Contrast by Nimbus Independent

19 July 2009, alb_ca_zapada

OK, dupa ce ne-am reinventat putin, ne intoarcem la activitatea noastra de vara preferata: trailerele sezonului 0910.

Spuneam cu ceva timp in urma ca imi plac din ce in ce mai tare productiile independente, cele in care povestea, montajul si feelingul echipei fac uneori mai mult decit bugetele enorme si super elicopterele caselor mari.

Multumita domnului Kiks, prezentam astazi o creatie plina de suflet: Contrast by Nimbus Independent - un film facut de skierul meu preferat, cu skierul meu preferat.

Cam asa adica:

The difference between action films is often just music, locations and athletes where the edit formula remains the same. Skiing is about more than the latest tricks and best action from the previous season. Constrast takes a different approach to both documenting and editing ski films with a small group of progressive and innovative skiers: Pep Fujas, Andy Mahre, Chris Benchetler, Blake Nyman and Eric Pollard.


Go to Nimbus Independent for more videos.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

11 Raspunsuri la “Contrast by Nimbus Independent”

  1. ionel... on 19 July 2009 11:43 pm

    he he…baietii oricum au acest proeict foarte interesant…nimbus…anul trecut ma uitam la webisoadele lor…frecvent…si adevarul e ca se poate…tre sa ai putin talent+daruire+noroc+ ceva bani si se poate sa arati tuturor minunatiile lumii in care traiesti…vorba aia…muntii nostri aur poarta noi…din poarta in poarta…dar odata cu trecerea timpului,lucrurile se vor schimba si oamenii vor pune pe net ceea ce fac/pe unde si cum fac ….si la romania!!!

  2. ionel... on 19 July 2009 11:54 pm

    acu 9-10 ani cand am vazut pentru prima oara ski-freestyle…l-am vazut si pe pep fujas…dadea la x-games…si cum se da si acuma…si eric pollard…apropo…nu stiu daca are vreo relevanta sau daca stiati,dar nevasta lui a fost in romania…unde altundeva decat in balea in urma cu cativa ani…mie echipa nimbus mi se pare faoarte tare….apropo stiati ca a fost si henrik windstedt la balea…oare nimbus de ce nu ar veni? am vazut ca au fost in slovacia si austria…
    he he …cum zicea cineva…ROMANIA IS WILD!!!

  3. Anonymous on 20 July 2009 9:15 am

    Iarna trecuta la Innsbruck Eric a spus ca ar veni in RO fara ezitare daca i s-ar oferi ocazia. Mi se pare ca tot ce mai lipseste e o invitatie :) Iulius are dreptate sa spuna “Romania is wild”: e asa salbatica incat strainii nu prea stiu la ce sa se astepte. Informatii sunt putine si neconcludente, din care cauza o excursie in RO n-ar avea sanse mari de reusita fara implicarea localnicilor. In alte tari localnicii in cauza sunt in legatura cu companiile care sustin financiar aceste trip-uri. La noi s-ar cere o actiune independenta ca si compania de filme Nimbus!

  4. kiks on 20 July 2009 9:50 am

    trebe ca mi s-au ars niste cookies, ca apar anonim ceva mai sus hehhe…webisode-ul din austria se ragseste pe site-ul Nimbus Independent, un edit foarte distractiv din Slovacia se afla aici: http://vimeo.com/3945308 .

  5. Maximilian on 21 July 2009 12:49 am

    Poate acum face cineva niste asocieri cu schiurile pro-model ale lui Eric si cu grafica lor improbabila. A fost greu si potentialul premiu (daca va amintit de el) a trecut, dar “mai bine mai tarziu decat niciodata”, cum spune romanul, nu?

    Wild in the Streets,
    Mx

  6. ionel... on 21 July 2009 3:36 pm

    - pai ce asociere sa facem? el deseneaza,este artist…pune pe skiuri viziuea lui.
    - am vazut si o expozitie de-a lui in care isi expusese tablourile printre skiurile cu aceleasi desene…

  7. kiks on 21 July 2009 4:04 pm

    permiteti-mi sa intervin: maxi era dispus sa ofere premiul aceluia/aceleia care i putea spune cum a ajuns poza unei turle din BV pe skiul lui EP, o coincidenta destul de stranie… Intreg designul skiului se compune dintr-un colaj de poze facute de Eric si Erin. Dar se pare ca nimeni nu a vrut o pereche de skiuri moka, fiindca tot ce ar fi avut de facut era sa reproduca cu propriile cuvinte ce are de spus dl. Pollard despre skiu (unul din multe): http://www.youtube.com/watch?v=r6KIWtY80iA&feature=related

  8. ionel... on 21 July 2009 5:01 pm

    pai eu am spus mai sus ca ea(Erin) a fost in Romania cu roxy chikens…parca…ea face si poze si asa poza a ajuns la Sir Eric Pollard…nu?

  9. kiks on 21 July 2009 8:33 pm

    aplauze, raspuns corect…na, daca i ziceai asta lui maxi acum veo 5 luni, trebuia sa scoata skiurile ca doar daca “o zis, o spus!”:D

  10. ionel... on 21 July 2009 9:47 pm

    nu am stiut de concurs…deci ma faceam cu o pereche de skie…mama masii…unde o fost concursul ala?

  11. ionel... on 21 July 2009 9:49 pm

    mai bine mai tarziu decat nicioadata raspunsul a sosit …deci le-am luat! :))

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.