment de obligatie morala pe care inca nu mi-l explic. Oricum, ne-a fost de la bun inceput clar ca o productie care vorbeste despre lucrurile in care prietenii tai si cu tine au pus ceva suflet de vreme buna incoace nu e tocmai okay de proiectat la o petrecere unde se ajunge greu, lumea intarzie din mioritica obisnuinta si unde atentia acordata ei e mai degraba un soi de toleranta amestecata cu nerabdarea intrebarii “hai ma, incepe odata petrecerea aia odata?!” Adica un fel de “mai bine nu!”

    Mateffy spune in teaser “snowboarding is almost your gurrrlfriend”, iar pe prietena ta nu o scoti la oras sau sa o prezinti prietenilor, parintilor intr-o hala la margine de oras, ci intr-un loc select de pe centru. Corectati-ma daca gresesc, va rog! Astfel incat am facut ce era logic: am luat legatura cu prietenii nostri de la Deane’s, singurul irish pub care merita sa-si spuna astfel de pe la noi, si am stabilit o data si niste detalii. Easy peasy, lemon squeezy! Si asta pentru ca ne place sa credem ca tinem la snowboarding putin mai mult decat sa ne permitem sa aruncam cu el in oameni la o petrecere electro semiobscura.

    Intentia nu este nicidecum de a submina celelalte prilejuri cu care filmul va fi prezentat publicului, ci de a oferi snowboarding-ului autohton un cadru decent si prietenos de expunere, asa cum credem si stim ca il merita.

    Prea multa vorbaraie, ne vedem la Deane’s deseara!
    Mx

  4. H2O Opening Season Party : derdelus.ro on 19 November 2009 9:58 am

    [...] November 2009 4:00 am Vesti bune. Incep petrecerile de deschidere de sezon. Primii au fost Burton (cu 2 filme si un after-party), urmeaza H2O, pe 27 la Fabrica. Apoi este I Got Shot pe 28 in Suburbia. Apoi si altii dar despre [...]

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.