Zapezile noastre - Zapezile lor

22 December 2008, alb_ca_zapada

Miscare slaba pe frontul romanesc. Momentan se schiaza in conditii rezonabile doar in Sinaia dupa ale noastre cunostinte.

Conform unei prognoze publicate de Antena 3 se preconizeza ceva material la inceputul lui ianuarie prin nord, vest si centru. In sud vor fi se pare insa temperaturi mult prea pozitive, undeva pe la 10 grade.

Luna februarie va debuta sub aceleasi auspicii: ninsori peste tot in afara de sudul bituit din nou de calduri. Luna martie se pare ca va fi ceva mai ploioasa, ceea ce s-ar putea traduce in ceva zapada in zona de munte. Chestie care de fapt nu ne prea mira avind in vedere evolutia din ultimele sezoane cind am cam observat o prelungire a sezonului mult in primavara.

Cam asta-i pe la noi. La ei e insa super bairam: Franta, nordul Italiei si sudul Austriei e plin de zapada, la Las Vegas a nins in desert, nordul SUA este blocat complet, estul Chinei asisderea.

Asta-i viata. Stam flexati, asteptam. Sau mergem la Sinaia.

[LE] se asteapta ninsori azi si miine. confirmat din sursa sigura!

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

10 Raspunsuri la “Zapezile noastre - Zapezile lor”

  1. matei on 22 December 2008 12:27 pm

    in weekend am carat schiurile cu carca in fagaras-valea sambetei trei ore si m-am dat maxim 20 de viraje pe un jgheab dinspre Racorele :)) dezastru total, pietre, etc.

  2. ghitzuca on 22 December 2008 1:08 pm

    La Cavnic se schiaza relativ ok, printre bolovani :) ar prinde bine vre-o 6-7 basculante de pamant sa mai castigam un pic la panta partiilor :). Norok cu baietzii d la FiveO care isi dau silinta shi cu care am mai organizat cate ceva, momentan in park exista: o tzeava profil patrat de 4 m, un butuc f mishto shi un copac lung d vre-o 4 m la care toata lumea s-a distrat cel putin cu un un tap s-au alti mai generosi cu 50/50 (snowboard).
    La tzeava s-a scos: slide pretzel out (270 unnatural) , 270 out (natural), slide cu schimbarea piciorului right, left, slide cu tap pe capatul tzevi.

    Ride on!
    ps: ne vedem la sibiu la ‘riders new year eve’

  3. ghitzuca on 22 December 2008 1:11 pm

    aici un link pentru cei interesati: http://www.rnye.ro/index.php/setup.html

  4. unu on 24 December 2008 11:02 pm

    O injuratura:

    Sugetio cu informatile voastre ca e zapada de 1m in tara si pe siteu vostru magnific, pu*a informati… stati si scriti cace bine e la alti si de povestile voastre de joi seara in loc sa ziceti ca ninge de 3 zile la munte si e powder serios…

    nota 1, bine ca sunt tuca si jurnalu cu voi, macar atat…

  5. alb_ca_zapada on 25 December 2008 12:03 pm

    @unu
    draga copil frustat, ia-ti apucaturile si du-te cu ele pe ale tale forumuri… as fi putut sa-ti sterg comentul, n-am facut-o. sa te fac de ris.

    deci, articolul la care tu ai comentat a fost scris duminica seara, publicat luni dimineata. poate ne trimiti si noua ceva poze si ceva zapada sa vada si ochiu nostru.
    cit despre jurnalul, tuca si ceilalti motani, stai tu flexat, e deja de notorietate ;)… eu oricum, am o banuiala in ceea ce te priveste. parol.

  6. barbosa on 25 December 2008 2:45 pm

    unu-
    stimate onanist ,si fata mea de 9 ani se uita aici si va scrie ca tine sugetio legat
    e pacat ca ea merge la scoala !!!
    legat de dorinta ta ,retardad find ,e de inteles de ce vorbesti de sex pe un forum de ski
    cronologia e in dictionar ,citind vei realiza ca esti penibil
    despre tuca ,jurnal,tarani ce scriu cu MB dar se baga in fata la scaun, prefer sa-ti spun parerea mea intre 4 ochi
    daca pic pe aceeasi banuiala cu albcazapada iti cumparam o gonflabila….de CRACIUN!

  7. alexosu on 26 December 2008 8:17 pm

    Ca sa linistim putin lucrurile: pe Valea Prahovei se schiaza foarte bine, din punct de vedere al zapezii. Cu un plus pentru Sinaia, unde a nins mult si bine. Chiar si astazi ningea in unele zone (Azuga, de exemplu). Totusi, super-powder… nu ca nu ar fi, dar e mai greu de gasit.
    Singura problema - e foarte aglomerat, dar asta era de asteptat.

  8. Alex on 26 December 2008 8:33 pm

    Sper sa mearga un schi de tura in baiului, ca sa nu plec aiurea de-acasa.

  9. unu on 27 December 2008 11:16 am

    Sunteti (sau ESTI - mai departe poti sa schimbi singur forma cuvintelor, ca vad ca te pricepi -) atat de penibili incat ajungeti sa modificati postari ca sa pareti voi mai destepti ca ai “celorlanti” (daca va simtiti bine ca am comis-o). Sper ca sunteti mari si tari in ochii vostri, pentru ca, in opinia mea, ati scazut in ochii catorva.

    In ceea ce priveste motivul plangerii, in continuare nici un articol pe tema “Zapada in tara noastra”. Era o critica-constructiva (nu foarte frumos spusa, dar in continuare era o critica) pe care ati luat-o fix in bot, pentru ca se pare ca un vizitator nu conteaza foarte mult pentru voi.

    @barbosa:

    nimic personal cu tine (acum imi pare rau ca am injurat aiurea, dar siteul asta ERA prima mea sursa de unde aflam de zapada la munte, acum e scos complet de pe lista), postul meu a fost corect scris de la cap la coada, vorbeste cu amicul tau, ca-i place sa faca glume proaste ca sa para el destept, dupa cum se stie si de pe blogul lui invechit unde se poarta ca si comunistii pe care-i indrageste ‘cu drag’. :)

    Aveti liber sa va bateti joc in continuare.

  10. alexosu on 27 December 2008 11:44 am

    @unu
    Internetul e mare si e loc pentru toata lumea. Daca gasesti mai repede in alta parte informatiile de care ai nevoie, nu pot decat sa ma bucur pentru tine. Facem fiecare ce putem, nu?
    Multumim pentru feedback - daca asta a fost.

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.