Snow Makes Us Happy
 

Și ne-am întors

Și ne-am întors

Acum 5 ani, tot cam pe la sfârșit de octombrie, începea să emită Derdeluș. Pentru cine nu își mai amintește, Derdeluș a început ca un blog de schi. Motivul? Să încercăm împreună cu alți oameni pasionați de zăpadă să înțelegem mai bine lucruri legate de echipament, tehnică, siguranță, plăcere, bucurie, motivație, prietenie.

După 5 ani, a venit momentul să schimbăm câte ceva. Momentul probabil că venise de ceva timp, dar acum ne-am suflecat gospodărește mâinile și după o vară agitată și o toamnă și mai și, am reușit să ducem misiunea la un final. Cu siguranță au mai rămas lucruri de reglat, dar una peste alta, suntem bucuroși și mândri să vă prezentăm noul Derdeluș!

Acest lucru nu ar fi fost posibil, și credeți-mă că e 100% adevărat, fără ajutorul imens pe care l-am primit de la NetVibes România (Cristina, Liviu și restul echipei de programatori care ne-au suportat pe mine și Bogdan) și Colo. Nu avem cum să vă mulțumim destul.

Echipa de bază e neschimbată – Alex Borșan (Alexosu) și Bogdan Coman (alb_ca_zăpada) își fac în continuare de cap după cum crede fiecare de cuviință. Bubulu rămâne și el om de nădejde, cum e și normal. Ne bucurăm să îi avem aproape pe Ghițucă, Sonja, Luciana, gașca Fresh-Meat. Și, așa cum v-am obișnuit până acum, oricine vrea să își vadă povestea despre dat la vale pe site, nu trebuie decât să ia legătura cu unul din cei doi tartori mai sus menționați.

Bun. Nu mai facem nici un bilanț despre câte articole, comentarii, vizitatori am avut pe site până acum. Pentru noi sunt cifre impresionante, dar mult mai important e ce se va întâmpla de acum înainte. Iar planurile sunt foarte multe și foarte ambițioase. Dacă vom avea zăpadă, cu siguranță vom avea cu toții o iarnă bună, așa că stați flexați.

Pe același subiect:

  • Alex, pentru prieteni si apropiati – Alexosu.

    Schiez de la 6 ani, am inceput pe o pereche de …

  • În urmă cu vreo 3 săptămâni anunțam că dăm 2 perechi de schiuri – un Voelkl Snowwolf de tură, no …

  • The Vikings video

    Desi incepe sezonul de schi pe vai, pentru majoritatea schiorilor sezo …

  • Unul dintre scopurile fiecarui schior este sa invete sa se dea mai bine. Cum se poate? Lucrurile …

  • Sezonul frumoaselor ture de primavara incepe. Sau mai exact a inceput deja. Avem deci un concurs …

Comenteaza cu Facebook

comentarii