THEY got shot

19 November 2008, alb_ca_zapada

and the winner is…

PHOTO

Best Photo - Andronic Bogdan (#88) Best Artistic - Balasz Andor (#17)
Best Ski - Satmarean Andrei (#21) Best Babe - Nicolau Sonia (#76)
Best Crash - Mihai Alex Sulu (#12) .
.

MOVIE

… aaa da, Tanner Hall. himself.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

22 Raspunsuri la “THEY got shot”

  1. trainspot on 19 November 2008 3:51 pm

    bai. mie pozele chiar imi par misto. si nici cu filmul lui corbu nu imi e rusine. are multe minusuri dar e cat de cat spectaculos.

  2. Rider Toma on 19 November 2008 4:09 pm

    Sincer sa fiu pozele arata foarte bine ,imi plac toate pozele in special pozitia Soniei ,pe care incerc s-o coptez la boardercross :)

  3. alb_ca_zapada on 19 November 2008 4:49 pm

    asta ziceam si eu, pozele au fost chiar misto… si nu doar astea cistigatoare, au fost multe poze ff bune si lumea chiar a avut dileme la votat.
    cit despre filme, hai sa fim seriosi… care filme de fapt, ala a lu’ T’Hall?

  4. ghitzuca on 19 November 2008 5:48 pm

    felicitari castigatorilor! Andrei Satmarean te asteptam la mai multe evenimente fie ele de snowboard. ;)

  5. alb_ca_zapada on 19 November 2008 7:14 pm

    @ghitzuca:
    mda, versatil cistigator… :D… reusita poza insa, nimic de zis

  6. Solo Radu on 19 November 2008 8:51 pm

    f f faine pozele! sunt convins ca se poate si mai mult, si pe viitor vom vedea asta ( mai ales tinand cont de sculele de mii de euro cu care apar baietii pe la evenimente)! mie personal mi-au placut f mult poza care a iesit pe locul 2 (cea cu Gino Florea) si locul 1 la best crash! Absolt superbe! Imi pare rau ca nu am stiut din timp de concursul asta…as fi participat si eu cu ceva poze :( …poate la anul!
    Felicitari castigatorilor si nu numai!

  7. zappa on 20 November 2008 11:27 am

    f misto pozele!

  8. dana on 20 November 2008 2:06 pm

    bai, dar boarderii au luat toate premiile!!
    noroc cu sectiunea “best ski“
    altfel, pozele is mistocele rau de tot!!
    :))

  9. ghitzuca on 20 November 2008 3:12 pm

    pai noa` daca nu ai fost tu acolo dana babe :)

  10. Marius Donici on 20 November 2008 4:58 pm

    Nu credeti ca ar fi frumos daca s-ar cunoaste cu numele fotografilor care au facut aceste fotografii?

    Ma mir ca pana acuma nu s-a pomenit nimic de ei.. desi toti lauda fotografiile

  11. alb_ca_zapada on 20 November 2008 5:06 pm

    @donici
    ai mare dreptate. eu mi-am dorit sa pun si inf asta, pb este ca n-o cunoaste nimeni. din simplul motiv ca n-a fost ceruta. i guess.

  12. SS on 20 November 2008 9:35 pm

    @dana, locul doi la Best Foto a fost luat de un schior, plus premiul special Best Ski…asa ca mi se pare ok proportional cu participantii

    @marius, ideea e buna, dar nu face scopul acestui eveniment. Noi ne adresam riderilor si pe ei vrem sa ii promovam. Este un eveniment facut de rideri pentru rideri si asa sper sa ramana. Normal ca ar fi frumos sa scrie si cine a facut poza (pe unele chiar era trecut) si pe viitor o sa introducem in formular acest lucru din timp, dar acum ne-am fi complicat, mai ales ca unii rideri nu stiu numele complet al fotografului.
    Cu alte cuvinte, momentan, fotografii au expunerea de la Photoride, iar la I got shOt! dorim o lauda a riderilor, cu notarea de rigoare, axata pe trick si dificultate in primul rand si mai putin pe calitatile artistice ale pozei. Recunosc ca nu am fost prea bine intelesi si acest lucru s-a vazut in jurizare. Poate in timp se vor schimba lucrurile.
    Pana una alta, multumesc celor care au facut posibil acest eveniment, incluzandu-te evident si pe tine Marius, si celor care au venit si ne-au sustinut.

  13. ghitzuca on 20 November 2008 10:48 pm

    Ashaaa SS, mai bine zis fara “poate” ca sa sune mai convingator!

  14. raduac on 21 November 2008 4:30 pm

    Fotografiile sunt mai bune de la an la an. Nu neaparat si filmele. Locul III de anul trecut ramane in continuare cel mai bun film IMHO. Poate e si muzica de vina :). Apropos il are cineva la o rezolutie mai buna?

  15. Marius Donici on 21 November 2008 4:52 pm

    @SS

    Se stie ca IGS este un eveniment dedicat riderilor… DAR… este o chestie de bun simt ca macar la sfarsitul evenimentului.. la fotografiile castigatoare sa fie scris pe undeva cine este autorul fotografiei…

    Daca stau mai bine si ma gandesc.. este oarecum obligatoriu sa fie scrisa aceasta informatie… e chestie de copyright daca ar fi sa ne bagam in detalii..

    Dar banuiesc ca voi sunteti obisnuiti sa nu scrieti astfel de informatii

  16. zzz on 22 November 2008 2:51 am

    cea mai buna foto e o greseala imensa in fotografie subiectul nereprezentand interes la incadrarea centrala.dar la romani merge ;)

  17. Marius Donici on 22 November 2008 4:16 pm

    @zzz… esti ingradit in regulile fotografiei.. pacat

  18. Miha on 22 November 2008 4:39 pm

    eh… comentariu de kkk

  19. SS on 26 November 2008 3:53 pm

    @marius

    iti repet inca o data, pentru ca nu sunt convins ca ai retinut: sunt de acord ca numele fotografilor va trebui trecut cumva in eveniment. Intradevar e o chestiune de bun simt, desi fotografii nu castiga nimic concret, poate doar recunoastere. Insa daca ai fi citit regulamentul concursului ai fi vazut ca fiecare rider inscris isi asuma responsabilitatea copyright-ului si sper ca realizezi ca nimeni nu ar putea organiza un asemenea concurs si acoperi intr-un timp atat de scurt (ma refer de cand se strang materialele si pana la eveniment) o asemenea preocupare.
    Pana una alta, desi inteleg despre ce obisnuinta vorbesti, in continuare nu pot fi de acord cu tine si avand in vedere ca este primul proiect organizat in parteneriat FRESH-MEAT cu NERVCORE poate ar trebui sa fi un pic mai intelegator. Daca vrei sa punctezi anumite persoane in parte, nu ai decat sa te referi nominal.
    Mie insa, cand ma gandesc la “obisnuinte”, imi vin in minte singurele constante pe care le observ in Romania de cativa ani si anume ignoranta specifica acestui popor si dorinta exagerata de a comenta zona de sub coada caprei vecinului, despre care oricum nimeni nu intelege de ce nu mai moare odata.
    In concluzie te mai asigur inca o data ca orice actiune vom face pe viitor va fi strict din dorinta de a misca ceva cu pasiune in tara asta, asumandu-ne riscul lipsei de experienta pe care in mod sigur l-ai simtit pe pielea ta, dar care sunt absolut convins ca NU va deveni o “obisnuinta” si sper sincer ca vor fi oameni capabili sa aprecieze efortul depus si sa ne sustina.

  20. Marius Donici on 26 November 2008 6:39 pm

    @SS

    tare imi place cand e vorbarie multa.. si nu se misca nimic…

    Am inteles perfect ca fotografii nu castiga nimic.. nici nu am avut vreo pretentie in acest sens.. singura pretentie care o am.. fiind si o chestie de logica, bun simt, corecta.. etc etc.. este ca la fiecare fotografie … mai ales cele castigatoare.. sa fie trecut si numele fotografului… atat

    De restul textului nu am de gand sa discut aici pentru ca nu e momentul si locul

    Doresc sa se inteleaga de la capul locului.. ca eu nu fac aceste presiuni pentru ca un rider a castigat cu o fotografie de-a mea…

    Fac aceaste presiuni pentru ca trebuie facuta aceasta chestie.. am ridicat aceasta problema si editia trecuta.. dar nu s-a facut nimic… asa ca acuma tip in gura mare pe unde apuc.. ca poate poate s-o misca ceva…

  21. alb_ca_zapada on 26 November 2008 10:18 pm

    @donici & SS:
    ba, ff adevarat… pe bune, mai ales ca de obicei protagonistii pozelor sint prieteni cu fotograful care i-a tras in poza…. asadar nu cred ca ei faceau mismasuri sa nu zica cine e pozarul… problema a fost simpla: in formularul de inscriere nu era prevazut (sper sa nu gresesc) un cimp pentru numele respectiv.

    asadar nu-i faza de logistica complicata ci de doar 2 min in plus la conceperea formului. that’s it, that’s all ca sa parafrazez titlul filmului respectiv :D ;)

  22. SS on 24 December 2008 1:22 pm

    Ok, am zis ca sunt de acord cu parerea voastra, asa ca data viitoare se va respecta si acest lucru. Oricum vom deschide un forum pe http://www.fresh-meat.ro sa discutam si alte probleme legate de eveniment si implicit solutiile pe care le vedeti aplicabile. Sper sa ne ajutati cu placere.

    Pana atunci, va urez Sarbatori Fericite!
    faneSS

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.