JIBSTARS shine again

17 March 2010, by alb_ca_zapada

Domnilor, doamnelor, bai rideri… A venit vremea anuntului fantastic - Jibstars 2010 se tine la Cavnic intre 23 si 27 martie.

Anul trecut am scris (aici si aici) cu mare incintare despre ce s-a intimplat acolo. Am zis-o si noi, au zis-o si altii: evenimentul organizat de gasca FiveO din Baia Mare a fost cea mai tare chestie din ultimii ani intimplata pe zapada mioritica. Un asa cor de laude nu se ridica prea des la cer, credeti-ma.

Bun, deci in organizarea strasnicilor baieti din nord si cu ajutorul Mountain Dew, Armada si Rulez vom avea parte din nou de camp, concurs, distractie.

Acestea fiind spuse dam cuvintul lui Vlady. Be there, noi vom fi.

Asa cum va asteptati, renumitul concurs de freeskiing si freestyle snowboarding five-O JibStars revine cu o editie nou-nouta la Cavnic, la o aruncatura de bat de Baia Mare, intre 23 si 27 Martie.

five-O JibStars este unul dintre cele mai renumite evenimente de gen din tara noastra. El a reusit sa ridice stacheta si sa marcheze progresia sportului cu fiecare ocazie. Anul trecut snowboarderii si freeskierii autohtoni au considerat chiar ca ar fi fost cel mai bun astfel de concurs care a avut loc vreodata in Romania, asa ca, in mod evident, suintem nevoiti sa ne mentinem blazonul.

Formatul se bazeaza pe scenariul de succes de anul trecut si mai intai ii va chema pe cei mai buni rideri din tara, dar si pe cativa musafiri de vaza, la camp-ul de o saptamana de la Cavnic. Ei vor locui, vor munci, se vor da si vor petrece impreuna in tot acest timp, incercand sa faca fata provocarilor date de organizatori, dar si distractiei.

Sambata publicul numeros si de traditie al five-O se va aduna in snowpark-ul din Cavnic pentru mult-asteptatul concurs, unde riderii invitati, dar nu numai ei, se vor duela pentru premiile noastre, pentru faima si, bineinteles, pentru simpatia delicioaselor localnice. Terenul de joaca va fi la nivelul obsinuit five-O, cu multiple si complexe elemente, executate la calitate maxima, si o gramada de surprize. Fireste, sambata seara este dedicata petrecerii, iar toata lumea va fi invitata in Baia Mare pentru ceremonia de premiere si distractie pana dis de dimineata, in spritul five-O.

Acestea fiind spuse, va asteptam cat mai curand la noi in Nord!
Echipa voastra de rockisti five-O






  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

10 Raspunsuri la “JIBSTARS shine again”

  1. putyu on 17 March 2010 10:24 pm
  2. Danut Nicolae on 18 March 2010 11:11 am

    Pai sa-i uram succes lui Ghitzuca si distractie strasnica celor care merg acolo

  3. untrist on 19 March 2010 10:45 am

    super tare cam am vazut la voi pe site ca va sponsorizeaza si rosia montana gold corporation.

  4. alexosu on 19 March 2010 11:18 am

    Pe noi? Oh! In ce cont sa ne uitam dupa bani?
    Nu, pe bune, cum ai tras concluzia ca ne sponsorizeaza RMGC?

  5. untrist on 19 March 2010 5:41 pm

    pe jibstars.com, imparate al conexiunilor :)

  6. alb_ca_zapada on 20 March 2010 8:51 pm

    @untrist:
    conexiunile noastre sint in ceata. poate ne luminezi cum totusi am ajuns implicati in rosia montana. ba chiar am cautat si pe siteul jibstars si n-am gasit. plsss…

  7. mitza(tm) on 20 March 2010 11:54 pm

    pe jibstars.com la http://jibstars.com/thanks.html e pe undeva la The companies:
    oricum nu vad care e problema il a le lua alora banii :)

  8. alb_ca_zapada on 21 March 2010 8:33 am

    oioioi… pai crezi tu mitza ca aia insirati acolo la thanks au platit vreun ban? magazinul extreme toys? rider bord shop?? remat??… hahaha….

  9. untrist on 21 March 2010 9:50 am

    @mitza
    o sa vada urmasii tai :)

  10. putyu on 21 March 2010 10:21 am

    @alb si restu:
    idee e ca toti cei mentionati la “thanks” au ajutat intr-un fel sau altul,voluntar sau involuntar la organizarea concursului!!!
    nici nu va dati seama ce inseamna(intr-o perioada cind NU tare erau fonduri pt organizare) sa ai un prietem,al carui tata sa lucreze la REMAT,si sa ai mina libera la cautat tevi si fiare pt constructia de elemente!!!

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.