Update Mountain Dew JibStars

23 March 2010, by alb_ca_zapada

Mountain Dew JibStars anunta deschiderea oficiala a park-ului si asteapta primii camperi!

Lucrurile intra in linie dreapta! Park-ul five-O unde se vor desfasura ostilitatile la editia din acest an a Mountain Dew JibStars a fost finalizat in acest weekend, primind ultimele finisaje intru perfectiune. Localnicii nu au stat mult pe ganduri si au supus noile si vechile elemente unor teste riguroase: jibbing de control si stampila C.T.C. necesara. Bifat!

Terenul de joaca de anul acesta cuprinde doua bank-uri de dimensiuni diferite, dintre care unul cu rail si box, rainbow-ul obligatoriu si inovativul banana-rail, un shooter precis, terifiantul set de trepte, un kicker cu buze dulci si o delicatesa nesperata: un bowl pentru o pleiada de liptricks!

De asemenea, avem placerea sa va anuntam ca asternuturile au fost scoase de la spalat, calcate si inmiresmate-n balsam cu iz de trandafir, pentru a intampina primii camperi care trebuie sa soseasca. Noutati despre lista de invitati in curand!

Va aducem aminte ca Mountain Dew JibStars este un eveniment al clubului five-O din Baia Mare, sponsorizat de Armada si de Rulez, sustinut de Superski Cavnic plus Loading Media si promovat de partenerii nostri media, derdelus.ro, shred.ro, snowboard.ro, h20.ro, extremeaddict.ro, skivirus.ro si fresh-meat.ro, carora le multumim din nou pe aceasta cale!

Cavnic, Maramu, 22 Martie - atitudinea rezista!
echipa voastra five-O

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

Un Raspuns la “Update Mountain Dew JibStars”

  1. Five-O Jib Stars 2010 « Efectul 9.81 on 23 March 2010 10:59 am

    [...] dintre cele mai tari concursuri (si campuri) de freestyle snowboarding si freeski din Romania: JIB STARS - pe o reteta “a la Baia Mare”. Ce inseamna de fapt Jib Stars? Ei bine, este vorba de o sesiune [...]

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.