Wild Stallions - a pure East Coast movie

10 July 2009, alb_ca_zapada

Domne ce-mi mai place cind anunt un film valabil… Si vai ce-mi mai place cind vad un trailer plin de “vino’ncoa”, plin de seva si poveste.

Wild Stallions by Meatheads este o asa productie. Independenta pina in maduva oaselor, fara fite si figuri, fara prea multe elicoptere si linii fantastice dar cu mult-mult suflet. Gata, am gasit cuvintul: este o productie foarte fresh.

Asadar Go East! Da, pentru ca Wild Stallions este un film exclusiv East Coast. Si, de prisos s-o mai spunem (am spus-o parca, nu?) ne place mult.

Enjoy. …and don’t forget to ride!

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

5 Raspunsuri la “Wild Stallions - a pure East Coast movie”

  1. Wild Stallions by Meatheads – o productie foarte fresh | marcu.ro on 10 July 2009 12:04 pm

    [...] Preluare de pe derdelus.ro! [...]

  2. marcu on 10 July 2009 12:15 pm

    e demential…

  3. kiks on 11 July 2009 9:27 am

    Asta e un exemplu de film facut cu buget ZERO! Baietii astia primesc echipament ce-i drept, dar nimeni nu le da bani, nici macar de benzina! Ca de, zapada de pe Coasta de Est e cam ca in RO si ce american in toate mintile s-ar apuca sa faca filme in Est cand exista washington, Oregon, BC, AK? Numai astia care intr-adevar au o pasiune iesita din comun si sunt dispusi sa faca eforturi la fel de iesite din comun ca sa demonstreze ca si la ei acasa exista zapada, skiuri si skiori. Concluzie: Cumparati filmul, nu-l furati!

  4. Everyday is a Saturday - Poorboyz : derdelus.ro on 11 July 2009 11:16 am

    [...] si filmari care mai de care (normal!). Insa, dupa super-experientele prezentate mai zilele trecute (Meatheads, Field) parca nu-i destul. Astept quelquechose-ul ala care sa faca diferenta, some story & [...]

  5. alb_ca_zapada on 11 July 2009 11:28 am

    @kiks:
    ma, zero sau aproape zero, nu conteaza, dar mare dreptate ai: baietii astia se dau pe niste zapezi si relief cam ca pe la romanica noastra… si totusi, la naiba, este o diferenta: bucuria de a fi, de a te da oriunde si oricum… exista si la noi oameni care fac asta, nu zic nu…. dar parca prea putini.

    oricum, am spus-o si repet: macar aici unde vb de pasiunea proprie sa nu piratam… 60-70 lei un film nu-i chiar asa mult, nu?

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.