Padis, statiune de iarna cu orice pret?

4 December 2007, alb_ca_zapada

60 mil euro, 80 ha, 2000 locuri de cazare, 12km de pirtii sin cifrele ce se vehiculeaza pentru o asa zisa “statiune ecologica de nivel international” (chiar, ce-o fi aia?) in zona Padis, MuntiiApuseni. De chestia asta eu unul tot am mai auzit, stiam ca domnii cu sucurile alea nasoale au planuri p-acolo. Acum gurile rele si informate zic ca e vorba de Viorel Pop smecherul inculpat si scapat in dosarul Cibela (hehe, cum se leaga toate).

Ma rog, pentru noi pentru comunitate ar trebui sa fie de bine, sa ne bucuram ca apar instalatii si hoteluri… Dar chiar asa, in orice conditii? Zona face parte din Parcul Natural Apuseni iar statutul de rezervatie a zonei va fi dezbatut pare-se intr-o sedinta (azi 04.12.2007) speciala a consiliului director al parcului… Ca cica statutul de arie protejata “a devenit neclar din perspectiva ultimelor modificari legislative”. Cum vine asta eu sincer nu inteleg.

Nici nu stiu ce sa fac… Sa ma bucur, sa nu ma bucur… Cred ca n-o sa ma bucur.

via ecoRomania si ecoMagazin

Comentezi?? Comenteaza!!

3 Raspunsuri la “Padis, statiune de iarna cu orice pret?”

  1. cosmin on 4 December 2007 7:13 am

    Neata si tie! Nu ai somn? Eu inteleg ca suntem matinali, da nici chiar asa :P

  2. garcea on 4 December 2007 9:27 pm

    nici eu nu ma bucur. de fapt chiar sper sa nu li se indeplineasca planurile. zona e mult prea faina ca sa fie modificata. 2000 de locuri de cazare ar insemna sa ajunga Apusenii ca si Bucegii, sa nu mai ai loc de pantofari, manelisti si alte specii creatoare de mizerie.

  3. garcea on 4 December 2007 9:28 pm

    nici eu nu ma bucur. de fapt chiar sper sa nu li se indeplineasca planurile. zona e mult prea faina ca sa fie modificata. 2000 de locuri de cazare ar insemna sa ajunga Apusenii ca si Bucegii, sa nu mai ai loc de pantofari, manelisti si alte specii creatoare de mizerie si gunoi menajer.

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.