Mad in France - freeski a la francaise

3 July 2009, by alb_ca_zapada

.!.

Mad in France by SVP este un film 100% frantuzesc. Sponsori, rideri, productie. Ceea ce e bine, caci nu-i asa, cam aveam boala pe amenicanii aia nasoi care prea le fac ei pe toate (ma rog, ca le fac bine e alta poveste).

Nu ma luati in serios, fabulez. Sporturile de actiune s-au inventat in state si acolo vor ramine. Problema este alta, pentru diversitate e bine sa cascam ochii si la cite o productie d-asta exotica. Iar cind o industrie intreaga se mobilizeaza pentru a crea un film, rezultatul este desigur creme de la creme.

The Butterfly Effect movie full

Rideri (o fi existind un frantuzism si pentru asta???):
The Red Phone: Checkmate film
Richard Permin, Sam Favret, Arnaud Kugener, Xavier Bertoni, Kevin Rolland, Thomas & Antoine Diet, Guillaume Sbrava, Guerlain Chicherit, Loic Collomb-Patton, Aurélien Fournier, Laurent Thevenet, Franck Raymond, Arnaud Rougier, Virginie Faivre, Thomas Barnier, Andy & Sandy Collet, Tim Baud, Lao Chazelas, Leo Taillefer, Mathieu Imbert, Baptiste Causse, Vivien Thierry, Mathieu Bijasson, Justin Dorey, Mike Riddle, Roy Kittler

Live Animals video

download The Pledge

In the Valley of Elah film

The Shootist trailer

Small Town Folk full

La conjura de El Escorial hd

Allez les bleus! One Man Band trailer

The Guardian buy
mad in France SVP
  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

3 Raspunsuri la “Mad in France - freeski a la francaise”

  1. Adrian on 11 July 2009 5:08 pm

    or fi fost sporturile de actiune inventate in state, dar skiu freeride sigur s-a nascut in alpi … cel putin asa imi amintesc eu prin ani 70 - 80 ca se facea pe acolo, cand in state inca nu stiau ce sa faca cand s-au dat jos din telescaun :))

  2. alb_ca_zapada on 12 July 2009 12:39 am

    da, asa este… din pacate (sau ma rog, din fericire poate) americanii stiu sa preia, sa dezvolte si sa vinda… si le fac bine pe toate… inclusiv cu sporturile astea inventate sau reinventate de ei… fara a cadea in boala tembela a antiameriacansmului stupid, cam asta este adevarul, let’s face it (a se mi se observa va rog slang-ul americanesc)

  3. kiks on 12 July 2009 9:22 am

    heeei, pe Leo Taillefer il vom putea vedea la toamna si in filmul dedicat de Rene Eckert Romaniei! dar unde e Lolo Favre???
    P.S. Daca nu exista un frantuzism pentru “rider” sigur il putem nazaliza in asa fel incat sa sune “tres chic” susurat deasupra unei cesti de cafe au lait sau disipat in fum de Gauloises :)
    P.P.S. Nemtii sunt exact pe revers: aia folosesc de ex. termenul “freeride” pe post de substantiv, verb, adjectiv si orice le pica bine. Rezultatul: niste constructii de natura sa lase perplex orice skior vorbitor de limba engleza pentru care o mansa in powder …pardon pulvăr… nu trebuie musai etichetata “freeride”.

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free