0
Vote

Nordica e pe zonă

28 February 2012, by absinth

Nu că aș fi fan Nordica, dar mi s-a părut ca brandul ăsta a avut o soartă tristă în România. Un importator care nu a știut cum să pună în valoare niște schiuri și clăpari de foarte bună calitate, plus un brand cu o istorie de 70 de ani în spate.

Dar vremurile se mai și schimbă, iar Luciana a reușit să semneze cu italienii contractul de distribuție pentru România. Așa că de la anul, Nordica revine în magazine. Până atunci, SkiCenter organizează o serie de teste cu viitoarele modele Nordica. Așa că dacă sunteți pe zonă, merită să dați câteva ture pe o pereche de Nordica. Nu știi niciodată cum te îndrăgostești.

Programul skitestelor este următorul:

- 03 martie: Azuga
- 04 martie: Bușteni
- 10-11 martie: Poiana Brașov
- 17 martie: Păltiniș
- 18 martie: Straja
- 24-25 martie: Sinaia

Ce veți putea testa? Am întrebat, mi s-a răspuns.

Gama frontside e cea mai bine reprezentată în faza asta: Transfire  74 și 70, Transfire Amber (modelul de fete), FireArrow 84 EDT, 80 PRO și 74, Fire Arrow Unknown Legend (modelul de fete).

Evident, dacă spui Nordica spui Dobermann, așa că vor fi acolo cele două modele clasice, Dobermann GS EDT si Dobermann SL, dar și Spitfire - Dobermann Spifire EDT, Dobermann Spitfire PRO, Dobermann Spitfire TI.

Din gama allmountain veți putea încerca mult lăudatul Enforcer TI și mai tânărul Steadfast (cu varianta Belle to Belle).

Ce mi-aș dori eu e HotRod JetFuel, un frontside de care am auzit doar de bine de mulți ani, și Patron-ul de 195, care pare one hell of a ski.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!
Concurs BCA & WIntermag

Comentezi?? Comenteaza!!

2 Raspunsuri la “Nordica e pe zonă”

  1. Any on 1 March 2012 6:13 am

    Foarte bune tot ce este de la Nordica,cam scumpe sunt chiar curios cam care vor fi preturile la noi in magazine.

  2. raduac on 5 March 2012 3:03 pm

    HotRod JetFuel nu mai este in catalogul pentru 2013. Inlocuitorul lui (daca e sa ne luam dupa dimensiuni) pare sa fie FireArrow 84 EDT.

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free