SnowShow - targ de echipament de iarna

19 November 2009, by alexosu

In ultimul timp ne-am tot gandit la ce bun ar fi pentru industria sporturilor de iarna un targ de profil.  Vestea buna e ca nu am fost singurii cu ganduri marete. Asa se face ca intre 3 si 6 decembrie vom avea SNOW SHOW la Baneasa Shopping City, eveniment organizat de de Avanz Fairs&Events.

Evident, Snow Show va fi un targ (sau expozitie cu vanzare) de produse de iarna - de la schiuri si placi, pana la portbagaje de schi/snowboard si agentii de turism. Lista de participanti este inca in curs de completare, dar vor fi acolo Burton, Imperivm, Armada, Fischer, K2, Volkl, Thule sau Mont Blanc. De asemenea vor mai fi prezenti Oficiul National de Turism al Austriei si Tarom. Mai adaugati ceva scoli de schi, hoteluri, agentii de turism. Deja lista suna bine si sunt destule motive pentru care sa fiti acolo.

Standurile vor fi amplasate pe holul de la etajul 1 si vor fi suficient de mari incat toata lumea sa poata vedea ce e de vazut. Suprafetele standurilor sunt intre 4 si 30 mp. Una dintre surprize este simulatorul de schi, asa ca vor fi tot felul de competitii la fata locului.

Vom reveni cu completari, pe masura ce vor confirma si alti participanti. Ce e important de retinut: 3-6 decembrie, Baneasa Shopping City. Be there!

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Un Raspuns la “SnowShow - targ de echipament de iarna”

  1. Snow Show - lista completa a expozantilor : derdelus.ro on 27 November 2009 2:22 pm

    [...] primul articol despre SNOW SHOW spuneam ca vom reveni cu lista completa a expozantilor. Cum intre timp, lista s-a [...]

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free