derdelus.ro se reinventeaza

17 July 2009, alb_ca_zapada

Da, este timpul. Ne dam de trei ori peste cap si ne facem mai frumosi si, speram, mai dedicati comunitatii, zapezii, noua tuturor. Ce ne-a apucat si de ce o asa chinuiala? Pai a cam venit timpul, contentul s-a maturizat, au aparut directii noi de discutie si, nu in ultimul rind succesul de pina acum ne motiveaza (nu-i secret, sezonul ce-a trecut am crescut ca fetii frumosi).

OK, deci povestea este urmatoarea: umblam atit la design cit si la structura. Inventam rubrici noi, rearanjam continutul, facem cum ar veni un nou super-power derdelus.ro. De ce povestim toate astea aici? Pentru ca, evident, avem nevoie de ajutorul vostru.

  • ce credeti ca ar fi interesant sa aflam pe derdelus.ro?
  • cam cum v-ar placea designul cel nou (grunge, web2.0, dark, light, etc)?
  • sa fie utila oare o sectiune in care postam tripuri (adica cei de au un loc liber la o iesire zic acolo, cei care n-au cu cine merge asemenea)?
  • ce spuneti de un bazaar?
  • ar trebui extinsa rubrica echipament (o prezentare mai completa a magazinelor cu harti si alte contacte)?
  • cum sa facem sa acoperim mai bine aria de snowboard?
  • orice altceva care considerati ca poate fi util si de interes: rubrica, categorie, feature, sectiune, orice

Noi astia de la derdelus.ro va multumim pentru feedback si ajutor (uh, si da, don’t forget to ride!!)

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

11 Raspunsuri la “derdelus.ro se reinventeaza”

  1. thenewhumn on 17 July 2009 8:58 pm

    o rubrica cu locuri de dat. sunt si asa cateva report-uri coprehensive, dar mai multe articole despre locuri de ‘dat’ in Romania ar fi ceva… .
    si sunt pro bazar, iar in ceea ce priveste infatisarea… keep it simple and nice ;).

  2. ciprian on 17 July 2009 10:20 pm

    Ca design, ceva mai light, ar fi ok, …si da, o sectiune cu tripuri(care, unde, cand) ne-ar fi de folos tuturor.Asa ne si cunoastem mai bine.
    Bazar? -este indispensabil, musai
    Referitor la snowboard, cei care se stiu ca au ceva de spus, sa ia tapul de c____e(coarne) si sa modereze.
    Poate ar fi ok si o rubricuta, in care sa fie anuntate evenimentele care ne intereseaza(cele legate de snow) in timp util.
    Filmulete (cu un minim de simt artistic macar), care sa fie atasate de catre cei care fac review-uri ale locatiilor in care au skiat.
    Daca imi mai vin idei din astea gogonate, am sa mai zic.

  3. mihai savu on 17 July 2009 11:40 pm

    Daca tot ne intrebati… va raspundem:
    * hartile domeniilor de schi din Romania (la cele din strainatate se gasesc mult mai usor)
    * trasee de GPS offpiste
    * trip-uri DA, bazar DA
    * wizard pentru determinat schiurile si claparii potriviti:
    Date de intrare sa fie inaltime, greutate, experienta, raport partie/offpiste, buget. Date de iesire sa fie lungimea schiurilor, modele recomandate etc (in felul acesta scapati si voi de multele intrebari legate de echipament)
    * conturi de utilizatori (apoi urmeaza newsletter, stiri, evenimente, anunturi, partii pe care m-am dat/pe care vreau sa ma dau, recomandari de partii si de echipament din partea utilizatorilor) - o comunitate mai mare si mai puternica

  4. alexosu on 18 July 2009 7:49 am

    Fara wizarduri :). Clar. Prefer sa raspundem la aceleasi intrebari over & over again. Nu ca preferam, ci vrem.
    In plus, la schi cel putin, wizardul asta are un rol cam vag. Nu ai cum sa prinzi intr-o aplicatie de genul asta toate particularitatile unui schior. Sau ai cum, dar ar deveni foarte complicat de folosit.
    Multumim pentru feedback. Keep it coming.

  5. alb_ca_zapada on 18 July 2009 10:12 am

    @all
    MULTUMIM pentru idei si feedback. dati in continuare daca mai aveti. noi le notam si le discutam.

    descrierea locurilor de dat atit @ro cit si afara depinte 100% de comunitate. pentru ca noi nu putem acoperi toata tara, este evident. am facut repetate apeluri catre cei din zona de nord sau vest, in cazul in care doresc, pe pot trimite descrieri de statiuni, trasee, etc

    aceeasi situatie cu track-urile GPS pt offpiste. aveti asa ceva, give it ‘ncoa. Aveti GPS, luati-l cu voi si punem aici track-ul pt uzul si folosul tuturor. Poate o fi util un concurs pe tema asta, cine stie… :)

    selector de schiuri / wizard - si eu sint de parere ca (intr-o oarecare masura) e o mare timpenie si minciuna… cum a zis si alex, sint atitea variabile in joc incit un wizard destept e chiar ff complicat de facut (iar eu unul nu am vazut sa existe)… nu mai putin adevarat insa ca pt un mediu-incepator poate fi o optiune comoda… we’ll think about it

    chip in taci. si mai dati cu parerile in noi, nu ne suparam!

  6. Flipper S on 18 July 2009 10:43 am

    - alaturi de excursii (care cind cum unde si de ce ) poate o cristalizare a unor grupuri derdelus zonale

  7. mariusica on 18 July 2009 4:02 pm

    Ceva mai simpluta interfata web ( parca are prea multe filmulete, pot fi grupate intr-o singura fereastra) si ceva mai multe reviewuri de echipament. Din pacate anul acesta au aparut putine articole legate de vaile din Bucegi, Fagaras, Rodnei sau pe unde se dau vitejii patriei.

  8. Ion on 18 July 2009 8:03 pm

    cred ca inca mai aveti de muncit pe continuturi (evident, munca de genul acesta nu se termina niciodata). recomand, asadar, sa atrageti colaboratori. nu ca nu-mi plac cei de acum. doar ca nu prea scriu. in rest, oameni simpatici, cu o exceptie. :p

  9. Solo Radu on 19 July 2009 5:04 pm

    sectiune cu prezentari tripuri (cine merge si pe unde), bazar( vanzare /cumparare echipament-excelenta idee) si discutii despre echipament- foarte bine venite! spor!

  10. Solo Radu on 19 July 2009 5:07 pm

    a..si inca ceva- o sectiune in care lumea sa ofere ‘tip’uri despre statiuni, locuri de dat, cazare, de “p-afara”…. asta ar prinde foarte bine

  11. matei on 19 July 2009 7:41 pm

    Extinderea rubricii “”comentarii recente”" ,la mai mult de 8 comentarii, undeva la 15. Este rubrica cea mai de impact din tot siteul, cine intra se uita prima data la asta.

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.