Acest Bode Miller…

15 January 2010, by alexosu

A plecat, a revenit, s-a certat, s-a impacat, s-a lasat si s-a reapucat de schi. Nu s-a antrenat, a inceput sezonul tarziu si tot asa. Asta nu l-a impiedicat sa castige super-combinata de azi de la Wengen - una dintre cele mai pretentioase si mai frumoase curse din Cupa Mondiala.

Si ce, veti zice? Pana la urma nu e vreun anonim si nici vreun pensionar. Si ar fi adevarat. Dar omul nu a mai castigat nimic de aproape 2 ani si e pe locul 9 la general.

La Wengen, insa, coborarea a fost pe gustul lui - foarte tehnica si in viteza. O combinatie la care nu multi schiori fac fata. Bode a schiat ca in vremurile bune si a castigat combinata datorita timpului foarte bun din mansa de coborare. Priviti zambetul de la final - omul era satisfacut, stia ca a facut o cursa foarte buna (video aici).

Pe locurile urmatoare au venit elventienii Carol Janka si Silvan Zurbriggen. Raich, liderul la zi al Cupei Mondiale, a ratat podiumul cu doar 29 de sutimi. Svindal, care s-a menajat in ultimul timp exact pentru cursele de astazi si Kitzbuehel, a terminat pe 9

Cred ca Bode inca nu si-a atins varful de forma in acest sezon. Mai cred ca si-a facut programul in asa fel incat Jocurile Olimpice sa il prinda in cea mai buna forma posibila. O sa fie interesant. Pana atunci, ne pregatim pentru inca o coborare (de data asta full-version) tot la Wengen si apoi vine etapa de la Kitz.






  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

2 Raspunsuri la “Acest Bode Miller…”

  1. Cristoff on 16 January 2010 1:46 pm

    deci… se pare ca antrenamentul nu poate lipsi nici macar daca esti Bode Miller. :| mai ales cand ai 0.25 sutimi avans si ai plecat cu 0.9 sutimi intarziere. O competitie frumoasa totusi.

  2. Satan in recreatie on 16 January 2010 8:03 pm

    A auzit cineva de pe aici de Steve Peat, iar asta fara sa bage cu amicul Goagal? ;)

    Mx

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.