hai baietii: Freeride World Tour

22 January 2009, alb_ca_zapada

Freeride World Tour este locul unde joaca baietii mari. Aia de-i vedem in filme si discutam de ei p-aci pe derdelus. Un soi de Champions League in materie de schi extrem cum ar veni (ma rog, si snowboard, dar nu e cazul).

Istoria competitiei asteia este usor complicata si nu o sa insist asupra ei. De remarcat insa ca a evoluat din renumitul Xtrem de la Verbier intr-un turneu cu patru concursuri mari branduite toate de Nissan (Sochi, Tignes, Squaw Valley, Verbier) si o droaie de calificari si precalificari. Modul in care se ajunge in FWT e si el complicat si trebuie sa te tirii mult prin concursurile surori si/sau de calificare.

OK, si ce treaba avem noi cu asta? Pai avem, pen’ca domnii Ion Trandafir, Mihai Staicu (Mitza) si Mihai Tarea (Shosho) pleaca zilele astea in Austria pentru Fieberbrunn Scott Big Mountain. Victoria aici iti asigura participarea la Tignes cu adica baietii din grupa mare. Si uite asa acumulezi niste puncte si ai sperante pentru la anu.

Asadar avem undeva in 24-25 ianuarie calificarile, apoi undeva in zona 5-15 februarie concursul propriu zis.  Ceea ce le uram succes, linii smechere si landinguri cit mai smooth. Adica bafta cum s-ar spune.

Detalii despre FWT aici si aici. Poze, film Jasna 2008 si alte jucarii cu mr Trandafir aici.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

6 Raspunsuri la “hai baietii: Freeride World Tour”

  1. Solo Radu on 23 January 2009 9:05 am

    Bafta! :)

  2. kiks on 25 January 2009 7:07 pm

    Fara legatura cu concursul propriu-zis: daca n-ai fost inca la Fieberbrunn, du-te” e obligatoriu :)

  3. mariusica on 25 January 2009 9:57 pm

    tare Ion Trandafir, m-am uitat pe site-ul lui si imi place :). Poate la primavara ne arata si noua show total la Malin. Sau au participat si pe acolo ca sincer….e prima data cand aud de ei :)

  4. alexosu on 25 January 2009 10:14 pm

    Pai vezi pe site http://iontrandafir.ro/results.html. S-a mai dat pe ici-colo. La Malin nu cred ca are de ce sa participe, are concursuri mai serioase pe care le poate castiga.

  5. alb_ca_zapada on 25 January 2009 10:39 pm

    @kiks:
    pai poate ne-om vedea p-acolo ;)

    @mariusica:
    nu participa la malin c-ar fi incorect fata de ceilati concurenti ;)

  6. mariusica on 25 January 2009 11:14 pm

    :)) buna asta, pai eu ca simplu specatotor vreau sa vad unul tatal lor, cum sare din stanca peste stanca si iar sub o stanca. Glumesc, dar ar fi frumos sa participe si super valori sa avem si noi un Malin mare si tare

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.