Global Freezing - The Movie

5 March 2010, by alb_ca_zapada

Asta toamna a fost prezentat publicului (cam) primul film de schi realizat p-aici pe meleaguri romanesti. Era vorba despre Slopes No More, film pe care l-am prezentat si noi la momentul respectiv.

Baietii ne promiteau atunci o continuare. Ea urma sa se numeasca Global Freezeing si isi propunea sa fie o realizare mai mare, mai tare si cu buget pe masura.

Iata deci ca putem anunta acum oficial (si in premiera, desigur) ca proiectul lui Ion Trandafir prinde contur. Cu ceva suport de la niste sponsori de bine (momentan confirmati doar Columbia si Armada), Ion a plecat la filmari impreuna cu George Bivuacu si, se pare, cu Posoc.

Despre cum va arata filmul si cine va aparea in el, nu stim prea multe la momentul actual. Stim insa ca in proiect s-ar putea sa mai fie implicati si alti rideri (nu multi, si nu doar ski ;)). Locatiile in care se va filma sint in mare cam astea: Bansko, Balea-Fagaras, Austria (p-acolo pe unde va fi zapada), Kosovo & so on.

Avem deci un film cu rideri romani de top in care vom vedea ce inseamna sa fii cu adevarat indragostit, ce inseamna sa alergi dupa zapada precum Romeo dupa Julieta, ce inseamna in definitiv “global freezing”-ul din visele noastre.

Anyway, astea-s vesti care ne bucura pe toti. Nu doar pentru ca vom avea un film valabil de snow, ci pentru ca se urneste ceva in domeniul asta… La care urnire vom pune si noi umarul: derdelus.ro va prezenta periodic povesti din locurile in care echipa filmeaza, ceva montaje semi-brute, pareri, ginduri, feeling.

Acestea fiind spuse, stam tunati, flexati, etc…


Alte articole din seria “Global Freezing”

  1. Global Freezing - The Movie
  2. Global Freezing - Bansko
  3. Global Freezing - Bad Gastein
  4. Global Freezing - Sinaia
  5. Global Freezing - St Francois
  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Un Raspuns la “Global Freezing - The Movie”

  1. marcu on 6 March 2010 12:27 am

    abia astept :)

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free