Tabere de schi - meniul complet

21 December 2008, by alexosu

In urma ofertei facute de derdelus zilele trecute, s-au aliniat la start 3 organizatori de tabere de schi. Ordinea ofertelor este ordinea in care au fost trimise de catre organizatori. Pregatiti-va pentru un articol lung si cu multe detalii. Speram ca astfel sa oferim parintilor ocazia de a alege cea mai potrivita tabara de schi pentru copiii din dotare.

Hiamalaya Adventure

Prima oferta a venit de la Himalaya Adventure, agentia Lucianei Neacsu. Taberele acopera toate vacantele scolare, dar sunt cateva variante si in afara acestor perioadele - variante pe care le recomandam deaorece conditiile de pe partie sunt incomparabile cu cele din timpul vacantelor. Scolarii si prescolarii sunt tratati diferit, datorita atentiei diferite de care au nevoie.

Oferta cuprinde
Transport dus-intors (Bucuresti-Azuga/Sinaia/Tirol;  Azuga/Sinaia/Tirol- Bucuresti) cu trenul rapid (bagajele sunt transportate separat de microbuzul firmei)
Cazare si 3 mese/zi +gustari. Cazarea se va face (in functie de tabara aleasa) la  Azuga – Vila Florilor 3*, Sinaia – cabana Miorita, Austria – pensiuni
Asistenta permanenta
Cursuri de schi 5-6 ore/zi (in functie de varsta si pregatire)
Jocuri si concursuri indoor si outdoor care urmaresc dezvoltarea  inventivitatii, spiritului de echipa si relatiile interumane
Notiuni de pregatire pentru munte in perioada iernii

Hell in the Pacific download

Cd cu poze din timpul taberei + diploma de participare la cursul de schi
“Ganduri in jurnal” despre tabara (in cazul scolarilor)
Concurs de schi (la sfarsitul taberei) cu premii
Seara festiva cu proiectie foto si video din timpul taberei

Observatii:
• Participantii vor fi impartiti in grupe in functie de nivelul lor de schi
Grupele de schi vor fi formate din  maxim 7 copii in cazul scolarilor si de 4-6 copii in cazul prescolarilor.
Oferta pentru taberele din Romania nu include transportul pe cablu si inchirierea echipamentului de schi: schiuri, clapari, bete (preturi orientative pentru taberele din Romania: inchiriatul echipamentului = 25lei/zi, transportul pe cablu – debutanti = aprox 80 lei/sejur, intermediari = aprox 200 ron/sejur, avansati = aprox 300 lei/sejur). Urcarile cu telescaunul/teleschiul/gondola vor fi notate in fiecare zi, calculate si decontate la sfarsitul taberei
• Participantii la mai mult de o tabara pe sezon, vor avea o reducere de 5% la taberele din tara si de 6% la cele din Austria.

Modalitati de inscriere
- telefon la 0722474317 (Luciana Neacsu)  sau 0722619099 (Ovidiu Iancu) pentru a rezerva locul sau pentru eventuale nelamuriri
- mail (outdoor[at]himalayaadventure[dot]ro) cu datele copilului (varsta, nume) + datele de contact (telefon, persoana de contact) + perioada rezervata
- se achita un avans de 30% din valoarea taberei (in incinta magazinului Himalaya - Calea Mosilor, nr 27, Bucuresti) sau in contul pe care il veti primi telefonic
- inscrierea se face cu cel putin 1 luna inainte de tabara aleasa

Pentru scolari, la Azuga perioadele sunt urmatoarele: 2-7 ianuarie, 12-18 ianuarie, 19-24 ianuarie, 26 ianuarie - 1 februarie, 2-8 februarie (in timpul vacantei), 9-15 februarie, 23 februarie - 1 martie. Pentru toate tariful este de 1200 lei, cu exceptia celei din perioada 2-7 ianuarie, care costa 1050 lei.

La Sinaia se vor organiza 2 tabere, una in perioada 2-8 martie si cealalta in intervalul 23-29 martie. Tabara din perioada 2-8 martie este una speciala si va fi axata pe offpiste. Pentru taberele din Sinaia, tariful este de 1200 lei.

Pentru prescolari, perioadele sunt urmatoarele: Azuga - 12-18 ianuarie, 19-24 ianuarie, 26 ianuarie-1 februarie si 9-15 februarie. La Sinaia se va organiza o singura tabara, in perioada 23-29 martie. Tariful - 1200 lei, atat pentru Azuga, cat si pentru Sinaia.

Oferta de tabere in strainatate cuprinde o tabara la Malnitz in perioada 30 ianuarie-7 februarie (750 euro) si doua la Moltaller Gletcher, in perioadele 13-21 martie si 11-19 aprilie (700 euro). La taberele din strainatate sunt asteptati schiorii cu nivel mediu si avansat. In pretul taberelor din Austria este inclus si skipass-ul, in plus fata de cele precizate anterior.

Teamexpert

Teamexpert este firma condusa de Radu Savin iar tabara de schi se numeste Harry Potter care se va tine la Predea, Kaprun si Kaerntenn (Austria). “Noi facem scoala de schi din pasiune. Ca urmare grupurile sunt mici si atentia pentru fiecare copil este maxima.”

Mai multe informatii gasiti pe siteul Teamexpert sau puteti sa sunati la 0722.302.746 (Radu Savin).

In perioada 31 ianuarie–8 februarie 2009, la Kaprun (Austria). Tabara costa 650 Euro, iar acest pret include:
transport cu autocar (unul super-luxos)
cazare intermediara, la dus si la intors, intr-o pensiune*** din Ungaria
6 nopti cazare tot in pensiune ***, in camere de 2-4 paturi
3 mese pe zi
skipass in regiunea Zell am See-Kaprun

instructor de schi
asistenta medicala permanenta
piscina + sauna
jocuri si programe recreative.

Pentru aceasta perioada s-au format deja 3 grupe de copii care schiaza bine, cu varste cuprinse intre 7–16 ani. Deocamdata nu este nici o grupa pentru initiere.

Tabara de la Predeal se tine In perioada 16–21 februarie. In aceasta tabara parintii sunt invitati alaturi de copii, un concept popular in Anglia, care a prins bine mai ales la copiii prescolari. Tariful este de 300 Euro si include:
transport cu microbuz pe ruta Bucuresti – Predeal,
cazare 5 zile la Hotel ***, in camere de 2 paturi, chiar la baza partiei
3 mese pe zi
Beaches download
• initiere in schi in grupe de 4-5 copii
asistenta medicala permanenta
jocuri si programe recreative

In perioada 11–19 aprilie 2009, in regiunea Kaernten, Austria. Tabara costa 700 Euro

Trainspotting dvd

, si include:
transport cu autocar (acelasi super-luxos)
cazare intermediara, la dus si la intors, intr-o pensiune*** din Ungaria
6 nopti cazare tot in pensiune ***, in camere de 2-4 paturi, in Austria
3 mese pe zi
skipass valabil pe ghetar (schi de altitudine)
asistenta mediacala permanenta
instructor de schi
jocuri si programe recreative

Tabara se adreseaza atat copiilor avansati cat si celor care sunt la inceput.

Cum Radu nu a avut ocazia sa se prezinte pana acum pe derdelus.ro, ii dam cuvantul.

Numele meu este Radu Savin, iar schiul este principala mea activitate de mai bine de 19 ani. La inceput am fost monitor de schi. Am profesat mai bine de 10 ani, timp in care am lucrat mai ales cu turisti straini. Apoi am comentat schi alpin la ProTV si la Eurosport. Pot spune ca am primit foarte multe de la schi, nu numai pe parte financiara cat si din punct de vedere al satisfactiei personale. Acum am decis sa dau inapoi macar o parte din ce am primit. Asa a aparut ideea de a invata copiii sa schieze.

New Travel Muntenia

A treia oferta vine de la New Travel Muntenia, agentie de turism din Pitesti. E vorba de tabara de schi la Bansko, in perioada 1-6 februarie 2009.

Cazarea se face la unul dintre hotelurile Banderitsa sau Snow Legend in studiouri/apartamente, fiecare avand camera cu 2 paturi + sifonier, living cu kicineta complet echipata, TV.

Pretul este de 150 euro (copii pana la 13 ani), 169 euro (copii intre 13 si 18 ani) si 195 euro (tineri intre 19 si 25 ani). In pret sunt incluse transport autocar, 5 nopti cazare cu demi-pensiune (mic dejun+cina), profesor insotitor, piscina, pastrarea echipamentului de ski, transport la ski lifts.

Pentru inscrieri si mai multe detalii despre oferta New Travel Munteni - turism[at]munteniatravel[dot]ro.

  • TwitThis
  • Google
  • Facebook
  • LinkedIn
  • MySpace
  • E-mail this story to a friend!
  • Print this article!

Comentezi?? Comenteaza!!

6 Raspunsuri la “Tabere de schi - meniul complet”

  1. cosmin on 25 December 2008 10:55 am

    Ma bucur ca se misca lucrurile si in directia asta! Ura derdelus!

  2. alexosu on 26 December 2008 8:25 pm

    Se misca? Eu nu stiu nimic :).

  3. alexosu on 19 October 2009 3:47 pm

    Dragi organziatori de tabere de schi, oferta Derdelus e valabila si sezonul asta. La fel de pro-bono ca si sezonul trecut. Asadar, orice organizator ne poate trimite oferta sa. Va rezulta un articol mare si documentat, la fel ca si cel de mai sus.
    Asta ca sa nu ne pierdem in commenturi la articole care au aproape 1 an vechime.

    Go!

  4. Junior Adventure on 20 October 2009 2:05 pm

    cu respect va apelam din nou.
    am dorii sa aflam daca oferta noastra pentru taberele de schi este incompleta sau nu corespunde pietei din romania. suntem deschisi sa va oferim detalii pentru ca oferta noastra sa fie luata in calcul si postata pe siteul dvs daca despre transparenta este vorba.
    cu inalta consideratiune
    Echipa Junior Adventure

  5. alexosu on 20 October 2009 3:40 pm

    Oferta voastra a ajuns. E foarte ok. Mai stam cateva zile sa vedem cine mai trimite si apoi dam drumu la treaba.

  6. alb_ca_zapada on 20 October 2009 3:42 pm

    oferta a sosit, articolul este in lucru… noi comentam acum pe un articol din decembrie 2008.
    deci, ofertele de tabere vor fi toate postate, fara discriminari sau interpretari

Ai citit articolul si ai o opinie... o intrebare... o injuratura? Orice ar fi, poti folosi formularul de mai jos.




Spam protection by WP Captcha-Free