Forban Resort (by Com Nico Serv)

22 May 2009, by alb_ca_zapada

.!.

Noel hd Gluma proasta? Nu, it’s real!

Madea Goes to Jail ipod

N-ati auzit de Com Nico Serv? Uh, cum naiba, sint mecanici auto de nedajde si distribuitori importanti de anvelope. Si da, au in proprietate un teren maret in zona Forban (you know, cabana Steaua, traseul catre Omu, Diham, etc) pe care, il vor valorificat cum se cuvine in folosul tarii si al turismului romanesc. Au deja un PUZ (plan urbanistic zonal) aprobat de Consiliul Local Rasnov care le permite in mijlocul padurii citiva mastodonti de P+7E.

Straw Dogs rip

Vom avea deci in poienita vreo 5-6 hoteluri (P+7, P+5), 20 de pensiuni, zeci de case de vacanta, bungalow-uri de lux, magazine de lux, lux pe piine, un cazino, discoteci, aqua park, biliard, bowling, SPA, atv-uri, motocross, etc… Lista completa aici si aici.

Asadar ce ne doare pe noi despre actiunea “betonam frumos”? Pai statiunea fara pirtie nu-i statiune, iar gogoasa imobiliara nu mai e asa gogoasa daca e umpluta cu zeama de sporturi de iarna. Deci inca o “aproape pirtie” bifata pe harta turismului absurd. “Despre partie am discutat cu factorii locali. Este foarte probabil sa apelam si la fonduri europene nerambursabile pentru a dezvolta partia si alte elemente de infrastructura” House of Sand and Fog move

a declarat reprezentatul conglomeratului mecanico-turistic.

The Three Musketeers rip

Va fi cu siguranta frumos, abia astept sa trec p-acolo. Eu inca mai sper ca exista o criza si ca totul e doar un balon de sapun umflat anul trecut si nefisiit inca. Ingrijorator este insa ceea ce am mai zis pe aici: primariile mici si cu foamea-n git dau aprobari pentru orice gogomanie. Sa te tii deci festival.

Scum dvdrip

Bullitt movie

[LE] - O informatie proaspata ne spune cam asa: Com Nico Serv nu-s oricine in turismul romanesc. Au citeva pensiuni frumoase, galbene si cu tigla metalica imbracate pe drumul Predeal - 3Brazi. Sunset Villas, sponsor al Cupei Malinului. Deci se leaga: turism, sporturi de iarna, tinerete, voie buna.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

8 Raspunsuri la “Forban Resort (by Com Nico Serv)”

  1. Delice on 22 May 2009 12:54 pm

    Is cu foamea-n gat astia din primarii. Pai sa nu roada si ei un oscior……??!?!!?!?

  2. marcu on 22 May 2009 12:58 pm

    Exact asta ne trebui noua acum! banii din fondurile europene sa fi alocati pentru creearea unei statituni de LUX… cica suntem in criza dar folosim banii europeni pentru LUX frate… avem mii de oameni care raman fara servici si mor de foame, iar noi folosim banii eruopeni pentru statiuni de lux in care vor venii toti ratati care nu respecta muntele, toti cocalarii, toti scuipatorii de semtine si bauutorii de bere la pet si vor umple zona de kkt. daca se aproba asa ceva… eu plec din tara asta plina de spagari si oameni prosti.

  3. Marian on 22 May 2009 12:59 pm

    Acu nu stiu exact pozitionarea statiunii ca nu prea imi dau seama. Dupa cum arata zona ar arata ok o statiune in genul celor austriece de dimensiuni mai mici, adica fara hoteluri P+7 sau P+5. Cu niste vilute P+1+M sau P+2 in cel mai rau caz ar fi chiar ok cred.
    Inca odata precizez ca nu stiu exact zona dar asa mi s-ar prea normal. Si la vilute nu ma refer la dalea galbene cu acoperis de tabla, ci vilute in stil pensiune austriaca.

  4. alb_ca_zapada on 22 May 2009 4:40 pm

    @marian: pai da tata, ceva vilute cochete ar fi cu totul altceva… in respect fata de natura si integrate in peisaj… nu mastondonti de 7 etaje din beton si sticla… cam despre asta este vb… auzi, cazino si aqua park… pe ce dracu de lume traim?? oricum, la cum e situatia imobiliara acum n-o sa vedem prea curind proiectul finalizat.

  5. alexosu on 22 May 2009 5:15 pm

    Da, o pensiune cu aspect traditional austriac, ceva simplu si elegant. Cum ar fi un P+7.

  6. Thomas on 22 May 2009 6:08 pm

    Noiembrie 2008 - tot acolo - http://picasaweb.google.com/doctorumunte/16Noiembrie08ValeaGrecului#5269358439432887090
    No comments.
    Doar ca regret de pe acum ca n-o sa apuc sa-l duc pe baiatul meu la Diham la Mama Oara. Ca la ce tiganie va ajunge zona, va fi ceva de evitat in loc de ceva de vazut.

  7. Alin on 22 May 2009 6:46 pm

    Daca pe voi va doare, voi (derdelushu) trebe sa va faceti asociatie.
    Va puteti alia pe urma si cu altii, e altceva cand mai multe asociatii
    ii dau in gat pe aia…

    Dar va spun din experienta proprie:
    - cata vreme marshati pe “strica aspectul peisagistic” si acolo nu e
    zona protejata, adica: parc, rezervatie, sit Natura2000, sit arheologic
    (cu asta s-a blocat Rosia Montana), nu rezolvati nimica.

    Aia-s mana in mana cu primariile, cu spagi iau aprobarile si nimanui
    nu-i pasa de aspect, natura, de-alea… alea e pentru visatori ca noi.
    Nu exista legislatie care sa opreasca industrie, exploatare sau
    constructii de orice fel, pe motive de aspect peisager…
    Oricum, trebe sa ajungeti cu ei de gat, in instanta… asta-i singura cale.

    Vezi si:
    http://alinciula.blogspot.com/2009/05/publicitate-otravita.html
    http://alinciula.blogspot.com/2009/05/parcul-national-tarcu-muntele-mic.html

    Spor la treaba,
    Alin

  8. Mal on 23 May 2009 5:41 pm

    @marian: Zona e aproape de Predeal, mai exact undeva intre complexul 3 Brazi spre Bucsoiu. Is o frumusete pasunile alea aproape de urcusul spre deviatia Omu, peretele Bucsoiului si tot ce lipseste este ceva de sticla si beton. Oricum am vazut si in noiembrie anul trecut destule casute itite printre brazi, cu tulpina in poieni. Si daca ceva ar mai fi de adaugat este ca oricum drumul Predeal - 3 Brazi este un rai al atvurilor. Cu megastructura asta, va fi un rai al atvurilor pana aproape de Bucsoiu, astfel incat vom face freeride si pe Bucsoiu. Multe avantaje, multa carcoteala…Pentru ce heliski, mai degraba “tireski”… Doamne ajuta

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.